Šta je novo?

Stremio

Da kapiram te. Uzmi amazon karticu pa prebaci lovu pa tako plati. Ili pređi na usenet.

Ja kolko se secam tih rasprava, njihov trafic je enkriptovan. Niko ne vidi sta se skida/gleda.
Koristi neki dobar DNS srvis da ni tvoj provider ne vidi gde se kreces i to je to.
Na kraju krajeva vrati se kuci i zivi slobodno 🙂

I udiši ugalj 🤣

Ne mogu ništa da vide kada ide preko RD, naravno istraži po reditu ali kokiko se sećam ništa se ne vidi iza RDa.

Uđem na stremio, on izlogovan iz nekog razloga! 😡
Naravno, zaboravio sam šifru i od njega i od naloga na box-u
Sad sve iz početka, novi nalog, instaliram
Torrentio kao i streaming catalogs
Ali nema onako puno strimova kao što je bilo
Npr kada uđeš na određeni film bilo 10x4k, 15x1080p 10x720p itd.
Sada samo po jedan.
Gde grešim?

Uđem na stremio, on izlogovan iz nekog razloga! 😡
Naravno, zaboravio sam šifru i od njega i od naloga na box-u
Sad sve iz početka, novi nalog, instaliram
Torrentio kao i streaming catalogs
Ali nema onako puno strimova kao što je bilo
Npr kada uđeš na određeni film bilo 10x4k, 15x1080p 10x720p itd.
Sada samo po jedan.
Gde grešim?
Kad konfigurises stremio, imas opciju da odaberes sta prvo da ti prikazuje (4k, 1080p, 720p ili po velicini fajlova)

Zbog nekog apdejta svi su izlogovani izgleda bili...ja sam morao ponovo da podešavam na dva boksa i boju i veličinu titlova i dosta toga u samim podešavanjima.

Kod mene nije izlogovano, ali jesam morao sve da podešavam na dva uređaja, skroz čudno.

Izloguje se sam kada se ažurira na verziju 1.8.1. Inače 1.8.1 i 1.8.0 imaju problem sa sinhronizacijim titlova, nije ih moguce podesiti. Vratio sam se na verziju 1.7.4 i nema tih problema.

Izloguje se sam kada se ažurira na verziju 1.8.1. Inače 1.8.1 i 1.8.0 imaju problem sa sinhronizacijim titlova, nije ih moguce podesiti. Vratio sam se na verziju 1.7.4 i nema tih problema.
Radi na 1.8.0 i 1.8.1 sinhronizacija titlova, samo mora u podešavanjima, pa u sekciji Playback da se isključi "Experimental exoplayer libass support".

Evo sad probah sinhronizaciju titlova na Exoplayer i radi po napisanom u prethodnom postu. Inače sam koristio skoro stoprocentno onaj libVLC plejer do sada. Ne radi više ni TBP+ za nas sa "jeftinijim ulaznicama", vidim žale se na Reditu. Neretko sam ga koristio jer imao ponekad više nazovi izvora od samog Torentia bez RD, primera radi skoro tako odgledah Say nothing.

Moraće uskoro ipak da padne RD, nije da ga nisam probao na mesečak dana pre jedno godinu dana. Nego, jedno 90-95% materijala sam bez bukvalno i figurativno bez ikakvih problema odgledao u zadnje dve i po godine bez RD ali stvarno je nikakva stavka za platiti a dobar posao radi.

Kod mene na Firetv stick 4k max su titlovi sinhronizovani i sa tom opcijom koja je po defaultu ukljucena na najnovijoj verziji Stremia.

Problem je ako neki titl default kasni ili žuri i ti hoćeš da ga podesiš, šta god da izabereš u meniju, čim izađeš i vratiš se, on je setovan na default 0s.

Jel vam radi Comet addon, meni konstantno izbacuje da je pogrešna API konfiguracija, probao sam sa reinstalacijom addona, ali mrka kapa.

Ja ga instaliram ali bilo koji link da otvorim piše da ga trenutno nema na debridu i da dođem kasnije,to traje već par dana.inače gledam preko kompa

Iz prve ruke iz DE,2 godine koristim sa vpn sve sljaka normalno,samo sto u zadnjih 2 meseca mi kada upalim vpn ne izbacuje rd izvore niti bilo koje,resio sam problem sa comet dodatkom,on jedini pokazuje pod vpnom rd,ili odem do izvora pa se vratim kresnem vpn i onda biram odakle cu da gledam.

Sefinitivno ova nova berzija Stremia ima problem. Prvo je radilo sve ok, sad neće RD

Da li iko zna kako rešiti problem pirate bay linkova? Posle update, instaliram 1.4 add on, ali nema linkova u filmovima.

Poprilično nestabilno sve radi u poslednjih mesec dva. Nadam se da se ne nazire kraj

Torentio RD

Prilozi

• Screenshot_20251221_220342_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251221_220342_Samsung Internet.jpg
    54.5 KB · Pregleda: 56
Ne znam u cemu je problem, zadnjih mesec dana katastrofa, baferuje i na 10GB fajl. Sad kad je puko torrentio (u sred filma) prebacih na comet i nema baferovanja, odgledah do kraja u cugu. Probao sam neke remuxove, da kucnem u drvo, rade normalno.

Može li neki link za torrentio add on na PM. Do sada sam koristio mahom TPB+.

Uplatio sam RD na 3 meseca. Dodao api u Torrentio RD. Sta se jos preporucuje od ostalih servisa da dodam api od RD? Vidim za Comet neko da pise da je dobar.

Pozdrav,
Uplatio RD na 6 meseci i stvarno se vidi zašto svi kažu da se obavezno preporučuje,

Zanima me, da li postoji neki način pretrage serija/filmova osim klasičnog?
Ukucao sam npr Ljubav navika i panika i Mješoviti brat (ne gleda mi se, samo testiram 😀 ) i za prvo recimo ima izlistane epizode, i izbaci mi Comet link, ali sa 0 sidera i kad kliknem izađe obaveštenje da medija nije još uvek keširana na debridu i da je dodata da se vratim kasnije.

Šta to znači? Da ne može da se gleda sada, a da će biti dodatno na moj zahtev pa da recimo sutra uđem? ili dok se ne pojave sideri neće biti ni dodavano?

Za drugu seriju recimo uopšte nema strimova.

Gde vi čeprkate tako neke specifične stvari, recimo domaće?

Nazad
Vrh Dno