- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
do kraja godine.Stvarno su klošari, cene otišle gore, izbacili pola kanala, ukinuli HBO Max...
Do kada je rok da se piše zahtev za raskid ugovora?
do kraja godine.Stvarno su klošari, cene otišle gore, izbacili pola kanala, ukinuli HBO Max...
Do kada je rok da se piše zahtev za raskid ugovora?
Ne, ti dodatni paketi su muzički, filmski, dokumentarni i dečiji, tu ne spada MAX niti HBO kanaliKoliko vidim i korisnici superplan 2 xl paketa (koji trenutno kosta 4800 dinara bez popusta) prelaze na 2 M paket koji je po istoj ceni, uz gratis paket po izboru (hbo paket recimo) i smanjenje neta sa 1000mb/s na 400/400. Generalno za mene ovo nije nesto strasno, osim ukidanja Max-a, ali ne mogu da se setim da li je on išao u okviru paketa ili sam dobio dodatno pri potpisivanju ugovora. I da li ovaj dodatni paket može da bude HBO+ ili samo HBO ? I gde može da se pogleda spisak kanala ?
Kako da kraja godine kada od 5. januara krecu novi paketi? Velika vecina ljudi nema ni da zna sve dok ne stigne racun za januar a to je u februaru..evo i ja ne bi znao da slucajno nisam uso u ovu temu.do kraja godine.
prvo obavestenje je bilo od 1 januara 2025 pa su sutradan ako se ne varam promenili od 5 januara.Kako da kraja godine kada od 5. januara krecu novi paketi? Velika vecina ljudi nema ni da zna sve dok ne stigne racun za januar a to je u februaru..evo i ja ne bi znao da slucajno nisam uso u ovu temu.
Da li možeš da postaviš link gde se nalaze informacije o novim paketima?Pa gde mogu da se vide dodatni kanali ?
Edit: Našao sam pakete, koliko vidim svi bitniji kanali se nalaze u dodatnim paketima![]()
Ti si miran do 25.07.2026 ako si potpisao na 2 god i placas po toj ceni koju si potpisao i koristices stari paket.Nije mi jasno da li se ovo odnosi na sve korisnike ili one, cija ugovorna obaveza istice do 30.11. 2024? Posto imam ugovor sklopljen 25.07.2024. Super plan 2m, net 200/100 i Tv, da li ce me prebaciti na novi skuplji paket?
Ti si miran do 25.07.2026 ako si potpisao na 2 god i placas po toj ceni koju si potpisao i koristices stari paket.
Da li možeš da postaviš link gde se nalaze informacije o novim paketima?
Druže ja koliko vidim XL ostaje na XL uz povećanje cene. I ja sam SuperPlan 2 XL pa sam sada gledao.Koliko vidim i korisnici superplan 2 xl paketa (koji trenutno kosta 4800 dinara bez popusta) prelaze na 2 M paket koji je po istoj ceni, uz gratis paket po izboru (hbo paket recimo) i smanjenje neta sa 1000mb/s na 400/400. Generalno za mene ovo nije nesto strasno, osim ukidanja Max-a, ali ne mogu da se setim da li je on išao u okviru paketa ili sam dobio dodatno pri potpisivanju ugovora. I da li ovaj dodatni paket može da bude HBO+ ili samo HBO ? I gde može da se pogleda spisak kanala ?
Zatezna kamata zbog kasnjenja u placanju racuna, platio si fazon 16. ili 17. u mesecu a rok je do 15.Evo upravo proverih na moj mts, račun za novembar, umesto dosadašnjih 1999 din sada je 2.003,59 RSD
i ja sam dobio ovo zatezna kamata 44 dinara a mislim da sam platio 15 novembra. ranije sam placao bukvalno na kraju meseca i naravno nije bilo nikakvih dodatnih troskova.Zatezna kamata zbog kasnjenja u placanju racuna, platio si fazon 16. ili 17. u mesecu a rok je do 15.Stize na naplatu 2x godisnje, za prethodnih 6 meseci
Koliko je Orion poskupeo?Ovo opet nije pravo obavestenje kao sto je to slao Orion ove godine, treba jasno da pise da se ljudima menjaju i paketi i cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari