TechSamuraj
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.03.2020
- Poena
- 115
Titlovi.com addon + ćirilica + Bambula 😍
Ako si voljan da platiš dosta članova je dalo preporuku za ovaj adon da je pouzdan i da u kombinaciji sa RD radi ono zašto je namenjen bez problema.Drugari, izvinjavam se sto ne koristim search jer verujem da je vec odgovoreno ali mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.
Imam placeni RD koji je linkovan na Torrentio koji u zadnje vreme vise ne radi nego sto radi.
Ako dobro kapiram, RD je dobar ali Torrentio koji ga samo indeksira ne moze da izdrzi saobracaj.
Pitanje je da li postoji neka alternativa Torrentiu koja je pouzdanija i moze slobodno i da se placa.
Bonus ako nije previse slozeno, posto mi Stremio koriste i cerka, supruga, jedva smo i ovo savladali do sada 😀
Hvala unapred.
pa dobro,nije mi malo da placam i real-debrid i debridio, pa jos i domace titlove da dodam na to..neka hvala hahPlaća se godišnje 10eura što nije uopšte puno a i realno su najbolji
Ja rd i titlove i sve radi najnormalnije pa i torrentiopa dobro,nije mi malo da placam i real-debrid i debridio, pa jos i domace titlove da dodam na to..neka hvala hah
koliko sam citao imaju jedno upozorenje tj jedan trenutni ban.nakon sto pisu supportu oni ce da ih unbanuju ali ne sme da se ponovi drugi putDokle god pristupate preko iste IP adrese (svi uređaji kod kuće su iza jedne adrese), možeš bez problema koristiti jedan nalog.
Samo ne sme da se desi da koristiš sa 2 IP adrese u isto vreme, npr. da sa telefona pustiš neki materijal dok ti ukućani u isto vreme gledaju.
Kad smo već kod te teme, ovih dana se baš pitam kako da rešim to sa putovanjem u inostranstvo, gde bih bio mesec i po otprilike, da li je neko pravio novi nalog i plaćao sa istom karticom, na drugoj adresi? To pod uslovom da me zaista mrzi da torentujem, no EU zakoni nisu toliko labavi kao kod nas kad je piraterija u pitanju pa bih pre da debridom premostim tu prepreku 😀
Placeno. Sad ce da testiramo narednih par dana. Hvala svima na savetima!Ako si voljan da platiš dosta članova je dalo preporuku za ovaj adon da je pouzdan i da u kombinaciji sa RD radi ono zašto je namenjen bez problema.
Realno nije uopšte puno dati 10eura za pristup API za godinu dana, jer su najbolji drugi im nisu ni do koljena 👌Titlovi addon su besplatni, API nije, moraš minimalno jednom da doniraš od 10€ da bi dobio pristup API ili da postaneš mesečni ili godišnji donator, što cenim... Ko hoće "automatiku" neka izdvoji koju donaciju....
Sta je ovo API sto se placa?Titlovi addon su besplatni, API nije, moraš minimalno jednom da doniraš od 10€ da bi dobio pristup API ili da postaneš mesečni ili godišnji donator, što cenim... Ko hoće "automatiku" neka izdvoji koju donaciju....
Ovo je zato sto sam ja juce uplatio da probam :|Jedan info za debridio korisnike.
Naravno da nije zabranjen torrent kao protokol, vec samo sadrzajaFun fact: torrent zapravo nije "zabranjen" u EU, tj. sam torrent protokol.
Mozete skinuti tipa neku Linux distribiciju preko torrenta i verovatno vas nece niko cimati i nece vam stizati nikakva kazna i slicno.
Zapravo, ni skidanje piratskog sadrzaja nije zabranjeno nego je zabranjeno deljenje takvog sadrzaja.
A s obzirom na to kako torrent protokol funkcionise, vi automatski sadrzaj i delite dok skidate.
Zato idu i kazne.
P.S.: Ovo je mozda bajata informacija, a i ne znam kako je u praksi. Zato koristio reci tipa verovatno. 😀
Da, trenutno (nisam sinoc primetio problem sa Debridio) su ta dva u kombinaciji najbolja opcija.Ok, nemam iskustva sa tim, probao sam Stremio samo sa Hajdukom (znam da je HTTP).
Šta je onda preporuka? Real Debrid + Debridio, nešto bolje? Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari