Šta je novo?

Stremio

Promenio se interface za odabir titla na Android TV. Bira se jezik sa leve strane a onda sa desne titl na tom jeziku.

Ukratko group by po jeziku

Odlično izgleda, i radi

Jel zna neko, jel moguće nekako dobiti u eksternom plejeru titl iz Stremia? Pošto onaj njihov plejer ima problema sa puštanjem nekih fajlova, pa bih koristio fabrički plejer od boxa da puštam stvari iz Stremia

Mislim da je bioi neki apdejt, izlogovalo me sa telefona, morao sam da resetujem šifru jer ko pamti te sve šifre :D Malo je drugačiji interfejs ne mogu da kažem tačno šta :D čudno sa box-a me nije izlogovalo.

Pa na telefonu nikad ništa nisam gledao, samo mi je za podešavanje zgodan i tu sam promenio lozinku. Čudno mi je što mi to nije tražio na mi box-u, tamo je stari interfejs to znači da sam prijavljen sa 2 šifre na istom nalogu. To mi nije jasno kako.

Da li je moguce na pojedinacnim uredjajima u listi ponudjenih fajlova prikazati samo odredjeni kvaltiet? Npr, na boxu hocu da vidim prvo 4k, kao sto je sad, ali na tabletu hocu prvo 1080p i losije, jer tablet ne moze da pusti 4k?

Da li je moguce na pojedinacnim uredjajima u listi ponudjenih fajlova prikazati samo odredjeni kvaltiet? Npr, na boxu hocu da vidim prvo 4k, kao sto je sad, ali na tabletu hocu prvo 1080p i losije, jer tablet ne moze da pusti 4k?
To ti je u početnoj konfiguraciji torrentija, možeš da imaš više instalacija na listi. Npr ja sam imao torrentio, pa 2x torentio RD sa različitim parametrima. Onda sa tableta otvaraš listu gde ti je obeleženo da prikazuje 1080p, a sa boxa ovu drugu listu

Edit: ali što bi to radio, na početku fajla ti piše rezolucija, samo preskočiš tih 4-5 fajlova 4k posle idu 1080p i niži ako ti je tako namešten sort

Poslednja izmena:
Nisam znao da moze pojedinacno "per device" da se konfigurise kvalitet, size i rez...
Ovo ce mi biti vise nego korisno.. jer koristim isti nalog na 3 uredjaja na istoj IP, bez problema

EDIT:
Btw, da prijavim i jedan bug o kom nisam pisao, fajlove iznad 60GB u vecini slucajeva stremio ne moze da pusti na webOS-u.nego kao prebaci na fabricki webOS player, ali on samo prijavi gresku. Cini mi se da mi je to radilo tako i na xiaomi sticku, ali je prebacivao na libVLC player, koji je u vecini slucajeva zapravo i pustio film :)
A i posle poslednjeg apdejta LG nereteko izbaci gresku "... must close and free up some memory".
To nikada nije bilo pre azuriranja.
Mada nisam siguran da li je do poslednje verzije webOS Stremia, ili poslednjem LG "AI related" azuriranju na webOS 25, tv je oled c4.
Nekako su oba azuriranja bila u dan-dva...

moze li neko sa Shiled TV Pro 2019 da potvrdi kako mu rade veliki 4K remuxi u zadnje vreme?

Poslednja izmena:
Nisam naleteo i provalio, da li postoji neki plugin da mi izbaca predloge kao na HBO, Netflix, Disney a ne nesto najnovije-Filmove za koje prvi put cujem. Ima da se sortira negde po "popularnosti" to sam nasao ali nije to sto trazim. Hocu da "bljesti" sadrzajem kao sto imam na Jellyfin a ovaj skin mi je nekako njesra look.

NIsam video, a i meni bi puno znacilo, neka random preporuka na konto imdb ili metacrticis ocene, a da nisam gledao na stremiu.
Ovaj algoritam koji Stremio fura za popular je prosto vecinski sta ljudi gledaju, i uvek kada izlazi neki rimejk ili nastavak, vecina ljudi (ocigledno) reprizira prethodnika.
nemam nista protiv repriza, zapravo, poslednjih nekoliko meseci u 90% slucajeva samo reprize i gledam.

Jedino od predloga sto mi se svidelo je Snakes Eyes jer sam ga gledao pre 15-20 godina ostalo niti imam volje niti hrabrosti da zapocnem da gledam.

I ja ga ogledah ponovo pre neki dan bas jer se pojavio na Stremio Popular.
Ima repriza koliko zelis a da su dobre.. ja licno zaborvljam radnju i secam se samo pojedinih slika, cak nimalo radnje.
Ovo ne vazi samo za 30 godina starije filmove, ngo i za one od pre nekoliko...
Probaj tako, neki film koji ti se od pre 5-15 godina svideo i ostavio slike urezane ili dijalog mozda.. repriziraj, mozda ti se svidi. :)
Ali racunaj da 90% dobrih repriza moras kopati ili searchovati u Stremiu

Evo npr.: X-2 sinoc reprizirah, nakon 25 god vrv
Film je vizuelno savrsen i dan danas, a casting i radnja mozda cak i iznad First class i nastavaka istog.

Meni je isto tako prvi torentio po seederima za tablet i non 4K televizore a drugi torrentio je po veličini fajla.
Ne kontam kako to podesite?
Torrentio config može da se doda više puta to znam ali čim uradi sync npr 3 torrentio config budu na svakom uređaju?
Malo na TV da budu samo 4k, 1080p, a na telefonu 1080p, 720p

Ne kontam kako to podesite?
Torrentio config može da se doda više puta to znam ali čim uradi sync npr 3 torrentio config budu na svakom uređaju?
Malo na TV da budu samo 4k, 1080p, a na telefonu 1080p, 720p
Setuješ toreentio na odredjeni način i install, uradiš to opet na drugi način i install. Onda kada listaš streamove imaš više torrentia. Nema automatike sam moras da selektuješ koji hoćeš.

Kod mene kao što možeš da vidiš ide prvo torrentio ( po seedovima), Comet ( ne znam mislim da je isto po seedovima), torrentio ( po veličini fajla) i onda ostali...

Prilozi

• 176202494478438562808220982601.jpg
    176202494478438562808220982601.jpg
    315.6 KB · Pregleda: 47
Setuješ toreentio na odredjeni način i install, uradiš to opet na drugi način i install. Onda kada listaš streamove imaš više torrentia. Nema automatike sam moras da selektuješ koji hoćeš.

Kod mene kao što možeš da vidiš ide prvo torrentio ( po seedovima), Comet ( ne znam mislim da je isto po seedovima), torrentio ( po veličini fajla) i onda ostali...
Aha kapiram biraš ovaj filter iznad liste filmova

Meni se desilo da neće da pušta RD na TVu a na telefonu hoće pa sam ažurirao sttemio na TVu i sad radi normlano.

Nazad
Vrh Dno