Simptomi racunara su sledeci, kad ga upalim kuciste pokacuje kao da radi, ali monitor se ne pali.
@Zoran037: Posto je tema strujni udar moram da pitam, da li bilo ko od prodavaca priznaje stetu nastalu zbog neispravne komponente? sta mi vredi sto ce da mi zameni napajanje od 20-30€ kad mi je napravilo stetu od 200€
Jeste ali ti lepo odeš u servis, oni naprave račun šta je sve izgorelo od strujnog udara (moraš da imaš dokaz iz nekog uvažavajućeg servisa) i onda počinju peripetije sa Elektrodistribucijom...
Ne znam jel neko upoznat , ja imam onaj produzni od Trust-a Surge Guard PW-3100 , pise da ima zastitu "damage from power surges and spikes" !
I velikim na kutiji 10000e garancije
Stetu od strujnog udara mozes da naplatis jedino ako ti serviser napise potvrdu da je doslo do strujnog udara i cenu popravke kako bi se znao tacan iznos za naplatu, sa tom potvrdom ides u elektrodistribuciju i sigurno ces naplatiti stetu, sem ako nije kriva elektrodistribucija tj ako je neko sam nesto cackao.
Znam za slucajeve gde oluja otkine jednu fazu i dodje do strujnog udara pa cela ulica podnese zahtev tj dodje komisija na licu mesta iz elektrodistribucije i onda se to dalje resava slucaj kao sto sam rekao.
@Zoran037: Posto je tema strujni udar moram da pitam, da li bilo ko od prodavaca priznaje stetu nastalu zbog neispravne komponente? sta mi vredi sto ce da mi zameni napajanje od 20-30€ kad mi je napravilo stetu od 200€
Mislio sam na strujni udar na ploci zbog kvara samog napajanja, ne zbog kvara na spoljnoj strujnoj mrezi...
Ljudi, čitate li vi šta vas je čovek pitao? Ne pita vas za strujni udar iz mreže već šta se dešava ukoliko i pored normalnog mrežnog napona napajanje izgori i sprži još neke komponente. Logično bi bilo da garancija pokriva kompletnu štetu...
Mislio sam na strujni udar na ploci zbog kvara samog napajanja, ne zbog kvara na spoljnoj strujnoj mrezi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari