… da, biće za celo selo toliko… ukupno…mislim da je 100Mbps cifra na koju oni misle ....
"Razlog zašto ne radimo opštinu Surčin je taj zato ima preko 40% domaćinstava koji su pokriveni internetom brzinom preko 100 Mbps."![]()
Moguce, nisam pratio, ali to nije dizajn sajta vec poslovna politika! izgled je ostao isti kao i ranije, meni licno je uvek bzvz !nema ponuda kao ranije prazan skroz sad
provalio sam kako se vidi hahaha ali je mnogoooooooo glupa fora treba da klines Naruci pa tek onda vidis koji su paketi i sta sve imaju u ponudi ajmeeeeeMoguce, nisam pratio, ali to nije dizajn sajta vec poslovna politika! izgled je ostao isti kao i ranije, meni licno je uvek bzvz !
provalio sam kako se vidi hahaha ali je mnogoooooooo glupa fora treba da klines Naruci pa tek onda vidis koji su paketi i sta sve imaju u ponudi ajmeeeee
Treba da obračunaju nove cene starim korisnicima pod UO, pa zabagovali. Nisu to predvideli kad je sistem pravljenMislim da se od jutros nesto raspada u telekomu. Kolko je ozbiljno videcemo.
supernovin novi dizajn web sajta fantastic
Isto brate istoDešava se na momente da nema nikakvog protoka,na modemu sve lampice uredno svetle,Speedtest tada ne može da prepozna ime provajdera...To traje par minuta i proradi normalno ili ako me mrzi da čekam restartujem modem.Šta se njima dešava....Da li uopšte znaju za probleme koje imaju...
Ne radi im ni opcija za plaćanje računa online, a izgleda da odmah propratili što SBB smanjio na 3m po 1din pa brže bolje i oni :'D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari