Šta je novo?

Stremio

Verovatno, kod mene su čini mi se bili instalirani/uključeni od početka

Izbrisao sam titlovi.com addon kada su tražili pare.
Opensubtitles v3.0 addon radi koliko sam primetio. Ne gledam nešto puno, ne postižem ali nađe. Verovatno neko prebacuje sa titlovi.com. Novi park iz doba jure je bio sa potpisom titlovi.com. Mislim da sam gledao i relativno brzo kako se pojavila bolja verzija i sam titl.

Uplatio, pa skontao da serija koja me zanima nije prevedena 😂 Srećom ima samo par epizoda, pogledacu na eonu

Nevezano za ovu situaciju sa plaćanjem - ima jedno godinu dana i malo jače kako sam počeo neke titlove da "konvertujem" na opensubtitles a razlog je naravno što nisu postojali na tom sajtu a addon titlovi. com nije postojao, logično. Npr. Čikatilo druga i posle treća sezona pa ima tu još par serija uglavnom novijeg a bogme i starijeg datuma. Na početku izgreših za prvih par titlova kako se to radi a posle pesma kao i uostalom za sve u životu kada se krene iz početka u nečemu.

Bio sam na odmoru pa nisam ispratio situaciju sa titlovi.com. Sta sada koristite od addon ova, ili ste uplatili titlove? Nije neka kinta, jel to radi sve ok kad se plati?
Radi odlično, za neke filmove je to i jedini prevod, open subtitles nije još pokrio, the ballad of walls island npr poslednji za koji sam primetio. Stvarno nije neka kinta, to i RD I milina.

Nazad
Vrh Dno