Da li je neko imao skoro problem sa signalom u kuci/stanu? Od proslog cetvrtka mi treperi crveno LOS lampica na ruteru i nemam ni televiziju ni internet. U pitanju je Nis, Donja Vrezina.
Zovem ih svakog dana, popunio sam formu na netu i slao mejlove na
[email protected] (njihov agent mi je telefonom rekao) i
[email protected] (drugi agent mi je rekao da saljem tamo a da je prva adresa samo za mts/telekom sisteme). Na mejlove ne odgovaraju a agenti telefonom ponavljaju svakog dana da je otvoren nalog i da ekipa treba da izadje na teren.
"Da, razumem, ovo je zaista dug period bez usluga i stavicu urgenciju na Vas zahtev da bi nalog bio veceg prioriteta. Ne, ne mogu Vam dati vise informacija osim da se nadam da ce ekipa uskoro izaci na teren i zahtev uspesno biti resen u najkracem roku." - svaki put isti razgovor. Kad trazim da razgovaram sa nekim nadredjenim kazu mi da to moze jedino mejlom. Zadnjih par puta im kazem da stave napomenu da sam izuzetno nezadovoljan njihovom neprofesionalnoscu i ozbiljno razmatram prelazak kod drugog operatera.
Da li je neko imao skoro slicnu situaciju i koliko im je trebalo da rese? Juce mi rece jedan drug iz drugog kraja grada da je kod njega u istoj situaciji posle 6 dana dosao serviser - prijavio kvar u nedelju oni dosli u subotu, to je bilo pre par meseci.
Imate li neki savet kako da ubrzam stvar?