Poz!Znaci ko nema jos uvek MAX apk proradice do zime koliko su azurni napredni...
Ja sam ih prvo zvao i naravno, sledi ono.. Prosledili smo nadleznoj sluzbi.. Posle par dana pisem im mail... Odgovaraju mi sa klasicnim predefinisanim odgovorima i kao da niko ne cita sustinu mog problema... Na kraju posle cetvrtog dana zovu me iz call centra i kazu mi da nakon spajanja Supernove i Telekoma doslo je do promene Sifre korisnika. Naravno da ta sifra jos nije prikazana na racunu i to je bio razlog zasto nisam mogao da se ulogujem... Resen problem logovanja na Mojmts... Ali da ne bude sve bas jednostavno, sad sa isrom tom sifrom ne mogu na Max da povezem naloge... I sad ajmo opet u krug... Krecemo od poruke da je moj problem zaveden pod nekim brojem i da je prosledjen nadleznoj sluzbi... Hit hit hit....Poz!
Poslao ja mail oko maksa, rekli su mi da su radovi na unapređenju sistema i da zato nisam još dobio podatke za mts nalog da se ulogujem na max.
kad ih pozoves i sta kazes da ti prekinu?sad su poceli i da prekidaju vezu haha kad ih zoves za podrsku............
kako radi ? sa starim emailom i sifrom korisnika ? meni naravno ne radi.Meni resen Max.
Zvao danas korisnicki i kao obavestioinsmo vasm mailom da je poteskoca orklonjena inkoji vam je user i pass.
Naravno nije poslato, ali bar testirasmo i sad radi…
Koliko puta više sa tim podizanjem cenaorion digo cene da li su nasi sledeci ?
pa za 100mb trazice 80eura na kraju jel me nista vise ne cudiKoliko puta više sa tim podizanjem cena
Ubacili mi email i sifru od starog hbo naloga od pre 3 godine.kako radi ? sa starim emailom i sifrom korisnika ? meni naravno ne radi.
to je do bazne stanice ili negde slicno , da je do tebe promenio si ruter i onu belu kocku nadam se ako i dalje pravi problem onda je samo do njih , negde na banderi se nesto pojebalo ko zna mozda nisi jedini sa tim problemom treba da se raspitas u naokolo imal ko jos taj problemImam problem sa Supernova internetom godinu dana.Dešava sa po desetak prekida dnevno gde ja svaki put moram fizički da resteujem ruter.Dolazili su kući da reše bezbroj puta i merili sa onim njihovim uređajem i uvek kažu sve je u redu brzina je ok.Ne mogu da im objasnim da brzina jeste ok ali da ja moram da dežuram pored rutera ceo dan.E sada, od četvrtka nemam internet ali dođe možda na pola sata sve ukupno dnevno po 5 minuta.Neće da pošalju ekipu na teren nego kao rešavaju daljinski ali su u gužvi i mislim da to neće uspeti rešiti jer su juče probali daljinski i radilo je čitavih 5 minuta.Predložio sam da raskinem paket,ostavim televiziju i dalje pošto dobro radi ,a fiksni i internet prebacim na ADSL koji je godinama radio bez i jednog prekida(cenntrala mi je ispred kuće).Kažu mi ne znamo proceduru,morate u poslovnicu.Da li je imao neko ovakav slučaj i da li zna proceduru?
I ja sumnjam na to ali njih mrzi da pogledaju jer kažu niko u komšiluku se ne žali.Inače ovo mi je četvrti ruter za godinu dana.Jedino to pristanu da zamene ali naravno njie do toga.Dodatni problem je što nešto u mom naselju privlači gromove i stalno udara u blizini moje kuće.U četvrtak kada sam ostao bez neta udario je grom u kuću dve ulice iza mene.Najlakše mi je da pređem na ADSL jer smo mi u nasljeu zadnji dobili pa je faktički sve novo i radi odlično.to je do bazne stanice ili negde slicno , da je do tebe promenio si ruter i onu belu kocku nadam se ako i dalje pravi problem onda je samo do njih , negde na banderi se nesto pojebalo ko zna mozda nisi jedini sa tim problemom treba da se raspitas u naokolo imal ko jos taj problem
onda je grom opalio nesto sto ne treba zato i stvara problem da su lenji jesu brate sve zavisi kakve tehnicare dobijesI ja sumnjam na to ali njih mrzi da pogledaju jer kažu niko u komšiluku se ne žali.Inače ovo mi je četvrti ruter za godinu dana.Jedino to pristanu da zamene ali naravno njie do toga.Dodatni problem je što nešto u mom naselju privlači gromove i stalno udara u blizini moje kuće.U četvrtak kada sam ostao bez neta udario je grom u kuću dve ulice iza mene.Najlakše mi je da pređem na ADSL jer smo mi u nasljeu zadnji dobili pa je faktički sve novo i radi odlično.
Na žalost,nikada nisam mejlom prijavio kvar nego telefonom.Po zakonu ako nisu otklonili kvar u roku od 15 dana i nemaš uslugu tih dana imaš pravo da raskines sam ugovor, podneses prigovor Ratel-u sa svim dokazima o prijavljivanju smetnji, to su mejlovi kao i njihovi odgovori i to sve das Ratel-u na uvid i resio si problem. Prijavljujte smetnje i kvarove samo putem mejla kako bi imali pisane dokaze ako se kasnije sporite sa njima.
nista gledaj da ti to rese nije to tvoj problem sto ti nemas. oni znaju da imas problem sacekaj 15tak i vise dana i zatrazi raskid ugovora.Na žalost,nikada nisam mejlom prijavio kvar nego telefonom.
Ja sam bio korisnik samo interneta. Dobio sam tv gratis. Istice mi uo za 20-ak dana i najavih raskid iste. Rekoh im zadrzao bih samo i terner tv mi ne treba. Odgovorise da nije moguce odjaviti samo jednu uslugu nego moram obe. Za zadovoljstvom cu to i uraditi.
raskines ceo ugovor na kraju i uzmes novu uslugu i caoИ ја сам био корисник само нета и добио тв на 24 месеца за исту цену. Исто сам планирао, да одјавим само тв. Нисам знао да је немогуће :/
pa sad su ovaj mesec pozurili da naplate meni inace stigne 4 5 , sad je stigo xD vecBaš su postali vredni, već došao sms sa podacima o visini računa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari