1.6.6 je izgleda ok ali možda ti je bolje pričekati par dana dok se vidikakva je ova veezija 1,6,5 i 1.6.6 da li je stabilna da nadogradin na eon box
Dobio sam ovo nisam prihvatio sta je ovo, evo slika
Sta je pise stremio 1.6.6 ARM a ima bez toga u cemu je razlika
evo i 1.6.7 verzije, hotfixeskakva je ova veezija 1,6,5 i 1.6.6 da li je stabilna da nadogradin na eon box
Ne ustvari moguce ali moras imati neki stari MTS box, pa njega flesujes novim romom i imas mogucnost da instaliras sve i svasta jer dobijas playstoreMože li Stremio da se instalira na mts boks (Iris tv) i kako?
Samo na HPH07 a kako se to radi imaš detaljno objašnjeno na temi iris boks, ne mislim u vezi samo stremio aplikacije kako se instalira nego uopšte kako se HPH07 ''pretvara'' u ''android'' boks. Nema nikakav playstore nego se putem fleške ili aptoida ubacuju raznorazne aplikacije.Može li Stremio da se instalira na mts boks (Iris tv) i kako?
Koliko znam može. Jedino ako se koristi u kombinaciji sa RD, onda ima nekih ograničenja.Imam dve IP adrese, a Stremio sam pokretao do sada samo sa jedne.
Ali sada se javlja potreba da ga pokrenem koristeći i drugog provajdera, pa se pitam da li će se možda desiti nešto neželjeno ako gledam Stremio na istom logu sa dve IP adrese? Ne bih gledao u isto vreme, ali ipak da pitam jer do sada nisam imao taj slučaj.
Na Tizen-u izbacili novu verziju 1.2.0 i ja poletio odmah da je ažuriram i onda prc!
Ima bag, ne može se ništa pokrenuti...
Sad čekaj da poprave...
Ne kaže se džaba, ako radi ne diraj!
Tako da ko nije još ažurirao na Tizen-u, neka ne dira....
ima i u community addons bolji addon za opensubtitles, opensubtitles v3 plus, može se filtrirati jezike,odabrati da ne vuče automatski prevedene,pa recimo da vuče samo trusted itd.Na staroj verziji problem prilikom ucitavanja prevoda sa eksternog addona tj. nece da ga ucita kao i nemogucnost podesavanja kasnjenja tj. stelovanja prikazivanja prevoda. Mozda ja nisam mogao da nadjem. takodje ovom preporuka sa subscene addon i hvala @gec na preporuci. jos kada bi osvezili i addon podnapisi da proradi bilo bi dobro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari