Šta je novo?

Stremio

ne, zašto bi,ostavi si oba, koji ti je prije instaliran taj će stremio koristiti prvi pri automatskom odabiru

izašla je android tv 1.6.5 nova verzija, šta je novo nemam pojma, jedini info na koji sam naletio je da ima problema sa opensubtitles titlovima pa je prvo povučena sinoć a danas je opet vani, da li su sredili to nemam pojma, ko ima uključen auto update na androidu neka pripazi...

Ja vidim v 1.6.6

1703081791867.png
Instalirao v 1.6.6ARM64 na Shield i radi normalno i titlove vuce , koristim OpenSubtitlesv3.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: gec
Izgleda da je 1.6.6 ispravak 1.6.5 verzije.
Šta ima u novoj verziji, ima kakvih vidljivih dorada?

mod: izbrisan off-topic

Poslednja izmena od urednika:
kakva je ova veezija 1,6,5 i 1.6.6 da li je stabilna da nadogradin na eon box
Dobio sam ovo nisam prihvatio sta je ovo, evo slika
Sta je pise stremio 1.6.6 ARM a ima bez toga u cemu je razlika
Screenshot_20231221_135229_Chrome.jpg

Poslednja izmena:
kakva je ova veezija 1,6,5 i 1.6.6 da li je stabilna da nadogradin na eon box
Dobio sam ovo nisam prihvatio sta je ovo, evo slika
Sta je pise stremio 1.6.6 ARM a ima bez toga u cemu je razlika
1.6.6 je izgleda ok ali možda ti je bolje pričekati par dana dok se vidi
ovo ti samo nudi katalog addon božićnih filmova, manje više bezveze, ne moraš instalirati

Može li Stremio da se instalira na mts boks (Iris tv) i kako?
Ne ustvari moguce ali moras imati neki stari MTS box, pa njega flesujes novim romom i imas mogucnost da instaliras sve i svasta jer dobijas playstore

Može li Stremio da se instalira na mts boks (Iris tv) i kako?
Samo na HPH07 a kako se to radi imaš detaljno objašnjeno na temi iris boks, ne mislim u vezi samo stremio aplikacije kako se instalira nego uopšte kako se HPH07 ''pretvara'' u ''android'' boks. Nema nikakav playstore nego se putem fleške ili aptoida ubacuju raznorazne aplikacije.

Valjda može i na HP4024 ali to je već viša matematika i u tom slučaju se taj boks pretvara isto tako u ''android'' ali onda ne može paralelno da se gleda i klasična tv putem iris platforme i da se koristi kao android a kod HPH07 može i jedno i drugo. Naravno može oboje ako je neko korisnik mts usluga, mislim na iris tv prevashodno.

Gledam Stremio/RD preko LG C3 browsera i recimo neki ripovi vecih dimenzija u cijem naslovu stoji Atmos , soundbar Samsung Q800C ne detektuje kao Atmos materijal vec PCM nesto. Mislim zvuk je vrhunski ali rekoh jel ovo normalno. Probao sam isto preko fire stick 4k Max i ista prica.

Gledam Slow Horses 3 epizoda i ide Cartwright is missing a prevod kružni tok je nestao. Prste bi polomio onome ko je ovo okačio a preveo uz neki translate tool.

Šteta što ne učitava prevod od Shomi22 koji je prevodio seriju ali nije frka ima engleski.

Otvori Stremio u eksternom plejeru i izaberi njegov prevod.

Kako mogu titlovi da se povećaju? Pokušao sam u podešavanjima ali na više neće a na manji format hoće.

Pa u opcijama evo sad probao sa 80% na 100% i radi. Kao i podešavanje pozicije titla.

Imam dve IP adrese, a Stremio sam pokretao do sada samo sa jedne.

Ali sada se javlja potreba da ga pokrenem koristeći i drugog provajdera, pa se pitam da li će se možda desiti nešto neželjeno ako gledam Stremio na istom logu sa dve IP adrese? Ne bih gledao u isto vreme, ali ipak da pitam jer do sada nisam imao taj slučaj.

Da li i kako mogu da gledam Stremio sa LG televizora koji ima naravno WebOS? Gledanje kroz veb pregledač ne radi jer prikazuje belu stranicu

Imam dve IP adrese, a Stremio sam pokretao do sada samo sa jedne.

Ali sada se javlja potreba da ga pokrenem koristeći i drugog provajdera, pa se pitam da li će se možda desiti nešto neželjeno ako gledam Stremio na istom logu sa dve IP adrese? Ne bih gledao u isto vreme, ali ipak da pitam jer do sada nisam imao taj slučaj.
Koliko znam može. Jedino ako se koristi u kombinaciji sa RD, onda ima nekih ograničenja.

On i misli na RD. Bane, probaj pa javi. Trebalo bi da može ako nije istovremeno. Ili upali vpn svaki put na isti server na oba provajdera.

Ipak sam prebacio sve na isti IP, nisam hteo da čačkam mečku iako ne gledam istovremeno na obe adrese. Ako neko drugi ima pozitivna iskustva sa gledanjem preko dve ip adrese, poslušaću savet.

Moze da se gleda sa različitih ip adresa, samo ne istovremeno, ukoliko se rd koristi sa različitih adresa istovremeno, dobiće te ban...sto se tice stremio na lg web os, moze da se gleda u browseru, al ni meni nije radio dok nisam uzeo rd pretplatu, sad komotno gledam sve 4k linkove na tv-u...sad nisam testirao 1080p linkove na lg kroz browser bez rd

Три дана сам гледао око 20 епизода серије Counterpart и стемио ми је баш правио проблем.
Скоро сваки пут се угаси после неких 5 до 15 минута,па звук иде брже од говора. Баш је лоше радило.

Na Tizen-u izbacili novu verziju 1.2.0 i ja poletio odmah da je ažuriram i onda prc!
Ima bag, ne može se ništa pokrenuti...

Sad čekaj da poprave...
Ne kaže se džaba, ako radi ne diraj!
Tako da ko nije još ažurirao na Tizen-u, neka ne dira....

Vidim da ljudi porede Kodi i Stremio, nisam znao tj uocio razliku do sinoc kad sam planirao da gledam Napoleona 4K a koristim UPNP Kodi od kad sam uzeo tv. Uglavnom napatio se namestajuci film, preko tv-a secka pocetak filma kad pustim preko Lan-a, pa titl nece pa kasni itd. A kad pustim iz Kodija direkt onda krene dobro pa secka film. Ajde reko da instaliram Stremio da probam, otvorim share folder, nema puno opcija, titl je istog naziva kao film. Pustim istog momenta i radi sve bez problema bez seckanja! Kodi pravi problem kod sharing-a izgleda

Na Tizen-u izbacili novu verziju 1.2.0 i ja poletio odmah da je ažuriram i onda prc!
Ima bag, ne može se ništa pokrenuti...

Sad čekaj da poprave...
Ne kaže se džaba, ako radi ne diraj!
Tako da ko nije još ažurirao na Tizen-u, neka ne dira....

Na staroj verziji problem prilikom ucitavanja prevoda sa eksternog addona tj. nece da ga ucita kao i nemogucnost podesavanja kasnjenja tj. stelovanja prikazivanja prevoda. Mozda ja nisam mogao da nadjem. takodje ovom preporuka sa subscene addon i hvala @gec na preporuci. jos kada bi osvezili i addon podnapisi da proradi bilo bi dobro

Na staroj verziji problem prilikom ucitavanja prevoda sa eksternog addona tj. nece da ga ucita kao i nemogucnost podesavanja kasnjenja tj. stelovanja prikazivanja prevoda. Mozda ja nisam mogao da nadjem. takodje ovom preporuka sa subscene addon i hvala @gec na preporuci. jos kada bi osvezili i addon podnapisi da proradi bilo bi dobro
ima i u community addons bolji addon za opensubtitles, opensubtitles v3 plus, može se filtrirati jezike,odabrati da ne vuče automatski prevedene,pa recimo da vuče samo trusted itd.

Serviio je lokalni server za multimediju, Stremio je poput torrent klijenta preko kog možeš da gledaš torente bez skidanja.

Nazad
Vrh Dno