Šta je novo?

Stremio

Još lakše na telefonu.
 
pogotovo ako ima iphone ... ne razumijem potrebu da ljudi ovde samo pisu da bi pisali.
 
Ne kapiram koji je tvoj problem, ali da, postoji i nešto što se zove internet pretraživač na svakom OS-u.
 
problem je tvoje "rjesenje" koje covjeku nece biti ni od kakve pomoci ako ima ajfon, a pitanje je kako bi se i s androidom snasao.
 
Kakve veze ima ako čovek ima iPhone? @Antara piše o tome da podesiš parametre i pluginove za Stremio preko pretraživača sa kompa ili telefona, što radi i na iPhone.
Na iPhone čak radi i streaming sa Stremio/RD preko VLC, provereno.
 
ne, on je napisao da je lakse preko telefona.a nije..niti je pominjao komp..no, dobro..nek sam covjek odluci kako ce, bitno je da podesi.
 
Pokusao sam preko iphone-a i kada dodam api kod u torrentio izbaci mi gresku “safari cannot open this page”, pokusao sam i sa drugim pretrazivacem.. Na android tabletu preko stremio aplikacije radi sve..
 
Ja sam odavno odustao od iOSa i stremia. Probao sam ranije ovo što je napisao @Falcon ali nije ni kod mene nešto uspevalo. Ne gledam skoro ništa na telefonu pa sam olako digao ruke.
Videćemo sa onim sideloadom ako ga bude.
Inače meni je isto preko android telefona ili PC-ja. Čak mi zgodnije preko njihovih android telefona, sedneš, pijuckaš pivo, podesiš i pokupi na tv-u podešavanja. Telefoni im stalno u ruci, kompjuteri su ono diraj samo ako baš moraš :)
 
Imam RD naravno, probaću uskoro čim uzmem tablet maloj sestričini.
Hvala za link.
 
Fercera, ja koristim tako na iPad, a za avion isklikćem po Stremiu web i onda samo skinem fajlove preko Safarija sa RD sajta za off-line gledanje u VLC.
 
Evo probao, završio za ukupno jedan minut možda na iphone :)
Nego jedino VLC pravi problem sa titlovima, moraću to da pogledam ili da skinem sa titlova pa pustim kao eksterni.
Hvala još jednom!
 
hteo sam da gledam neku serija preko stremia ali mi je stalno kočila a nekad nije htelo ni da se pusti
onda sam skinuo torent sa istog izvora da bih gledao oflajn i išao je punom brzinom
u čemu je stos
 
Štos je da ti treba RDebrid.
 
Nikako da nađem vremena da odgovorim.Verizija aplikacije je 1.6.9 gledam na Sony android televizoru mada ga imam i na Šomi i Fajer stiku svuda je isto RD ne koristim mada ozbiljno se razmišljam da ga pazarim.Od edona Cinemeta, YT, WatchHub, Public Domain Movies, OpenSubtitles V3, OpenSubtitles, Local Files, IMDB Catalog, Rotten Tomatoes, The Movie database, Streaming Catalogs, Trakt TV u principu skoro pa sve sam pokušao ali i dalje ne mogu ništa sa pustim.Sad sam pokušao Fallout seriju da pustim ali mi daje isključivo strim preko Amazon Prime videa.
 
Pa pises da ti je ranije radilo i da ga koristis dugo , samo sa ovim pobrojanim addonima tesko al u svakom slucaju probaj da ubacis i Torentio
"https://torrentio.strem.fun/configure"
pa ces dobiti i mogucnost gledanja a ako uzmes i RD bice vec pesma 😁😉
Hmmm i ja pisao
Poruka u temi "Stremio" https://forum.benchmark.rs/threads/stremio.487744/post-6668724
Pa sta znam savet za one koji traze a ne mogu da nadju ili radilo a sad ne radi je da stvarno malo prelistaju ovu temu moze dosta da se nauci i informise barem meni mnogo pomoglo 😁😉
 
Poslednja izmena:
Probao sam nigde ne nalazim Torrentio.Ranije sam ga imao sad ga više nema.
 
Hvala brate na te 2 sekunde bilo je kratko ali slatko sve radi hvala Bogu.Imaš li da preporučiš nešto bolje bar od 4-5 sekundi?
 
Ima svakakvog štiva na mrzimedatražim.com ili tražiosamsvudanema.rs.
 
Hvala uzeću u obzir i ta dva sjajna predloga.Hvala brat još jednom na pomoći.
 
Da li je neko instalirao stremio na Samsung Tizenu? Zanima me kako vam se čini, meni je sve ok sem prevoda, namestio sam u podešavanjima da je prvi jezik srpski ali ne povlači ga automatski, ostalo tu i tamo isto kao na androidu..
 
Funkcionalno je, ali je na Android OS-u lakše setovanje i lakši rad sa titlovima. Generalno je i UI malo lakši za snaći se na Androidu, ide fludnije no na Tizenu.

Ne znam koji Samsung TV beše, ali je relativno nov, drugar uzeo prošle godine pa sam mu štelovao da čačka nešto kad ga smori Supernova ispiranje mozga. :)
 
Funkcionalno je, ali je na Android OS-u lakše setovanje i lakši rad sa titlovima. Generalno je i UI malo lakši za snaći se na Androidu, ide fludnije no na Tizenu.

Ne znam koji Samsung TV beše, ali je relativno nov, drugar uzeo prošle godine pa sam mu štelovao da čačka nešto kad ga smori Supernova ispiranje mozga. :)
Pa dobro, od skoro je stremio na tizenu, nadam se da će neko ažuriranje srediti stvari...
 
Nazad
Vrh Dno