Šta je novo?

Sumrak Xboxa 360

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne tvrdim to ja, to je istorijska chinjenica, ali necemo da se udubljujemo u prichu.

Kazesh HDDVD jeftiniji, a zashto su onda filmovi na HDDVDu skuplji ili iste cene kao BR ? Zar treba da ti objashnjavam osnovnu stvar kako trzishte funkcionishe ? Ako neko proda 100 krompira za jedan dan, a drugi proda 1, shta mislish koji ce bez problema da spusti cenu ?

Do nove godine ce biti 4 miliona prodatih BR playera u svetu, shta mislish koliko ce HDDVD playera biti ? Sonijev BD-Rom dual layer se vec pojavio za oko 700$, vec postoje VAIO laptopovi sa Bluray chitachem, gde ima da se kupi HDDVD rezach, chitach ili medije uopshte ?

U januaru 2007. godine vec postoji 4 miliona BR playera i minimum 8 miliona prodatih diskova, a verovatno i duplo vishe. Koliko ce biti HDDVD diskova i playera prodatih ?

I na kraju, kada ljudi saznaju da se na HDDVDu nece pojaviti ni pola holivudskih filmova, a za cenu HDDVD playera dobiju Bluray player i PS3 za dzabe, shta mislish koje su shanse HDDVDu da opstane ?

I samo mi kazi zashto bi neko (ti) uopshte zeleo da format po svemu inferioran pobedi ? Bluray i HDDVD diskovi ce biti u startu skupi, uvek su novi formati bili skupi, ali HDDVD sada ne sluzi nichemu osim da smeta. Kada bi Bluray bio jedini standard, svi bi ga kupovali i josh brze bi mu pala cena nego shto ce se to desiti, a to je i Toshibi jasno, oni i dalje pokushavaju da naprave dil sa Sonijem, ali tebi i ostalim Sony-mrzcima to nije jasno pored toga shto je 100x objashnjeno.

I samo jedan primer kako to u praksi funkcionishe.

Memory stick, Sonijev format, do pre manje od godinu dana bio je ubedljivo najskuplji format. Zahvaljujuci velikoj popularnosti SE mobilnih telefona novije generacije, sonijevim digitalnim aparatima, DV kamerama i PSPu, cena mu je pala na nivo CF kartice, dok je Fujijev i Olympusov xD ostao najskuplja kartica iz jednog jedinog razloga - ne prodaju dovoljno uredjaja da bi cena pala. To isto ce se desiti i sa HDDVDom i Bluray-om.

Poslednja izmena:
Kad pomenu taj nesretni VAIO :d
znaš li da identična verzija tog notebooka košta 1700$ manje sa klasičnim DVD rezačem? Ta razlika je jedan yugo u voznom stanju u našim krajevima! 😀

Zar sam ja rekao da je to dobra kupovina ? 🙂 Ne, samo da postoji pre HDDVDa sa kojim se ama bash nishta ne deshava. Izbacili jedan player, nema medija, rezacha, novih najava, nichega, dok za Bluray ima sve zivo 🙂

Poslednja izmena:
Vi tvrdite da x360 mocniji od bilo kog PC.

Da li ste se nekada zapitali u kojoj REZOLUCIJI se prave igre za konzole.

Pustao sam PES 5 na TV sa kompa u rezoluciji 640x480 na low i izgledao je kao na kompu 1280x1024 na high setovanjima.

Tako nemojte biti smesni.

Igre za X360 su u 1280x720 i 1920x1080 jel to malo?

filipos je napisao(la):
Vi tvrdite da x360 mocniji od bilo kog PC.

Da li ste se nekada zapitali u kojoj REZOLUCIJI se prave igre za konzole.

Pustao sam PES 5 na TV sa kompa u rezoluciji 640x480 na low i izgledao je kao na kompu 1280x1024 na high setovanjima.

Tako nemojte biti smesni.

Ti si bash u toku 😀

tv koji "vrti" full 1920x1080 kosta mnoooogo za sad je recimo bolje uzeti za osetno manje pare projektor koji ce bacati 1280x720 sliku na 2-3 metra dijagonale i uzivancija da ne pominjem mogucnost projektovanja slike na plafon 😛 a i nema smaranja sa eventualnim i skoro kad-tad sigurnim mrtvim pikselima jedino sto je menjanje lampe skupo ali je 1920x1080 stvarno vrhunski kvalitet slike (video ga na 24'' monitoru :zgran: kako izgleda na recimo 40-50'' tv-u mogu samo na zalost :wall: da zamisljam)

driver je napisao(la):
Ne tvrdim to ja, to je istorijska chinjenica, ali necemo da se udubljujemo u prichu.

Kazesh HDDVD jeftiniji, a zashto su onda filmovi na HDDVDu skuplji ili iste cene kao BR ? Zar treba da ti objashnjavam osnovnu stvar kako trzishte funkcionishe ? Ako neko proda 100 krompira za jedan dan, a drugi proda 1, shta mislish koji ce bez problema da spusti cenu ?

Do nove godine ce biti 4 miliona prodatih BR playera u svetu, shta mislish koliko ce HDDVD playera biti ? Sonijev BD-Rom dual layer se vec pojavio za oko 700$, vec postoje VAIO laptopovi sa Bluray chitachem, gde ima da se kupi HDDVD rezach, chitach ili medije uopshte ?

U januaru 2007. godine vec postoji 4 miliona BR playera i minimum 8 miliona prodatih diskova, a verovatno i duplo vishe. Koliko ce biti HDDVD diskova i playera prodatih ?

I na kraju, kada ljudi saznaju da se na HDDVDu nece pojaviti ni pola holivudskih filmova, a za cenu HDDVD playera dobiju Bluray player i PS3 za dzabe, shta mislish koje su shanse HDDVDu da opstane ?

I samo mi kazi zashto bi neko (ti) uopshte zeleo da format po svemu inferioran pobedi ? Bluray i HDDVD diskovi ce biti u startu skupi, uvek su novi formati bili skupi, ali HDDVD sada ne sluzi nichemu osim da smeta. Kada bi Bluray bio jedini standard, svi bi ga kupovali i josh brze bi mu pala cena nego shto ce se to desiti, a to je i Toshibi jasno, oni i dalje pokushavaju da naprave dil sa Sonijem, ali tebi i ostalim Sony-mrzcima to nije jasno pored toga shto je 100x objashnjeno.

I samo jedan primer kako to u praksi funkcionishe.

Memory stick, Sonijev format, do pre manje od godinu dana bio je ubedljivo najskuplji format. Zahvaljujuci velikoj popularnosti SE mobilnih telefona novije generacije, sonijevim digitalnim aparatima, DV kamerama i PSPu, cena mu je pala na nivo CF kartice, dok je Fujijev i Olympusov xD ostao najskuplja kartica iz jednog jedinog razloga - ne prodaju dovoljno uredjaja da bi cena pala. To isto ce se desiti i sa HDDVDom i Bluray-om.

A kao to da filmovi na obicnom DVD-u (hitovi) kostaju isto kao i na BR ili HD DVD-u. Stvar je da ce cijena praznih diskova i plejera daleko manja kod HD DVD-a.

Miloshe, jel ti to ne govori da je cena praznih medija veshtachka, jer je nova tehnologija ?

I HDDVD medije nigde nema da se kupe, kao ni rezachi, tako da bluray i nema konkurenciju trenutno.

filipos je napisao(la):
A kakve vi to televizore imate ?

i daces jos x00 evra za takav TV?

A kakav ti monitor imash ? Nove konzole mogu na svaki noviji LCD monitor da se kache, a verovatno ce postojati adapteri za kachenje na bilo koji. Ti uporedjujesh dupe od 17" sa 40" LCDom ? Pa naravno da ce ovaj veliki da bude mnogo skuplji.

Poslednja izmena:
Hm, 40" LCD...sta radis s' njim? Prebrojavas pixele🙂
A, dupe od 17"...u mom slucaju IBM G70, a u nekoj daljoj buducnosti, kad tft monitori budu jeftiniji i bolji, cje kupim neki od 20ak incha...za sada mi dupe bolje izgleda od vecine novih monitora.
E i stvarno, kakav je to TV? 'Ajde, proizvodjac/model/cena, plz.
Pozz.

Pa bilo koji LCD TV 🙂

To je bio samo komentar na ono da cesh sa novim konzolama morati da imash i veliki i skupi TV. Necesh morati, jer ti i PC mozesh da nakachish na veliki LCD, a mozesh i na mali 🙂

Upravo to. Konzole rade i na obicnom SDTV ali je bolje na HDTV-u. Isto je i sa PC-em, lepse je igrati u 1920x1080 nego u 1024 bez AA zar ne?

Odlican LCD HDTV od 32" kosta sada ispod 1000E...za te pare ne moze da se uzme dobar PC TFT iste dijagonale...

LUC1FER je napisao(la):
Upravo to. Konzole rade i na obicnom SDTV ali je bolje na HDTV-u. Isto je i sa PC-em, lepse je igrati u 1920x1080 nego u 1024 bez AA zar ne?

Odlican LCD HDTV od 32" kosta sada ispod 1000E...za te pare ne moze da se uzme dobar PC TFT iste dijagonale...

Jel moze x360 na tft monitor da se zakachi?

Moze treba poseban kabl aki moze, cena ktih kablova je od 10$ navise...

ivke76 je napisao(la):
tv koji "vrti" full 1920x1080 kosta mnoooogo za sad je recimo bolje uzeti za osetno manje pare projektor koji ce bacati 1280x720 sliku na 2-3 metra dijagonale i uzivancija da ne pominjem mogucnost projektovanja slike na plafon 😛 a i nema smaranja sa eventualnim i skoro kad-tad sigurnim mrtvim pikselima jedino sto je menjanje lampe skupo ali je 1920x1080 stvarno vrhunski kvalitet slike (video ga na 24'' monitoru :zgran: kako izgleda na recimo 40-50'' tv-u mogu samo na zalost :wall: da zamisljam)

uh ispravljam ovo mnooooogo:

http://www.prad.de/en/news/shownews621.html

"With the 37 inch VL3735, BenQ presents an LCD TV sporting the full HD resolution of 1920 x 1080p.

Today's HDTV signals are generally transferred using half frames (so called fields) at a resolution of 1080i (i for Interlace). By contrast, the 1080p resolution (p for Progressive Scan) featured in the BenQ VL3735, stands for a method that makes use of full frames. Unlike the interlace method which employs fields in signal feed and broadcast, this method displays full video frames, thus making the picture appear more steady and sharper.

When transmitting computer video signals, pictures can be displayed using the full 1920 x 1080 resolution just as well. According to BenQ, in the near future, games consoles and cutting-edge DVD players will be able to output 1080p pictures, correspondingly delivering the high-resolution video material.

The BenQ VL3735 offers a maximum brightness of 550 cd/sqm and a contrast ratio of 1200:1. Its viewing angles specified at 176 degrees as well as the swivel stand are said to account for great a view from every direction. The response time of 8 ms allows for the depiction of rapid and dynamic movements free from ghosting and delay, it is claimed.

Among its features one can find an ambient light sensor and HDMI interface for transmitting video and sound. As to emitting sound, BenQ's new model will include Virtual Dolby Surround speakers.

The BenQ VL3735 is to enter stores at a suggested retail price of 2399 Euros :zgran: presumably in September."

eh kamo srece da tamo negde u septembru 2007-me bude 1000e jeftiniji pa da krenem da stedim po 100 evrica mesecno lol
evo i specifikacija:

http://www.benq.com/products/LCDTV/?product=904&page=specifications

Prilozi

• BenQ.jpeg
    BenQ.jpeg
    12.8 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Somilic je napisao(la):
Jel moze x360 na tft monitor da se zakachi?
Pa sta ce onda nekome skup televizor,za pocetak moze i na nekom 19'' tft monitoru da se igra,e u tom slucaju mogu i igre da se porede,mada sam gledao na gamespotu poredjenje istih igara,na primer prey,dosta su bolje texture na visokim podesavanjima u PC-verziji! http://www.gamespot.com/features/6154261/p-2.html
ko ne zna, drzite kursor misa na slici da bi videli PC verziju,kad sklonite vrati se xbox360 screenshot,treba sacekati 10-ak sekundi da se ucita PC screnshot,ima poredjenje low,med i hi podesavanja....

Poslednja izmena:
Pa to je poredjenje sa X360, ne sa PS3 koji je duplo brzi 😀

Somilic je napisao(la):
Pa sta ce onda nekome skup televizor,za pocetak moze i na nekom 19'' tft monitoru da se igra,e u tom slucaju mogu i igre da se porede,mada sam gledao na gamespotu poredjenje istih igara,na primer prey,dosta su bolje texture na visokim podesavanjima u PC-verziji! http://www.gamespot.com/features/6154261/p-2.html
ko ne zna, drzite kursor misa na slici da bi videli PC verziju,kad sklonite vrati se xbox360 screenshot,treba sacekati 10-ak sekundi da se ucita PC screnshot,ima poredjenje low,med i hi podesavanja....

I tad razlika nije drasticna uporedjivao sam na Maxovoj masini koja je slicna njihovoh testnoj i kod mene, pogtovu kada njegova graficka karta kosta kao ceo moj Xbox 😀

Playstation Mag Editor Won't Pay $600 For A PS3 - console
(hx) 01:56 PM EDT - Aug,13 2006 - Post a comment / read (11)
In the latest public blow against Sony's upcoming Playstation 3 console, the editor of the US Official Playstation Magazine, Dana Jongewaard, has admitted in her official blog that she won't be buying a PS3 on launch day thanks to the $600 price:
$600 might be worth it if there were several huge titles on the near horizon that were PS3-exclusive. But for the first year at least, there are very few big titles that are PS3 exclusive. GTA4 and Assassins will be available for the 360 at the same time. And most of the big guns--FFXIII, MGS4--won't be hitting for quite some time after the launch.

The other big reason for people to shell out $600, BluRay, is frankly something I don't care about. I have a crummy 12-year-old 21-inch very-non-hi-def TV sitting on my stand at home, and while we've been talking about upgrading it for the past three years, we always end up walking out of stores TV-less. And I don't buy movies; I rent non-BR discs from Netflix. Much like I've never been an audiophile--as long as I can hear it, I don't care if it's mono, stereo, 5.1, 7.1--I really don't care how high-res the picture is. My bottom line is that as long as it has color and is free from static, I'm good to go.

So ultimately, I can't justify it. $600 is a lot of money, especially when I can get what--for me at least--will be a very similar experience for $400. I would like to own a PS3, and I hope that the price drops soon so I can consider it. But until then, this Official PlayStation Magazine editor will have to join the dark side.

the editor of the US Official Playstation Magazine, Dana Jongewaard nema da da 600$ za ps3 lol i jos pritom "seta" neki sony tv od pre 12 godina haha nije nego a kladim se da ima bar ipod video od 60gb i laptop to bre imaju i nigga's from the hood tamo

MAD_MUzzY je napisao(la):
I sad driver ulece sa "Pa kad je glupa Amerikanka" 😀 ...
(mada se ne slazem sa vecinom stvari koje je navela ...)

Stara stvar, i josh jedna u nizu anti-Sony propagandnih tekstova, pa zar hocesh da mi kazesh da verujesh u ovu nebulozu ?

Ako ona misli da ce za 460$ dobiti vishe nego od Sonija za 500$, to nema veze sa cenom, niti argumentom protiv kupovine PS3. "PS3 je skup" argument se pojavljuje vec mesecima, i svi uporedjuju 400$ X360 sa 600$ PS3 koji ce biti ne samo hardverski i softverski bolji, vec fizichki ima puno onoga shto ovaj prvi i nema.

To naravno medju n00bovima prolazi kao argument u Microsoftovoj anti Sony kampanji. Oni mozda misle da to deluje, ali za*ebali su se, kao shto su se za*ebali za sve shto su uradili od prve najave next gen konzole.

Poslednja izmena:
Не не, фора је у томе што ће оба система имати јако сличне игре тј. графички сличне. Тако да ту не видим никакву хардверску предност пс3. Са друге стране коме треба могућност blu ray плејера може да се одлучи и за пс3.

driver je napisao(la):
Stara stvar, i josh jedna u nizu anti-Sony propagandnih tekstova, pa zar hocesh da mi kazesh da verujesh u ovu nebulozu ?

Ako ona misli da ce za 460$ dobiti vishe nego od Sonija za 500$, to nema veze sa cenom, niti argumentom protiv kupovine PS3. "PS3 je skup" argument se pojavljuje vec mesecima, i svi uporedjuju 400$ X360 sa 600$ PS3 koji ce biti ne samo hardverski i softverski bolji, vec fizichki ima puno onoga shto ovaj prvi i nema.

To naravno medju n00bovima prolazi kao argument u Microsoftovoj anti Sony kampanji. Oni mozda misle da to deluje, ali za*ebali su se, kao shto su se za*ebali za sve shto su uradili od prve najave next gen konzole.
Nije 460 protiv 500, nego 460 protiv 600, pošto nema nikakvog smisla kupovati PS3 kao blu-ray plejer u jeftinijoj varijanti. Osim toga, zaboravljaš na modularnost - kupi se xbox 360 odmah za 280 dolara, pa posle taj dodatak za 180 dolara kad i ako se ukaže potreba. Ne kažem da bih ja tako uradio, nego objašnjavam način razmišljanja.

Ja bih bogme tako uradio. Bolje sad kupiti X360 pa Sony za par godina kad mu padne cena i kad se pojave još bolje igre (i lepo imati obe konzole), nego pući odma $600 za konzolu za koju nema u startu igara koje će da opravdaju cenu, sve zarad "zaloga za budućnost".

dok PS3 izadje mikrosoft ce najaviti novu konzolu opet...Iskreno, sony-jev console department se ukopo u gvna do guse...To samo tom departmentu sony-ja moze da se dogodi...U departmentu sony-ja koji se bavi professional opremom nema ovakvih nebuloza, uvek su ako ne ispred svih onda u korak sa svima, a konkurencija JE OGROMNA, neuporedivo veca nego na trzistu konzol i bori se za 1000x vise para nego u trzistu konzola. Tehnika izlazi uvek kad je najavljena, po ceni po kojoj je najavljena, jedine promene koje SMEJU da se dese su ka boljem ili neki dodatni feature-i koji prethodno nisu bili u najavi. Kad bi pro dep. radio kao ovi - pao bi na mesto neko fujitsu-a u pro segmentu, sto ce reci - ne bi imao mesto.

ja vam kazem, sledece godine, pre nego li izadje ps3, microsoft ce najaviti rad na novoj konzoli i dace marketinsku patku svima kako ce i ta nova kostati ~400e kad izadje i dosta ce to ostetiti ps3 jer ce ga neki ljudi preskociti i sacekati microsoft jer se zna da on izbacuje konzole kad je rekao itd (nije moje misljenje vec konstatacija marketinskih trikova koji se koriste).

gx-x je napisao(la):
dok PS3 izadje mikrosoft ce najaviti novu konzolu opet...Iskreno, sony-jev console department se ukopo u gvna do guse...To samo tom departmentu sony-ja moze da se dogodi...U departmentu sony-ja koji se bavi professional opremom nema ovakvih nebuloza, uvek su ako ne ispred svih onda u korak sa svima, a konkurencija JE OGROMNA, neuporedivo veca nego na trzistu konzol i bori se za 1000x vise para nego u trzistu konzola. Tehnika izlazi uvek kad je najavljena, po ceni po kojoj je najavljena, jedine promene koje SMEJU da se dese su ka boljem ili neki dodatni feature-i koji prethodno nisu bili u najavi. Kad bi pro dep. radio kao ovi - pao bi na mesto neko fujitsu-a u pro segmentu, sto ce reci - ne bi imao mesto.

ja vam kazem, sledece godine, pre nego li izadje ps3, microsoft ce najaviti rad na novoj konzoli i dace marketinsku patku svima kako ce i ta nova kostati ~400e kad izadje i dosta ce to ostetiti ps3 jer ce ga neki ljudi preskociti i sacekati microsoft jer se zna da on izbacuje konzole kad je rekao itd (nije moje misljenje vec konstatacija marketinskih trikova koji se koriste).
UFF

Mislim, sta reci:S:
Tu informaciju mora da si dobio od "vidovite Zorke":zgran:
Svi znamo zasto je Sony blago pomerio izlazak svoje nextgen konzole.
Ko nezna naucice,sedi jedan.😛
Svi, takodjer znamo da u ovom gore navedenom nema 1% cinjenica.
Mora da jako mrzis Sony Playstation(ili pak mnogo volis Microsoft i tatu Bila) kad iznosis ovakve cisto subjektivne izjave.
Bez ljutnje molim.
Pogledaj samo koliko je za xbox360 izaslo igara do sada?
Ako se nevaram za ps3 ce prilikom pustanja u prodaju biti dostupno 17 igara minimum. Iskreno mislim da Sony PS3 nije mogao da nadje bolji period za lansiranje svoje konzole, jer je MS u medjuvremenu sam sebi iskopao rupu.Pa on nece ugroziti prodaju PS2 konzole (gledajuci ekonomsku dobit) ni za 2 godine a kamoli prodaju PS3-e.:banana:
And now, the conclusion: "Mislim, sta reci":bottle:

Poslednja izmena:
XB360 ce kada izadje PS3 imati oko 150 igara na raspolaganju. PS2 je imao desetak igara poslije godinu dana od izlaska.
XB360 je vec sada razbijen dok je veliko pitanje oceli uopste biti piraterije za PS3.
Evo sta treba da izadje za XB360 do kraja godine (do sada je izaslo nekih 70tak naslova)
August 16, 2006 N3: Ninety-Nine Nights Microsoft Action
August 22, 2006 Madden NFL 07 Electronic Arts Sports
August 22, 2006 Madden NFL 07: Hall of Fame Edition Electronic Arts Sports
August 23, 2006 Texas Hold 'em TikGames
August 29, 2006 Enchanted Arms Ubisoft RPG
August 29, 2006 Saints Row THQ Action
August 29, 2006 Bomberman: Act Zero Konami Action
September 5, 2006 TimeShift Vivendi Games Shooter
September 5, 2006 Test Drive Unlimited Atari Racing
September 12, 2006 LEGO Star Wars II: The Original Trilogy LucasArts Action
September 12, 2006 NHL 2K7 2K Sports Sports
September 12, 2006 NHL 07 Electronic Arts Sports
September 19, 2006 Godfather, The Electronic Arts Action Adventure
September 19, 2006 Samurai Warriors 2 KOEI Action
September 19, 2006 Open Season Ubisoft Action Adventure
September 25, 2006 NBA 2K7 2K Sports Sports
September 25, 2006 NBA Live 07 Electronic Arts Sports
September 26, 2006 Just Cause Eidos Interactive Action
September 2006 Blue Dragon Microsoft RPG
Fall 2006 Small Arms Fighting Action
Q3 2006 Tracer *TBA Action
Fall 2006 World Series of Poker: Tournament of Champions Activision Card
Fall 2006 Import Tuner Challenge Ubisoft Racing
September 2006 2 Days to Vegas *TBA Action
October 2, 2006 Forza Motorsport 2 Microsoft Racing Simulation
October 2, 2006 Tiger Woods PGA Tour 07 Electronic Arts Sports
October 2, 2006 Viva Pinata Microsoft Strategy
October 16, 2006 Star Trek: Legacy Bethesda Softworks Action
October 16, 2006 Blitz: The League Midway Games Sports
October 24, 2006 Phantasy Star Universe SEGA RPG
October 24, 2006 Marvel: Ultimate Alliance Activision Action RPG
Fall 2006 Captain Blood Playlogic International Action Adventure
October 2006 Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft Action
November 2006 F.E.A.R. Vivendi Games Shooter
November 7, 2006 Call of Duty 3 Activision Shooter
November 7, 2006 Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas Ubisoft Shooter
November 12, 2006 Gears of War: Limited Edition Microsoft Shooter
November 17, 2006 Gears of War Microsoft Shooter
November 2006 Tony Hawk's Project 8 Activision Sports
Q4 2006 Cars THQ Racing Action
November 2006 Need for Speed Carbon Electronic Arts Racing
November 2006 Worldwide Soccer Manager 2007 SEGA Sports Simulation
Holiday 2006 Brothers in Arms: Hell's Highway Ubisoft Shooter
Holiday 2006 Superman Returns: The Videogame Electronic Arts Action
TBA 2006 Killing Day Ubisoft Shooter
TBA 2006 Mad Tracks Racing
TBA 2006 RoboBlitz Action
TBA 2006 HoopWorld Action
Q4 2006 Fuzion Frenzy 2 Microsoft Party
December 2006 Eragon Vivendi Games Adventure
Q4 2006 Rayman Raving Rabbids Ubisoft Platformer
TBA 2006 1XR *TBA Racing Action
TBA 2006 Retribution (2006) *TBA Shooter
TBA 2006 WarDevil (Enigma) Action
TBA 2006 211 *TBA Action
TBA 2006 Castlevania: Symphony of the Night Konami Action Adventure
TBA 2006 Castle Crashers Action
Q4 2006 Harley Davidson Motorcycles Activision Racing
TBA 2006 Tetris THQ Puzzle Action
TBA 2006 Totemball Action
TBA 2006 Project Delta Playlogic International Shooter
TBA 2006 Turok Buena Vista Games Shooter
TBA 2006 Interview with a Made Man Mastertronic Action Adventure
TBA 2006 Huxley Webzen Shooter
TBA 2006 Spark Unlimited Atari Project [untitled] Atari
TBA 2006 Dirty Harry Warner Bros. Interactive Action
TBA 2006 Dead or Alive Xtreme 2 Tecmo Sports
TBA 2006 Jade Empire 2 (Unnanounced) *TBA RPG
TBA 2006 SSX 4 Electronic Arts Sports Action
TBA 2006 Dance Dance Revolution Universe Konami Music
TBA 2006 Sonic the Hedgehog SEGA Platformer
TBA Mobile Ops: The One Year War Bandai Shooter
TBA 2006 Galaga NAMCO BANDAI Group Shooter
TBa 2006 Cloning Clyde Action
TBA 2006 World Championship Poker: Featuring Howard Lederer "All In" Crave Entertainment Card
TBA 2006 Stuntman 2 THQ Racing Action
Fall 2006 Demonik Majesco Action
TBA 2006 Rockstar Xbox 360 Project #2 [untitled] Rockstar Games
TBA 2006 Rockstar Xbox 360 Project #1 [untitled] Rockstar Games
TBA 2006 Theseis *TBA Adventure
TBA 2006 Mass Effect Microsoft RPG
TBA 2006 After Burner SEGA Flight Action
TBA 2006 Highlander SCi Entertainment Group Action
TBA 2006 Mutant Storm 2 Microsoft Action
TBA 2006 Voodoo Nights Action
TBA 2006 Total Overdose 2 SCi Entertainment Group Action
TBA 2006 Castle Wolfenstein [untitled sequel] Activision Shooter