Šta je novo?

Stremio

Drugari, izvinjavam se sto ne koristim search jer verujem da je vec odgovoreno ali mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.
Imam placeni RD koji je linkovan na Torrentio koji u zadnje vreme vise ne radi nego sto radi.
Ako dobro kapiram, RD je dobar ali Torrentio koji ga samo indeksira ne moze da izdrzi saobracaj.

Pitanje je da li postoji neka alternativa Torrentiu koja je pouzdanija i moze slobodno i da se placa.

Bonus ako nije previse slozeno, posto mi Stremio koriste i cerka, supruga, jedva smo i ovo savladali do sada 😀

Hvala unapred.

Media fusion, jacketio, comet, stremthru torz za RD i imas ovaj hayduk za koji ne treba RD, instaliras podesis i to je to. Nije komplikovano za korišćenje jer je isto kao sa torentiom...
Edit: kada izaberes film ili seriju on ti ponudi linkove sa svih ovih addona i izaberes koji hoces da pustis...

Drugari, izvinjavam se sto ne koristim search jer verujem da je vec odgovoreno ali mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.
Imam placeni RD koji je linkovan na Torrentio koji u zadnje vreme vise ne radi nego sto radi.
Ako dobro kapiram, RD je dobar ali Torrentio koji ga samo indeksira ne moze da izdrzi saobracaj.

Pitanje je da li postoji neka alternativa Torrentiu koja je pouzdanija i moze slobodno i da se placa.

Bonus ako nije previse slozeno, posto mi Stremio koriste i cerka, supruga, jedva smo i ovo savladali do sada 😀

Hvala unapred.
Ako si voljan da platiš dosta članova je dalo preporuku za ovaj adon da je pouzdan i da u kombinaciji sa RD radi ono zašto je namenjen bez problema.

Voljan sam, ne ocekujem da developer radi za dzabe.

Meni začudo rade titlovi.com na Stremiu, a na Kodiju ne. Možda su me častili jer sam ranije prevodio filmove.

Pitanje jedno, da li je moguce istovremeno vise striminga na stremio(isti nalog) RD imam, posto sam klincima za njihovu dnevnu kupio mi box a starija cerka vise preferira stremio nego max i skyshowtime, pa dal nece da zeza ako pustimo u isto vreme? Ne mogu da testiram jer cekamo da im stigne tv...

Dokle god pristupate preko iste IP adrese (svi uređaji kod kuće su iza jedne adrese), možeš bez problema koristiti jedan nalog.
Samo ne sme da se desi da koristiš sa 2 IP adrese u isto vreme, npr. da sa telefona pustiš neki materijal dok ti ukućani u isto vreme gledaju.

Samo ako je isti IP a verujem da vam je isti, nema problema.

Dokle god pristupate preko iste IP adrese (svi uređaji kod kuće su iza jedne adrese), možeš bez problema koristiti jedan nalog.
Samo ne sme da se desi da koristiš sa 2 IP adrese u isto vreme, npr. da sa telefona pustiš neki materijal dok ti ukućani u isto vreme gledaju.
koliko sam citao imaju jedno upozorenje tj jedan trenutni ban.nakon sto pisu supportu oni ce da ih unbanuju ali ne sme da se ponovi drugi put

Kad smo već kod te teme, ovih dana se baš pitam kako da rešim to sa putovanjem u inostranstvo, gde bih bio mesec i po otprilike, da li je neko pravio novi nalog i plaćao sa istom karticom, na drugoj adresi? To pod uslovom da me zaista mrzi da torentujem, no EU zakoni nisu toliko labavi kao kod nas kad je piraterija u pitanju pa bih pre da debridom premostim tu prepreku 😀

Titlovi addon su besplatni, API nije, moraš minimalno jednom da doniraš od 10€ da bi dobio pristup API ili da postaneš mesečni ili godišnji donator, što cenim... Ko hoće "automatiku" neka izdvoji koju donaciju....

Kad smo već kod te teme, ovih dana se baš pitam kako da rešim to sa putovanjem u inostranstvo, gde bih bio mesec i po otprilike, da li je neko pravio novi nalog i plaćao sa istom karticom, na drugoj adresi? To pod uslovom da me zaista mrzi da torentujem, no EU zakoni nisu toliko labavi kao kod nas kad je piraterija u pitanju pa bih pre da debridom premostim tu prepreku 😀

Možeš da napraviš drugi nalog i platiš tom istom karticom. Imaš i opciju da kupiš kao poklon kod sa svog naloga.

Titlovi addon su besplatni, API nije, moraš minimalno jednom da doniraš od 10€ da bi dobio pristup API ili da postaneš mesečni ili godišnji donator, što cenim... Ko hoće "automatiku" neka izdvoji koju donaciju....
Realno nije uopšte puno dati 10eura za pristup API za godinu dana, jer su najbolji drugi im nisu ni do koljena 👌

Primjetio sam da je dosta novih titlova loše prevedeno.
Mislim da je AI im služio.

Ima i toga naravno, ali puno manje nego kod drugih

Jedan info za debridio korisnike.

Prilozi

• RDT_20260129_0215156220940141245910242.jpg
    RDT_20260129_0215156220940141245910242.jpg
    121 KB · Pregleda: 162
Zdravo svima.
Pokusavam da ispratim sve ove nove add onove koje treba instalirati da bi se ljudski moglo gledati stogođ na stremiju🙂.
Mogu li nekog zamoliti da mi posalje u pp koje add onove da instaliram i eventualna uputstva za konf istih? Ne snalazim se bas najbolje, pa je to razlog sto vam ovdje pisem🙃
Hvala

Guramo nekako sa Torentio + Comet + Jacketio. RD verzije sve.

Jacketio je baš za tešku rezervu jer često nema boljih kopija.

Noob pitanje: kako bezbedno koristiti Stremio u EU zemlji, gde ISP pomno nadzire?

Upravo tome i služe Debrid servisi. Bez njih Stremio koristi torrente, sa njima povlači materijal sa njihovih servera preko HTTPS. Provajderi, samim tim i EU, ne mogu flagovati taj saobraćaj kao pirateriju.

Ok, nemam iskustva sa tim, probao sam Stremio samo sa Hajdukom (znam da je HTTP).
Šta je onda preporuka? Real Debrid + Debridio, nešto bolje? Hvala!

Nisam probao Debridio nego na preporuku korisnika odavde uzeo Real Debrid i do sada nisam imao problema, mogu toplo da preporučim.
Pogotovo za EU korisnike je zgodna mogućnost da RD umesto tebe skida torrente (ne samo filmove i serije) a ti onda preuzimaš sa njihovog servera kao bilo koji drugi download iz browsera.

Fun fact: torrent zapravo nije "zabranjen" u EU, tj. sam torrent protokol.
Mozete skinuti tipa neku Linux distribiciju preko torrenta i verovatno vas nece niko cimati i nece vam stizati nikakva kazna i slicno.
Zapravo, ni skidanje piratskog sadrzaja nije zabranjeno nego je zabranjeno deljenje takvog sadrzaja.
A s obzirom na to kako torrent protokol funkcionise, vi automatski sadrzaj i delite dok skidate.
Zato idu i kazne.

P.S.: Ovo je mozda bajata informacija, a i ne znam kako je u praksi. Zato koristio reci tipa verovatno. 😀

Fun fact: torrent zapravo nije "zabranjen" u EU, tj. sam torrent protokol.
Mozete skinuti tipa neku Linux distribiciju preko torrenta i verovatno vas nece niko cimati i nece vam stizati nikakva kazna i slicno.
Zapravo, ni skidanje piratskog sadrzaja nije zabranjeno nego je zabranjeno deljenje takvog sadrzaja.
A s obzirom na to kako torrent protokol funkcionise, vi automatski sadrzaj i delite dok skidate.
Zato idu i kazne.

P.S.: Ovo je mozda bajata informacija, a i ne znam kako je u praksi. Zato koristio reci tipa verovatno. 😀
Naravno da nije zabranjen torrent kao protokol, vec samo sadrzaja

Ok, nemam iskustva sa tim, probao sam Stremio samo sa Hajdukom (znam da je HTTP).
Šta je onda preporuka? Real Debrid + Debridio, nešto bolje? Hvala!
Da, trenutno (nisam sinoc primetio problem sa Debridio) su ta dva u kombinaciji najbolja opcija.

Nazad
Vrh Dno