Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Kad su mi povecali brzinu sa 150na 200Mb ostao sam bio bez ipv6 na par dana. Nakon toga ponovo imam ipv6

Ovo je nikad gore
1760636604926.png

@fiy stoni računar je povezan putem kabla sa modemom i na njemu merimo brzine 106,09 i 9,59.

Modem je Technicolor model TC 7200.20

Da li tražiti zamenu modema?

@fiy stoni računar je povezan putem kabla sa modemom i na njemu merimo brzine 106,09 i 9,59.

Modem je Technicolor model TC 7200.20

Da li tražiti zamenu modema?
moguce da je do njih, ruter je ok i za vece brzine, ne razumem se dovoljno da bi procenio

Mozda racunar ima karticu na kojoj je maximalno 100Mb protok.

Koliko IPv6 adresa se dobija preko supernove, tj kolika je velicina subneta?

2a06:63c#:##!!:!!??:????:????:????:????
# означава место, ! означава корисника, а ? твој рутер додељује уређајима.

Moze li se nekako izvuci link kanala na novom Move sistemu kada se gleda preko browsera?
Na staroj je bilo jednostavno ali na novoj nema uopste linkova u web developer tools.
Treba mi da snimim neku emisiju.

Ja tek sad vidim... Zašto nema svih MTV kanala na Move app? 😄 kakvi da ne kažem šta... Prvo hayat, sad ovo, a sigurno ima još nekih kojih nema...

Ček... Zar DM SAT nije nadživeo MTV koji se nedavno upokojio ili sam nešto propustio? 😏

ja sam na optici (bivsi exe-net) i imam neki stari njihov gpon, pa modem i onda moj ruter koji pocinje da zeza. Sta daje Supernova kao wifi ruter sada i kako se pokazao? Imam 4 mobilna telefona, 3 racunara i jedan androdi box i stampac od wifi uredjaja, dakle nista previse zahtevno.

Vrh Dno