Ne samo True Detective, nema ni, recimo, ECHO. Pretraživao sam nasumično čisto da vidim rezultate. I kada ubacim neki link za domaće serije ručno preko RD naloga ,u Debrid searchu ne izlaze rezultati.samo se treba prijaviti odnosno povezati sa RD accountom,misliš na true detective s04?valjda će se pojaviti
mislim da domaće stvari addon ne uspije povezati sa cloudom, možda zbog naziva ne znam, u debrid media manageru se mora pretraživati prema eng nazivu filma/serije, inače kod pretraživanja pomaže da se upiše godina,onda nađe neke stvari koje inače ne uspije, malo čudno radi, neke nove stvari ne pronalazi a s druge strane pronađe neke releasove koje ni torrentio/orion ne nađuNe samo True Detective, nema ni, recimo, ECHO. Pretraživao sam nasumično čisto da vidim rezultate. I kada ubacim neki link za domaće serije ručno preko RD naloga ,u Debrid searchu ne izlaze rezultati.
Šta je orion?

Nemam pojma kako ide za titlove kad gledaš preko browsera.Uh, ne koristim Kodi pitaj boga od kad. Da nema neko drugo resenje? Gledam preko browsera na LG-u i RD nalog.
naravno, možeš imati čak i više instalacija istog addona sa različitim konfiguracijamaJel mogu oba da budu aktivna istovremeno?
Ja sam uspeo da instaliram Medifusion addon , a pre toga sam imao Orion. Oba rade sa RD. Samo što Orion (besplatna verzija) ima dnevni limit od 100 pronađenih linkova , ali ako u podešavanjima staviš da ti izbaci po 2 rezultata po pretrazi biće dovoljno. I naravno, uvek umaš opciju da u Debrid searchu pronađeš linkove koje si sam ubacio, bilo preko Debrid Media managera, bilo preko RD- a direktno.Uh, ne koristim Kodi pitaj boga od kad. Da nema neko drugo resenje? Gledam preko browsera na LG-u i RD nalog.

forum.benchmark.rs
				I ja sam instalirao i izbacuje mi MFRDebrid u padajućem meniju kada nešto pretražujem. Za razliku od Medifusion addona, torrentio ne sortira pretragu po veličini fajlova, može li to da se nekako podesi?Ja sam uspeo da instaliram Medifusion addon , a pre toga sam imao Orion. Oba rade sa RD. Samo što Orion (besplatna verzija) ima dnevni limit od 100 pronađenih linkova , ali ako u podešavanjima staviš da ti izbaci po 2 rezultata po pretrazi biće dovoljno. I naravno, uvek umaš opciju da u Debrid searchu pronađeš linkove koje si sam ubacio, bilo preko Debrid Media managera, bilo preko RD- a direktno.
Za striming vecih fajlova samo na 5Ghz. Pa cak i to zna da zeza ako nemas kvalitetan ruter. Imao sam taj problem. Resenje gigabitni usb 3.0 to lan adapter. Paket 200/15 Mbps. Pustam fajlove 100-115 GB bez problema u Kodi-ju. Sa netom koji imas mozes i ti u stremiu. Resenje jedino adapter.I ja sam instalirao i izbacuje mi MFRDebrid u padajućem meniju kada nešto pretražujem. Za razliku od Medifusion addona, torrentio ne sortira pretragu po veličini fajlova, može li to da se nekako podesi?
Ajde pojasni ovo za Debrid media manager?
Ja se ulogujem preko kompa i odem u pretragu tu mi recimo za Dune izbacuje neke fajlove od po 110GB a Torrentio i MediaFusion ih nema, najveći je 86GB. Preko kompa mi lagano pusti taj veliki fajl a na LG-u zakuca na loading u RD playeru. Koja li brzina treba za učitavanje ovih velikih fajlova? Ne mogu da izguram preko 200ak Mbita i ako mi je router ispod tv-a, a lan port nije gigabitni...

Lan adapter je povezan na tv (TCL C805). Nemam nikakvih problema sa njim. Pri paljenju tv-a odmah se konektuje na net.Kako ti se ponasa taj adapter sto se lana tice. Kada ti je tv ugasen preko noci i ujutru kad upalis tv da li treba vise vremena da ostvati konekciju od wifi ili sljaka normalno. Imam jedan sa tim RJ45 čipom i zeza posle.duzeg paljenja inace ovako leti sve u stremiju sa njim.
Hajde molim te pošalji i meni na PM gde si kupio taj adapter.Lan adapter je povezan na tv (TCL C805). Nemam nikakvih problema sa njim. Pri paljenju tv-a odmah se konektuje na net.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari