Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://mojasupernova.mts.rs/Binary/221

Jel koristio neko ovaj Super exe par , neznam ni gde sam nabaso na ovaj pdf, i sto su tako sturi i skrivaju ove pakete ,mozda sto su jeftiniji a nisam nasao koji su programi u tim paketima .

chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://mojasupernova.mts.rs/Binary/238/Cenovnik-EXE-NET-za-poslovne-korisnike-28.08.2024.pdf
ovde vec pise za poslovne korisnike (dodato)
Ti super exe par paketi su od bivšeg provajdera exenet i bili su dostupni samo na jugu Srbije dok je još i imalo veće konkurencije :D sad nema više tih paketa, ne mogu da se uzmu, stoje u cenovniku samo zato jer neki korisnici još uvek nisu prešli na super plan pakete...

Често се дешава да после повећања брзине интернет преко дана сецка, нестаје на пар секунди па дође, и тако већ пар дана. Пријавио сам пар пута и чекам…

Приметио сам на параметрима да је канал 2, СНР маргине 0, и често оду и у минус. Да ли је неко имао сличан проблем?

Prilozi

• IMG_2414.png
    IMG_2414.png
    150.5 KB · Pregleda: 188
Vec sam pisao o tome. U S.Palanci je tako radilo. Cekali smo par meseci dok nisu poceli da popravljaju. Radovi su u toku, kod mene je sredjeno.

Opet se zali, slicno je i meni bilo. Vratili su cenu na onu iz ugovara do kraja ugovorne obaveze.

Жалио се и данас сам добио смс поруку да ће ми нити стара цена до истека уговора. :)

Da li ovo prebaciti na 5?

Prilozi

• 12233333.jpg
    12233333.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 90
^ a jesi li zvao ili su sami? posto nisam odmah video da za nize brzine mora "asistencija" korisnika

^ a jesi li zvao ili su sami? posto nisam odmah video da za nize brzine mora "asistencija" korisnika
Ništa nisam dirao. Samo se pojavilo u speedtestu veća brzina na wifi. Struja je jednom bila nestala, možda se tad resetovao ruter.

Prilozi

• Screenshot_20251015_155349_Speedtest.jpg
    Screenshot_20251015_155349_Speedtest.jpg
    55.9 KB · Pregleda: 88
Nije, onaj socijalni 2S što je nekad bio, sad samo Super plan 2.

Samo da dodam da mi u moj mts piše da je povećano na 100/20.

Prilozi

• Screenshot_20251015_201521_Moj mts.jpg
    Screenshot_20251015_201521_Moj mts.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 84
Pozdrav drustvo! Da li neko ima link za staru move smart app? Iz nekog razloga je prestala da radi na samsung tv a nema je vise u ponudi, tj.ne mogu je ponovo skinuti. Na drugom tv radi nomalno.. Hvala🙂

Prilozi

• bbb.jpg
    bbb.jpg
    144.6 KB · Pregleda: 109
Imamo isti paket, nemam pojma kako, iskreno. Ko zna i kad su podigli brzinu i to sve izmenili, nešto baš ne pratim, sve mi radi uredno.
Izbegavam da ih zovem, utiče mi na psihu.

^ a pazi ovde sta pise na nalogu sad gledam

Prilozi

• 123333.jpg
    123333.jpg
    25.6 KB · Pregleda: 82
2.4ghz ili 5ghz?

^ a pazi ovde sta pise na nalogu sad gledam

meni piše da mi je brzina 400, ali mi je povećana na 600 (nisu još promenili na nalogu)

yyy.jpg

izmeri brzinu preko lan kabla ako možeš, a ne preko wi-fi

Preko kompa merim, kablovski net

Prilozi

• tttttttttttttt.jpg
    tttttttttttttt.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 29
  • uuuuuu.jpg
    uuuuuu.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 21
Meni jos nista, ortak sto radi u MTS-u poslao zalbu, pa cemo da vidimo ovih dana.

Momci probah da nadjem na forumu ali ne nalazim pa da pitam.
Imam supernova move box u dnevnoj sobi i onaj stari njihov hdx2 u spavacoj sobi.
Hteo bih da ih dodam da ih kontrolisem sa telefona ali ih ne prepoznaje. dodao sam ok i televizore i genius zvucnike ali box nikako a bez njih mi dzaba.
Da li je neko to uspesno uradio i ako jeste sa kojim aplikacijama i podesavanjima?

Momci probah da nadjem na forumu ali ne nalazim pa da pitam.
Imam supernova move box u dnevnoj sobi i onaj stari njihov hdx2 u spavacoj sobi.
Hteo bih da ih dodam da ih kontrolisem sa telefona ali ih ne prepoznaje. dodao sam ok i televizore i genius zvucnike ali box nikako a bez njih mi dzaba.
Da li je neko to uspesno uradio i ako jeste sa kojim aplikacijama i podesavanjima?
hdx2 box (koji je delio Radijus Vektor) nema nijednu funkciju pametnog uređaja (u jednoj verziji je bio "GLOBO" brendiran, u drugoj verziji nije bio brendiran).

hdx2 box (koji je delio Radijus Vektor) nema nijednu funkciju pametnog uređaja (u jednoj verziji je bio "GLOBO" brendiran, u drugoj verziji nije bio brendiran).
Ok i ne deluje pametno :) ali meni ne treba nikakva funkcija pametnog uredjaja vec samo da ga kontrolisem preko telefona koji ima i infared isto kao i preko daljinskog, koji je kako Marfi i predvidja, uvek na suprotnom kraju sobe od mene.
za njega inace koristim neki l-802 daljinski ali ne snalazim se kako da ga zamenim uspesno telefonom.
Sve se nadam da nisam najlenjiji na forumu pa da je neko vec podesio :)

Svima su skoro povećali brzinu interneta,ali zato sad sa IPv6 možemo da se oprostimo. Već nekoliko dana ne radi...

Vrh Dno