Šta je novo?

Supernova (2024)

Ako po "brzi internet" smatrate 30/4Mbps, da, svako selo će imati brzi internet.

mislim da je 100Mbps cifra na koju oni misle ....

"Razlog zašto ne radimo opštinu Surčin je taj zato ima preko 40% domaćinstava koji su pokriveni internetom brzinom preko 100 Mbps." :sneaky:

Pa sad ne znam na koje je cifre mislio ali reče da će pokriti celu Srbiju optikom pa je red da budemo OPTIMISTIČNI.🤪

kod mene na selo a to je 12 km sjeverno od Trebinja dosao ADSL ima najmanje 12 god, ali generalno situacija po selima je katastrofa, srecom ljudi koriste povoljne net pakete mobilne telefonije, signal je 4G pa prave hotspot pa to sve funkcionise, ja tako gledam EON i IPTV, ne da mi se placati ADSL a boravim godisnje 60 ak dana na vikendici, mtel ponuda je 3KM oko 180 din za 30 GB i vrijedi 3 dana, za vikendase idealno

… u mom selu je ista situacija, nekako i radi… ali, povremeno sam tamo i možda nemam pravi uvid… ali, kada je 2x godišnje vašar… i kada je bazna stanica na maksimalnom opterećenju… tad je nemoguće bilo šta otvoriti, a tek gledati nešto online… fikcija… :)

supernovin novi dizajn web sajta fantastic :oops:

Design je skoro isti, jedino su promenili slike NPC ..bar ja ne primecujem razliku ?

nema ponuda kao ranije prazan skroz sad

Јел то за нове кориснике са 10 смањено на 6 месеци 50% попуст или ја лоше видим?
И то уваљују овај супер план 2с

Screenshot_20240403-202830.png

Moguce, nisam pratio, ali to nije dizajn sajta vec poslovna politika! izgled je ostao isti kao i ranije, meni licno je uvek bzvz !
provalio sam kako se vidi hahaha ali je mnogoooooooo glupa fora treba da klines Naruci pa tek onda vidis koji su paketi i sta sve imaju u ponudi ajmeeeee

Jeste, promena je u tom delu. Gde recimo, izaberem svoj paket i onda moras na "saznajte vise" da bi te navukli na jos neki ...pillicari :)

fs.png

И колико је по новом супер план 2 М? Зар није 3300 са е рачуном?
Screenshot_20240403-203742.png

^ Ovde su nesto zeznuli, ista cena je sa popustom i bez ?

Mislim da se od jutros nesto raspada u telekomu. Kolko je ozbiljno videcemo.

provalio sam kako se vidi hahaha ali je mnogoooooooo glupa fora treba da klines Naruci pa tek onda vidis koji su paketi i sta sve imaju u ponudi ajmeeeee

Na stranu brzine koje su zabetonirane .. Ali CGNAT.. Urnise sve... Tek sad vidim kroz koju sam nocnu moru prolazio.. Nikad vise :D

juce sam ih zvao da mi otvore portove,iako placam staticku ip adresu,sinoc nista,danas ceo dan nista...kako cu sutra da ih napusim za sve pare....

Dešava se na momente da nema nikakvog protoka,na modemu sve lampice uredno svetle,Speedtest tada ne može da prepozna ime provajdera...To traje par minuta i proradi normalno ili ako me mrzi da čekam restartujem modem.Šta se njima dešava....Da li uopšte znaju za probleme koje imaju...

Ne radi im ni opcija za plaćanje računa online, a izgleda da odmah propratili što SBB smanjio na 3m po 1din pa brže bolje i oni :'D

Da li je do mene ili se mts kompletno raspada? Ne mogu da uplatim kredit na Globaltelu, a ni na obicnom mtsu... i jos mi ne radi Supernova kucni internet uopste, pokusao sam da ih zovem i kaze mi da su svi agenti zauzeti i da pokusam kasnije pa prekine poziv...'

Edit: Uspeo sam da uplatim kredit preko globaltelovog websajta... msm da im je crkao payment gateway kompletno

Poslednja izmena:
SN je imala prekid. Ne radi ni provera kredita mts prepaida - ni preko aplikacije ni preko USSD.

Definitivno im sistemi "štucaju", e sad šta je razlog...

Vrh Dno