Pogledaj za koji paket pišeЈел то за нове кориснике са 10 смањено на 6 месеци 50% попуст или ја лоше видим?
И то уваљују овај супер план 2с
Pogledajte prilog 436801
imao si pravo da se zalis meni su ostavili isto jel sam se zalioMeni je danas stigao uvecani racun za preko 500 din u sred ugovorne obaveze. Sramota.
Nemam pojma, nisam dobio nikakvu informaciju. Kako si ti znao da ce da povecaju?imao si pravo da se zalis meni su ostavili isto jel sam se zalio
e viids to je problem msm dobro vi ste tu godina ne pratite te informacijeNemam pojma, nisam dobio nikakvu informaciju. Kako si ti znao da ce da povecaju?
Pogledaj postove ovoj temi od pocetka februara.Nemam pojma, nisam dobio nikakvu informaciju. Kako si ti znao da ce da povecaju?
Zato ovakve teme uvek na "watch".Ovakve informacije treba da posalju na email, na sms i da me pozovu i kazu. Kako umeju racun da salju svuda i da zovu kad nesto, treba posebno za ovakve stvari da javljaju a ne cutimo pa ko udje na sajt i sazna, sazna. Ja nisam usao godinama na sajt Supernove, a u ovu temu kad god udjem, jednom u godinu dana, uvek ubodem neke probleme i povecanja.
Sutra ce da puste sms i email sa racunom, pa cemo da vidimo.
mn ima racuna ali vise ne radi login podaci
Gde se nalazi ova strana?
Gde se nalazi ova strana?
kad pokusam da platim racun stigao sinoc kasno basGde se nalazi ova strana?
reseno je jutros radi sve okkad pokusam da platim racun stigao sinoc kasno bas
imas na yt garant kako se to radi , ma da nzm za sta je to opste ?danas zvali iz korisnicke sluzbe,kazu da sam moram da otvorim portove na tehnicoloru,kao oni to ne rade??? Jel ovo normalno? -_-
za pristup online nekim serverima,tipa video nadzor ili za game.... cudno mi je zato sto je ortak zvao isto i sve mu oni odradili....meni izgleda zapao neki noob...imas na yt garant kako se to radi , ma da nzm za sta je to opste ?
Stigao racun za mart 2148din. Ok ispalo ali nejasno skroz.Odradio speed test i vidim ide 150Mbit, prebacili me na Super Plan 2 M, inace bio samo net paket 100mbit i dobio dzabe tv na 2god. Cekam racun da vidim dal ce bude 2600 koliko kosta novi net ili me zeznuli nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari