Kokos je napisao(la):...
Pa prokomentarisao sam je ja Fpu - je jednostavno jak kod amd-a i to je to.
Jao, daj bre tog Bartona ovamo... tacno mi treba jedan takav da mi radi 10x250 :mrgreen:DADE je napisao(la):...
Ne jak nego uskoro i preuzima primat na nasem podnevlju :hump:
Evo za pocetak (dok se ne montira zamrzivac) rezultat na bartonu 2500+@2552MHz 39s!
Mislim ne razumem niko me nije obiso ja cekam imam i ja bolji rezultat od 36 😀 😀Falcon je napisao(la):Ne javlja se Kokos nesto, ovim ste mu zapusili usta. Sorry Kokose, nista licno ;P
Kokos je napisao(la):...
Mislim ne razumem niko me nije obiso ja cekam imam i ja bolji rezultat od 36 😀 😀
BeastMaster je napisao(la):A kad bi ga stavio tek na vazdušno hlađenje, ko ja mog bartona 😛..... 🙂
Eve ga jedno vazdusno:BeastMaster je napisao(la):A kad bi ga stavio tek na vazdušno hlađenje, ko ja mog bartona 😛..... 🙂
I ti se hvališ tim rezultatum 😛 pa ja bih se pokrio ušima i ne bi izlazio iz kuće 😛meaculpa je napisao(la):...
Eve ga jedno vazdusno:
:wave;
Pa i pokrio sam se :S mozda bih mogao sa vazduhom na silu jos 1 sec manje, ali mator sam ja za takve poduhvate cheersBeastMaster je napisao(la):...
I ti se hvališ tim rezultatum 😛 pa ja bih se pokrio ušima i ne bi izlazio iz kuće 😛
Šala naravno :wave;
marko11111 je napisao(la):Duron 750@910mhz
512kb 01min 04sec
1M 02min 25sec
cisco je napisao(la):
Bravo za score. Na kojoj plochi si to klokovo :?: koliko ti je fsb :?:marko11111 je napisao(la):...
duron 750@910
512Kb 00min 58sec
1M 02min 10sec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari