Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Proradilo samo od sebe malopre. Bio je upaljen Youtube neki video sam gledao ugasio tv nakon toga upalio TV i box i proradila slika na box-u. Verovatno neki bag

Cao drustvo, imam mali problem sa move aplikacijom na samsung tvu. U pitanju je stariji samsung tv iz 2017 godine i u app storu ne mogu da nadjem novu verziju MOVE aplikacije, samo mi izlazi ona stara "MOVE Smart" gde mi trazi da se ulogujem na onaj "supernovaott. rs/self_care.php/profile/smart_tv_activation" i da je tu aktiviram. Da li postoji neko resenje ili da im trazim treci box? Hvala.

Nema nove aplikacije za Samsung televizore starije od 2018, pitaj me kako znam. :D

300 dinara.

Prilozi

• Cenovnik.jpg
    Cenovnik.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 66
Iskreno tesko otkako su Supernovini korisnici prebaceni u Telekomovu bazu prosle godine.
To jedino ako ti odobri sluzba za zadrzavanje korisnika😃

Jooos su digli za 50 din no f comment

Untitled.jpg

Ističe mi ugovor sa Supernovom uskoro, za kablovsku i internet, ne želim da obnovim ugovor i potpišem novi na 2g, a ne daju mi da promenim paket i nastavim da koristim još par meseci taj manji paket.

Objašnjenje s njihove strane (usmeno u poslovnici i call centru), samo ako potpišem novi ugovor na 2g mogu da menjam paket!?

Da li je neko imao ovakva iskustva? Ostaje mi da još pokušam na mail, jel imate neki savet? Da stavim Ratel u cc?

Nema nikakvih promena bez obzira na cenu, brzinu neta i sl. ako se ne potpise ugovor na 2 godine. Moze samo cena jaca :)

Cimao sam ih da mi bar pojacaju net, ma kakvi.

Meni je istekao ugovor vec drugi mesec
imao sam 200mbit i TV ful paket za 1990din i 3 cam kartice

Sada to placam 2800 (500din HBO i 300 je valjda dodatna kartica)

Meni je istekao ugovor vec drugi mesec
imao sam 200mbit i TV ful paket za 1990din i 3 cam kartice

Sada to placam 2800 (500din HBO i 300 je valjda dodatna kartica)
Kako dobijate te cene paketa? Ja sam za 200mb i tv placao 3800 pre njihovih "unapredjenja" sada mi je ovaj paket 5050din.

Kako da vidim na kojim je sve uredjajima instalirana aplikacija i da brisem/dodajem potrebi ?

Nazad
Vrh Dno