- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
radi danasEh ,šteta 😉
radi danasEh ,šteta 😉
Ja bih uvek mesec dana ranije poslao mejl za raskid ugovora sa naznacenim datumom kada ugovor prestaje da vazi ili dan ranije gde bih napomenuo da nisam saglasan sa ponudom i da prelazim kod drugog operatora zbog bolje ponude.Istice mi ugovor 20.6 . Danas sam bio u poslovnicu da vidim sta daju za produzenje , samo 6 meseci 50% . Radnik mi je rekao da 7 dana pre isteka ugovora dodjem tamo i podnesem zahtev za raskid ugovora . Zanima me da li zovu da ponude bolju ponudu nakok podnosenja raskida ili je to to . Ako nemoze bolje presao bih u a1 , posto daju 12 meseci za dinar . Da bar ima ovde mts optika pa da mogu da predjem u yunet nebih razmisljao da ikad prelazim na drugog operatare . Ali 3500 nepada mi napamet da placam kao sto bih sada trebao .
Hvala.
Sve zavisi koji grad , koja poslovnica ...Jutros mi ističe ugovor sa njima ,odneo opremu u lokalni MTS ,za 5m sve gotovo .Nema vise nikakve najave raskida mesec dana ranije .Pišem to jer i dalje ima dosta ljudi koji to ne znaju (kao što ni meni do skora nije bilo najjasnije ) i koji su u dilemi šta da rade .Kesu bukvalno ni pogledali nisu ,samo je spustili sa stola .Dobro ,to sad sigurno varira od radnika do radnika ,al eto ni to im nije neka stroga obaveza ,tad bi morali sve da provere .Rekoše mi samo da će mi doći još račun za ovih dvadesetak dana i to je to .
Ako net izgubis i na kompu koji je preko lan kabla povezan, onda ti ruter tu ne pomaze, jer ili je do modema ili neki drugi problem, iskreno to se i kod mene u poslednje vreme desava, a vec mi je modem zamenjen i dalje se desava, nisam se pozabavio vise tim problemom, kad nestane net, ugasin modem, upalim i proradi.@mirza82 koji preporucijes? a kad stavim taj trablshoter net se izgubi i na kompu i ne povrati se dok ne ugasim/upalim modem. tehicolor 7200
Dok ne migriraju i poslednjeg korisnika na novu move platformu.Do kada ce moci da se koristi stara move smart aplikacija?
Pisali smo o tome. Nema MTV, Hayat i možda još nekih.Primetio sam da preko MOVE aplikacije nema pojedinih MTV kanala, a dok oni normalno rade preko DVB-C CAM modula.
Bilo je lepo dok je trajalo.Pogledajte prilog 493098Danas stigla poruka.
Već neko vreme rade obe apk
TV je UE55RU7172UXXH, mislim da je iz 2020 godine, a sf je T-MSLDEUC-1500.9.Hvala.
Reci mi samo koji model tv-a je i koja verzija sf, cisto da uporedim.
Bas takoBilo je lepo, dok je trajalo.
Bilo je lepo dok je trajalo.
Nije valjda i Hayat nestao ?Pisali smo o tome. Nema MTV, Hayat i možda još nekih.
E takav ruter da dele korisnicima .Sta mislite da li bi ovaj ruter https://www.cudy.com/products/wr1200-2-0 pomogao da proradi wifi na mobilnima? kod prodavca gde bi uzeo mislim da ne moze da se vrati
Da, na novoj MOVE platformi nema nijedan Hayat, kao ni pojedini MTV kanali.Nije valjda i Hayat nestao ?
Kako misle da ugase staru aplikaciju kad još nisam migriran na novu da mi je znati.Pogledajte prilog 493098Danas stigla poruka.
Već neko vreme rade obe apk
Ja sam našao način da gledam na dodatna 3 android Tv-a , koristeći slotove za telefone/tablete. Vrlo je jednostavno, verujem da će svako ko malo razmisli doći do rešenja. Ne zahteva nikakvo budženje, krekovanje itd. Mislio sam da snimim klip o tome. Mogu vam ukratko objasniti , ne znam da li da pišem ovde javno ili ne..Bilo je lepo, dok je trajalo.
Bilo je lepo dok je trajalo.
Ako imas samo jedan ili dva tv-a, vidi IPTV ili Adria telekom mozda?Bas tako
Ma sad mi do kraja juna ugovor. Izbor mi je ono ,slab .Nesto razmišljam da internet od A1 uzmem a za tv ne znam sta cu.
Orion mogu, al nije optika.Ni supernova nije kod mene optika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari