Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Pomoću airmousa mobilna apk na android boxu radi kao zmaj.

Mislis da bolje radi od atv verzije?
Meni je jos kod supernove bila prakticnija atv verzija jer se ne koristi airmouse, bukvalno je uradjeno kao na njihovom fabrickom stb uredjaju.
Ali ako je ogranicenje na 1 atv uredjaj, proci ce i ova mobilna verzija sa airmousom.

Da li jos nekom ne radi televizija i internet?

Mojoj majci na Novom Beogradu kod studenjaka već dva dana ne radi ni internet ni televizija. Juče ceo dan i evo danas. Kažu na tom području je neki veći kvar i rade na otklanjanju. Dva dana ne mogu da otklone kvar, neverovatno...

Ovde imaš starije verzije xapk i apk fajlova:

Sa proslim modemom nije bilo pingvina i te opcije.

Prilozi

• pingi.jpg
    pingi.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 41
Jel ima jos neko problema da je u zadnjih 5,6 danaa konstantno nestabilna konekcija? Puca svako malo, ping u igrama skace na 6000+, sajtovi nece da se ucitaju, youtube radi na 148p i tako slicno tome?

Dodje mi da odem i da im se nakrsim majke vise.

Najcesce krece od 9 uvece pa do 11 traje konstantno, posle se smanji malo.

Vidim da je Niš u pitanju. Da li je optika u pitanju (bivši exe-net, netnet) ili coax (bivši kopernikus)? Ako je coax, a postoji njihova optika na adresi mislim da je najbolje rešenje prelazak na optički pristup.

Jel ima jos neko problema da je u zadnjih 5,6 danaa konstantno nestabilna konekcija? Puca svako malo, ping u igrama skace na 6000+, sajtovi nece da se ucitaju, youtube radi na 148p i tako slicno tome?

Globalni je problem, ja sam zvao i rekli su da resavaju, inace sam korisnik bivseg NetNeta, optika

Vidim da je Niš u pitanju. Da li je optika u pitanju (bivši exe-net, netnet) ili coax (bivši kopernikus)? Ako je coax, a postoji njihova optika na adresi mislim da je najbolje rešenje prelazak na optički pristup.

Bio exe net optika, pa supernova, pa sam presao malo na SBB, ali SBB digao cenu van svih granica, pa sam sad nazad na Supernova internetu. Da ne gresim dusu godinu dana nisam imao problema nikakvih (televizija je druga prica, ali boli me uvo posto ne gledam, net mi je bitan)

@BoZa92 nadam se da je tako, jer vec par dana ubija u pojam. Narocito jer odu klinac i zena na spavanje i ja bas u tom periodu imam malo vremena za sebe, kad ono cvrc milojke.

Isti problem imam

Bio exe net optika, pa supernova, pa sam presao malo na SBB, ali SBB digao cenu van svih granica, pa sam sad nazad na Supernova internetu. Da ne gresim dusu godinu dana nisam imao problema nikakvih (televizija je druga prica, ali boli me uvo posto ne gledam, net mi je bitan)

@BoZa92 nadam se da je tako, jer vec par dana ubija u pojam. Narocito jer odu klinac i zena na spavanje i ja bas u tom periodu imam malo vremena za sebe, kad ono cvrc milojke.
Slican je i moj put, zlatni EXE su urnisali, pa sam pobegao SBB taman mi istekla promocija oni digose cenu, SBB radio perfektno oba(net i kablovska) onda kud cu sta cu Supernova jer nema alternative
WIFI je zezao pa sam iskljucio njihov i kupio MESH sistem, supruga radi na kablu i nije prijavila prosle nedelje problem sa netom
Televizija je drugo to nikako ne radi, sporo puca ali tu gledam samo EVro ligu pa me bas briga

Posle update-a aplikacije moj mts pojavila mi se opcija na move-u da aktiviram uslugu gledaj 7 dana unazad iako je imam godinama... Paket je super plan 2 M, internet 400/20...Vraćanje unazad i dalje radi, ali nije mi jasno zašto se pojavila opcija koju traži da aktiviram?!🤔

"Kupuje" li Yettel Supernovu?

Krajem novembra mi ističe ugovor. Juče sam bio u poslovnici i nude mi popust od 50% u trajanju od JEDNOG meseca. Službenica kaže da mora da piše mail, pa će me neko zvati da pregovaramo?!?!?! Sećam se da sam prošli put (pre 2 godine) odmah dobio 6 meseci popusta.
Da li je neko u poslednje vreme obnavljao ugovor? Šta da se traži i šta da se očekuje?

Kao što je više puta ovde na forumu napisano, najsigurnije je po isteku ugovorne obaveze podneti zahtev za raskid usluge u poslovnici, i čekati (nadati se) na poziv.
Ako pozovu sa pitanjem zašto raskidate, tražiti 12 meseci po dinar, ili 12 meseci po 50%, pa šta uspe. A i tada se desi da kažu da će se javiti opet, pa se mora sačekati. Popust zavisi šta je sve od usluga uključeno, ako je samo internet i TV, onda se lakše dobije popust, jer je i tebi lakše da raskineš usluge. Ako imaš fiksni, mobilni, TV, internet, onda teže daju popust.
U principu, ako ti njih pitaš za popust, onda je slaba ponuda. Ako oni tebe zovu, onda može da se dobije bolja ponuda.
Treba imati strpljenja za ovu igrariju, a oni i računaju na to, da većina ljudi nema živaca, pa im prolazi ponuda 50% popusta na prvi mesec dvogodišnje ugovorne obaveze.

Krajem novembra mi ističe ugovor. Juče sam bio u poslovnici i nude mi popust od 50% u trajanju od JEDNOG meseca. Službenica kaže da mora da piše mail, pa će me neko zvati da pregovaramo?!?!?! Sećam se da sam prošli put (pre 2 godine) odmah dobio 6 meseci popusta.
Da li je neko u poslednje vreme obnavljao ugovor? Šta da se traži i šta da se očekuje?
Obnovio sam UO pre oko 3 meseca, tad su i meni nudili 1 mesec 50%. Natezao sam se sa njima i max sto sam dobio je 6 meseci po 50% Najgore od svega sto na prvu ponudu naravno nisam pristao i receno mi je da ce me kontaktirati u vezi boljih uslova sto sam cekao nedeljama dok ih opet nisam okrenuo. Tad mi je opet ponudjeno samo jedan mesec na sta sam im odgovorio da je ranije bilo sest a ona meni da ce proveriti i posle malo cekanja kaze mi, ajd kad vam je ranije bilo ponudjeno onda moze😂

Rade li vama ova dva nova kanala TS Media i Promo kanal na Move boxu?
Kod mene izbacuje obaveštenje "kanal nije pronađen".
Na aplikacijama rade normalno.

Rade li vama ova dva nova kanala TS Media i Promo kanal na Move boxu?
Kod mene izbacuje obaveštenje "kanal nije pronađen".
Na aplikacijama rade normalno.
Video sam na move aplikaciji da ima promo kanal al ne znam šta je.
Da li se vama dešava kada gledate preko veba, da vam posle sat vremena prekine i izbaci retry?
Meni se dešava konkretno sam u nedelju gledao i tako par puta.
E sad da li to ima veze što imam testni nalog ili je do mog neta?

Код мене на мув промо ради тс медија не ради, на скајмастеру све ради.

Nazad
Vrh Dno