U kom smislu zavisi tacno?zavisi od kad si potpisao ugovor
U kom smislu zavisi tacno?zavisi od kad si potpisao ugovor
Ja imam Huawei HG8245Q2, na kutiji pise opticki mrezni uredjaj ONT. Ne radi lose, ali dolazi do prekida wifi signala na nekoliko metara, npr 2 sobe, udaljenost telefona ili laptop uredjaja 5-8m gubi signal povremeno, nekad se desi i cesto. Da li su ti dali i Move uredjaj + CAM karticu ili samo CAM?Oprema može da ostane postojeća i da ti eventualno dodaju samo Move box. Pošto imam jedan TV, zadužio sam samo modul i karticu, iako su hteli da mi uvale box, a i ONT+ruter. Rekao sam im da nisam džabe raskidao prošli ugovor i da mi donesu objedinjeni uređaj. Uz malo natezanja, doneli su Huawei HG8245W5-6T.
Pošto sam posle raskida uzimao preko akvizitera, prvo su mi dali CATV kablovski prijemnik preko optike, a koaksijalac ide u TV pa aneksom dodatno CAM + karticu. ONT je samo modem za optiku na koga se posebno kači ruter preko WAN porta (LAN kablom od modema do WiFi rutera) i svaki priključuje na svoju utičnicu. Da ne bih koristio lopova pošto u zidu imam tri utičnice (za kablovsku, ruter i TV), tražio sam da mi optički WiFi ruter bude samo to jedno i dobio šta sam hteo.Ja imam Huawei HG8245Q2, na kutiji pise opticki mrezni uredjaj ONT. Ne radi lose, ali dolazi do prekida wifi signala na nekoliko metara, npr 2 sobe, udaljenost telefona ili laptop uredjaja 5-8m gubi signal povremeno, nekad se desi i cesto. Da li su ti dali i Move uredjaj + CAM karticu ili samo CAM?
Ne razumem se mnogo u networking, nepoznato mi je sta je ONT i ne znam sta mi je ciniti ako mi daju drugi modem, mislim na sta da obratim paznju?
Optika je komsija ima vec 200/100 i ne ide preko 100/100 ne moze ni na lan ni na wi fi nigde bukvalno testirao sam max jel sam i ja teo 200 uzet ali ne ide i ako me ona ubedjuje dzaba vala kad ja iz iskustva znam da ne pije voduDa li je u pitanju coax ili optika?
Verovatnoca 1% ali pade mi na pamet situacija gde je komsa njihov modem vezao na svoj neki matori npr DLINK router od pre hrista koji ima 100mbps umesto gigabitne portove - i onda i WIFI i LAN ne mogu preko togaOptika je komsija ima vec 200/100 i ne ide preko 100/100 ne moze ni na lan ni na wi fi nigde bukvalno testirao sam max jel sam i ja teo 200 uzet ali ne ide i ako me ona ubedjuje dzaba vala kad ja iz iskustva znam da ne pije vodu
bio ja kod njega testirao sve posto on nije nekad tu a ja mogu udji pise da je 1gb port cak i na pc i sve full ali nece preko 100mb a 1 jedini ruter ima i tamo pise 1gb tako da nece preko brzine 100 jebi ga ocito , a navodno zbog udaljenostiVerovatnoca 1% ali pade mi na pamet situacija gde je komsa njihov modem vezao na svoj neki matori npr DLINK router od pre hrista koji ima 100mbps umesto gigabitne portove - i onda i WIFI i LAN ne mogu preko toga![]()
A kabl?bio ja kod njega testirao sve posto on nije nekad tu a ja mogu udji pise da je 1gb port cak i na pc i sve full ali nece preko 100mb a 1 jedini ruter ima i tamo pise 1gb tako da nece preko brzine 100 jebi ga ocito , a navodno zbog udaljenosti
Želim da ga povežem u sobi u kojoj nema sproveden koaksijalni kabl.
Može i uživo ako otključa box i instalira Move smartNa taj način ne bi mogao da uživo pratiš kanale, već samo da vraćaš već emitovani program.
Kontkatirao sam jednog akvizitera - oni mogu samo novim korisnicima.Jel akviziteri mogu da ponude nesto za obnovu ugovora? Meni jos u februaru istekao ugovor preko Exeneta medjutim i dalje me niko nije zvao da ponudi nešto.
A kako se to radi, jel postoji negde tutorijal ? I da li se Move 'N' GO aplikacija može instalirati na Android Box koji nema Android TV sistem, nego obican Android ?Može i uživo ako otključa box i instalira Move smart
Hvala puno druže. Samo još ovo ako znaš, da li se Move 'N' GO aplikacija može instalirati na Android Box koji nema Android TV sistem, nego obican Android ?![]()
Supernova Move box software modding
Ovo uputstvo će vam pomoći da pretvorite Supernova Move box u Android box. I dalje ćete moći da koristite box za šta je predviđen – gledanje kablovske televizije sa dodatkom Android dela. Sve što budete radili, radite na sopstvenu odgovornost jer može doći do brickovanja boxa mada je to malo...forum.benchmark.rs
Jeste li primetili da je na mnogim kanalima slika "fluidnija" kad se gleda uživo (DVB-C) nego kada se vraća unazad (OTT)?
Npr najbolje se primeti na kanalima koji imaju krol sa vestima, evo npr. Sky Entertainment.. Kad se kanal premota onaj krol kao da pomalo trza za razliku od gledanja uživo.
Ništa strašno ali eto primeti se. Da li je manji broj fps kad se premotava ili šta već.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari