milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
 - 30.07.2010

- Poena
 - 775

Ista situacija kod mene sinoć. Rešena tako što sam "libVLC" podesio kao default player.Zašto ne mogu da pustim ništa. Piše "Nepodržani izvor strima".
Kao na samsungu? Mislim da je tako na njemuPromenio se interface za odabir titla na Android TV. Bira se jezik sa leve strane a onda sa desne titl na tom jeziku.
Ukratko group by po jeziku
Meni se to samo promenilo, nisam dirao ništa. TCL.Promenio se interface za odabir titla na Android TV. Bira se jezik sa leve strane a onda sa desne titl na tom jeziku.
Ukratko group by po jeziku
To ti je u početnoj konfiguraciji torrentija, možeš da imaš više instalacija na listi. Npr ja sam imao torrentio, pa 2x torentio RD sa različitim parametrima. Onda sa tableta otvaraš listu gde ti je obeleženo da prikazuje 1080p, a sa boxa ovu drugu listuDa li je moguce na pojedinacnim uredjajima u listi ponudjenih fajlova prikazati samo odredjeni kvaltiet? Npr, na boxu hocu da vidim prvo 4k, kao sto je sad, ali na tabletu hocu prvo 1080p i losije, jer tablet ne moze da pusti 4k?
Ne kontam kako to podesite?Meni je isto tako prvi torentio po seederima za tablet i non 4K televizore a drugi torrentio je po veličini fajla.
Probaj "More like this" Stremio addon.Nisam naleteo i provalio, da li postoji neki plugin da mi izbaca predloge kao na HBO, Netflix, Disney a ne nesto najnovije-Filmove za koje prvi put cujem. Ima da se sortira negde po "popularnosti" to sam nasao ali nije to sto trazim. Hocu da "bljesti" sadrzajem kao sto imam na Jellyfin a ovaj skin mi je nekako njesra look.
Setuješ toreentio na odredjeni način i install, uradiš to opet na drugi način i install. Onda kada listaš streamove imaš više torrentia. Nema automatike sam moras da selektuješ koji hoćeš.Ne kontam kako to podesite?
Torrentio config može da se doda više puta to znam ali čim uradi sync npr 3 torrentio config budu na svakom uređaju?
Malo na TV da budu samo 4k, 1080p, a na telefonu 1080p, 720p
Aha kapiram biraš ovaj filter iznad liste filmovaSetuješ toreentio na odredjeni način i install, uradiš to opet na drugi način i install. Onda kada listaš streamove imaš više torrentia. Nema automatike sam moras da selektuješ koji hoćeš.
Kod mene kao što možeš da vidiš ide prvo torrentio ( po seedovima), Comet ( ne znam mislim da je isto po seedovima), torrentio ( po veličini fajla) i onda ostali...
Ali onda slika nije baš "srazmerna", nekako je lepše gledati na ExoPlayerIsta situacija kod mene sinoć. Rešena tako što sam "libVLC" podesio kao default player.
A kod mene kontraIsta situacija kod mene sinoć. Rešena tako što sam "libVLC" podesio kao default player.
Kod mene problem resen tako sto sam ukljucio tunnelled playback u opcijama.Zašto ne mogu da pustim ništa. Piše "Nepodržani izvor strima".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari