driver je napisao(la):cholak, probao si COD2 ? Nisi provalio 30fps u PGR3 ?
Shto se tiche kupovine, chovek je bio pre 10 dana u Dubaiu, i mogao je da kupi X360 za 600$ shto naravno nije regularna cena. Ako si ti nashao to u Evropi negde, ili si naleteo na svezu isporuku ili to znachi da ni tu smeshnu isporuku ne mogu da prodaju ?
Voleo bih da udarish repliku na ono shto iz mog teksta nije tachno, a ovo za klinca cu se praviti da nisam prochitao..
milosd77 je napisao(la):Ma PS3 je sigurno izasao 16.marta ali MS ima pod kontrolom sve medije i oni umjesto da to objave rade za MS i pisu o odlaganju PS3. Inace i Kilzone je isao riltajm u 60 fps na beta konzoli a to je samo dio mogucnosti PS3 jer ce sve igre raditi u 1080p rezoluciji i 120 fps kad on izadje, svaki ce PS3 imati 80Gb HD, svaki ce imati instaliran Linux i sve FPS igre ce imati podrsku za misa i tastaturu (ovo su cuvene driverove izjave).
Sta reci...milosd77 je napisao(la):Ja sam samo citirao Drivera u stvari u koje se on maltene kleo.
Covjek je cak tvrdio kako je cio MS u negativnom trendu iako je kao firma zabiljezila najprofitabilniji kvartal od osnivanja. Covjek tvrdi da su Japanci najveci inovatori u autoindustriji (inovator i plagijator nikako nije isto).
Tu nista nebi bilo cudno da je to neki pubertetlija nego porodican covjek koji je debelo zagazio u 4. deceniju svoga zivota.
milosd77 je napisao(la):Ja sam samo citirao Drivera u stvari u koje se on maltene kleo.
Covjek je cak tvrdio kako je cio MS u negativnom trendu iako je kao firma zabiljezila najprofitabilniji kvartal od osnivanja.
Covjek tvrdi da su Japanci najveci inovatori u autoindustriji (inovator i plagijator nikako nije isto).
Tu nista nebi bilo cudno da je to neki pubertetlija nego porodican covjek koji je debelo zagazio u 4. deceniju svoga zivota.
Ovo je jaka izjava! K'o da je citiran voditelj dnevnika iz 1999. 😀 :ddriver je napisao(la):Shto se tiche Merrill Lynch-a, to je agencija koju pola amerike tuzi, jer se bavi prevarama na berzi, shto i u ovom sluchaju ochigledno pokushava...
Nedjo je napisao(la):ML je, ako niste znali postao zvanicna konsultantska kuca za Naftnu industriju Srbije, tokm procesa njene privatizacije!
Pa ima nesto i na toj strani medalje! 😀 :dipedja je napisao(la):Onda Drajverove rijeci dobijaju na tezini :d :d
Nego kad sam vec tu...
jel se pojavila piraterija za novi Xbox, nisam bas u toku?
Nedjo je napisao(la):ML je, ako niste znali postao zvanicna konsultantska kuca za Naftnu industriju Srbije, tokm procesa njene privatizacije!
audiofreak je napisao(la):Posto ste zatvorili thread o sumraku PS3 nemam gde drugde ovo da okacim:
http://www.tgdaily.com/2006/02/21/sony_playstation_3_faces_delays/
Dakle nista pre kraja Avgusta, dobrano se kasni...
Ma kakav argument, bre?! To je bilo samo prenosenje naslova iz jucerasnjeg Kurira 😉driver je napisao(la):E sad si me pokopao 🙂
Nije uopshte ni bitno kakva je to agencija, bitno je to da si ti tu izjavu koristio ovde kao argument, a to je obichna analiza i predvidjanje, za poslednjih godinu dana ko zna koje. Ali, to se deshava kada se ne prati na chasu 🙂
I sta to znaci,da konzola nece moci da se moduje 😀Nedjo je napisao(la):Pa ima nesto i na toj strani medalje! 😀 :d
Amerikanci imaju tesku metalursku industriju, a ako ML "namesti" NIS-u neku "texacoliku" kompaniju, eto opravdanog razloga za verovanje Drajverovim recima 😉
Sto se tice "modovanja" novog XBOX-a, cini mi se da to jos niko nije uradio, a mislim da je M$ ubacio neke nove zezalice u konzolu koje ce exrtemno da otezaju modovanje, a samim tim i pirateriju!
Nedjo je napisao(la):Ma kakav argument, bre?! To je bilo samo prenosenje naslova iz jucerasnjeg Kurira 😉
A ona prva recenica je pa, valjda si ukapirao? Stvaio sm smajlija na kraju! 😉
Znaci, ovo je JEDINA kredibilna informacija koja postoji na Netu u vezi troskova proizvodnje PS3-ke...
driver je napisao(la):Merril Lunch je chist marketinshki rat, a ja mogu da potpishem da Microsoft stoji iza toga.
driver je napisao(la):Zar Microsoft ne radi samo lazima, prevarama i parama vec 20 godina pa i dalje postoji ? 🙂 To je prvo pravilo americhkog biznisa...
Ivan® je napisao(la):Al' si ga pojednostavio....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari