Srle22
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.11.2012
- Poena
- 225
Kupio sam klincu za NG nov racunar da moze da igra nove igrice, dovlaci filmove i ostalo sto klinci vec rade. Meni je ostao za upotrebu stari racunar, za koji mislim da ce zadovoljiti moje potrebe sto se tice interneta i stgod kucanja tekstova za potrebe posla. Procesor u njemu je Intel Pentium IV na 2.4Ghz, graficka karta Ati radeon 9600, Maxtor Hdd od 80GB, 2GB DDR 400 RAM memorije i sve to na Gigabyte maticnoj ploci GA 8IE2004.
Pitanje glasi mogu li na ovu plocu da prikljucim jos jedan HDD novije generacije i koji? Time bi prosirio skladisni kapacitet (zbog posla cuvam dosta slika) a i ovi novi diskovi su znatno brzi tako da bi i ceo sistem brze funkcionisao s obzirom da bi OS bio instaliran na tom novom disku. Da li sam u pravu i da li je moguce tako nesto ugraditi.
Pitanje glasi mogu li na ovu plocu da prikljucim jos jedan HDD novije generacije i koji? Time bi prosirio skladisni kapacitet (zbog posla cuvam dosta slika) a i ovi novi diskovi su znatno brzi tako da bi i ceo sistem brze funkcionisao s obzirom da bi OS bio instaliran na tom novom disku. Da li sam u pravu i da li je moguce tako nesto ugraditi.