Šta je novo?

Stremio

Instalirao sam na eon box Stremio i planiram da uzmem RD.
S obzirom da eon box ima max protok 100mbps da li je to dovoljno za pustanje remux-a od po 60+ gb ?

Moze pomoc kada smo oko stremio WEB, kod mene radi preko pretrazivaca na LG webos 5, slika je dobra i OK ali je problem sa web izdanjem stremia jer nece da pusta sve linkove, isto se desava i na laptopu, kada naidje na neki torent link salje poruku da link nije kompatibilan i da je potrebno otvoriti u drugom plejeru, tada se otvori novi prozor sa mogucnosti da skines torent ili da kopiras magnetik link sto i nije lose

S obzirom da eon box ima max protok 100mbps da li je to dovoljno za pustanje remux-a od po 60+ gb ?
Pa 100 mbps je oko 45 GB/h. Tako da zavisi da li je idealno povezano, bez gubitaka prenos...
Negde sam čitao da je to OK za oko 50GB fajlove, ali nisam uopšte siguran. Ne koristim više od 1080p, pa neko će to bolje da ti odgovori.
EON box nema 5Ghz wifi? Nemam ga ali čudno za najbolji box na svetu :)

Po mom iskustvu ( na optici KAON znaci do 100Mbps ) bez RD do 80gb fajlovi na Stremio radi bez problema ( al onda zavisi od kog Torrentio vuce i kolko seedera ima , zavisi od filma do filma ) sa RD ( cashed torrent ) zato moze od svakog kog Torrentio ponudi i vece fajlove od 80gb bez problema
IMG20230929013024.jpg
Upravo pustio na njemu i gledam i radi bez problema ( jer iskreno imam druge mogucnosti za to al znam jer sam ranije samo tako gledao al onda se apetiti povecali 😁😁😁)
@nesa69 ti li si taj koji je u Legendu dirnuo ( a nemas doticnog ) hoces u zatvor da nas oteraju 🤣😂🤣😂🤣

Poslednja izmena:
Jedno glupo pitanje.
koristim stremio na kompu i eon boksu..i uglavnom biram 1080 ili 720 za seriju ili film koji hocu da odgledam.
da li stremio zavisi iskljucivo od interneta ili i od hardvera na kom se pusta.
npr da li mogu na eon boxu da pustim taj film od 100gb jer imam dobar net i da ce raditi kako treba.

Jedno glupo pitanje.
koristim stremio na kompu i eon boksu..i uglavnom biram 1080 ili 720 za seriju ili film koji hocu da odgledam.
da li stremio zavisi iskljucivo od interneta ili i od hardvera na kom se pusta.
npr da li mogu na eon boxu da pustim taj film od 100gb jer imam dobar net i da ce raditi kako treba.
Bez real debrid-a neces moci vece fajlove jer zavisis koliko imas seeds-a. Sa real debridom mozes. Imaces vise ponudjenih streamova a i sami real debrid streamovi su kesirani torrenti koji ne zavise od seeds-a.

Hvala na info..ja sam instalirao onaj torentio dodatak i bez problema rade te dve verzije sto gledam uglavnom yts i piratebay.cak mi je izvukao i neke starije serije gde pise da ima malo izvora

pobrisan off-topic.
@MaxBgd postoji dugme za prijavu 😉

Hvala na info..ja sam instalirao onaj torentio dodatak i bez problema rade te dve verzije sto gledam uglavnom yts i piratebay.cak mi je izvukao i neke starije serije gde pise da ima malo izvora
Nov sam u ovome, koje add onove je dobro instalirati u stremio ?

Iskreno nisam ni ja toliko upucen...video sam savet ovde za torentio add-on i meni on super radi posao.
verujem da ce neko dati bolji savet...vidim da ima neka opcija koja se placa pa je dosta bolje.

Kod mene: Local Files (ne mogu da se setim zašto), OpenSubtitles, Titlovi.com (uglavnom nikada ne radi), Torrentio, Trakt TV (uskladi se sa kodijem ili boxom ili...).
Ove sam sam instalirao.
Ima i neki Cinemeta, Traktintegration, TorrentCatalogs, WatchHub, PublicDomainMovies. Za ove nisam siguran da sam ih instalirao ili da su prilikom instalacije sami.

Edit: Najviše od Debrid-a, zatim brzine net-a i hardvera. Ne vidim kako da pustiš 4k ako nije podržan 4k od strane box-a. Isto važi i za audio/video kvalitet, šta box, audio sistem i ostalo može da podrži. Ne treba ti sigurno 5.1 zvuk na 2.0 zvučnicima.

Cinestream je dobar addon koji vuče streamove sa nekih web stranica, ima 1080p i 720p i većinu sadržaja, odmah učita bez bufferinga, ali često ne radi...

Imam stremio na google tv-u (4k) i juce sam instalirao na x96mini koji je povezan na fhd tc. Interfejs na x96 je mnogo sitan u odnosu na 4k tv, ne znam kako bi to mogao da podesim da bude bar slicno?

Imam stremio na google tv-u (4k) i juce sam instalirao na x96mini koji je povezan na fhd tc. Interfejs na x96 je mnogo sitan u odnosu na 4k tv, ne znam kako bi to mogao da podesim da bude bar slicno?
Koju verziju, za atv ili? Meni je na boxu atv verzija i odlično se match-uje sa 4k rezolucijom Hisense tv-a. Pogledaj podešavanja samog boxa i stremia, da li tu ima neke razlike u scaling-u. To je ono što na prvu mogu se setim.

Gm nksam siguran. Na tvu je google tv, to je valjda atv i on je ok. Na x96mini je ubacen slimbox rom, mozda je do toga

Osim opensubtitles ništa više dostupno što se titlova tiče? Titlovi.com znači out? Nov sam u priči pa otud i pitanja, iščitao sam skoro sve što je napisano.

Mislim da nema nista upotrebljivo.

Imam sledeci problem:
na google tv (tcl c635) imam instaliran stremio koji ok radi, ali samo pustanje filma/serije traje dugo, izmedju 15-20sec. Imam realdebrid, isti ti fajlovi se na PC-ju pokrecu za max 2-3 sekunde, cak i filmovi od 50+ gb.
Netna tv-u je wireless, izmerena brzina je ~220/70 (paket 250/80), jedino sto je ping 115ms, ali to ne bi trebalo da utice.

Kad video krene, premotavanje radi odlicno. Samo je problem da pocne... :/

Jedino sto malo brze otvara su fajlovi od oko 1gb.

Meni deluje da je do hardvera, tj. ram na TV. Koja verzija android OS?

Poslednja izmena:
Mislim da je a11. Nema velike razlike da li pustim fajl od 1gb ili 50gb, nekad pusti relativno brzo, nekad za 30sec. Pada mi na pamet da je do kodeka, ali nikako da uhvatim pravilo.

S druge strane, smart tube pusta 4k bez problema , tako da mislim da nije do hardvera.

Stize mi danas mi stick koji je isto 2/16gb kao i tv, pa cy da uporedim. On bi trebalo da je čist atv

Meni je kinez mecool android box (certified google tv os) 4/64 sa AllDebrid-om pustao 4K u proseku za 5 sekundi recimo, a sada shield tv koji ima jos manje rama pusta isto tako. Nesto ne verujem da je do kodeka, jer je sve to embedovano u os imidzu. Jel ti radilo ranije bolje mozda?

Kupio sam tv pre mesec dana mozda, ne secam se da je radilo nesto bolje. Nekad pusti za 5-10sec, ali uglavnom mu treba 20+ sekundi da krene. Moracu da se igram sa razlicitim formatima da vidim da li ima razlike. Nije ovaj hw u tvu nesto jak, ali ako 4k yt radi ok, trebalo bi i fhd torrent.

Osim opensubtitles ništa više dostupno što se titlova tiče? Titlovi.com znači out? Nov sam u priči pa otud i pitanja, iščitao sam skoro sve što je napisano.
Mogu i titlovi.com ali pored Stremia moras da instaliras i Kodi. Podesis osnovna podesavanja u Kodi-ju...ubacis titlovi.com addon (unofficial/official). A u Stremiu kao externi player stavis Kodi. Dakle nastavljas da koristis stremio stim sto ce ti se sada strimovi pustati preko Kodi-ja.

Mislim da nema nista upotrebljivo.

Imam sledeci problem:
na google tv (tcl c635) imam instaliran stremio koji ok radi, ali samo pustanje filma/serije traje dugo, izmedju 15-20sec. Imam realdebrid, isti ti fajlovi se na PC-ju pokrecu za max 2-3 sekunde, cak i filmovi od 50+ gb.
Netna tv-u je wireless, izmerena brzina je ~220/70 (paket 250/80), jedino sto je ping 115ms, ali to ne bi trebalo da utice.

Kad video krene, premotavanje radi odlicno. Samo je problem da pocne... :/

Jedino sto malo brze otvara su fajlovi od oko 1gb.
Kod kog si provajdera? Probaj da disejblujes ipv6 (naravno ako imas). Korisnici na Supernovi koji su na ipv6 su imali taj problem pre 3 meseca. Koliko sam primetio sada tih problema nema.

U mts-u sam, optika...
Gde se to disejbluje? Na ruteru?
Na mobilnom i na kompu sve radi ok, na istoj su wifi mrezi...

Gde se to disejbluje? Na ruteru?
Na mobilnom i na kompu sve radi ok, na istoj su wifi mrezi...
Da u podesavanjima rutera. Ali ako tih problema nema na ostalim uredjajima onda nije do ipv6. Mozes da pokusas. Meni je otvaranje real debrid linkova kada je problem bio aktuelan bio nocna mora. Cekanje po 2-3 min. A na ruteru nemam podesavanje za ipv6. Cak sam bio uzeo i all debrid.

Nije bas 2-3min, ali ide do 30sec. Imao sam i all debrid trial, mislim da je isto radio

Videcu danas kad stigne, ako je znatno bolje uzecu jos jedan i za ovaj tv. Cudno mi je sto druge streaming aplikacije rade ok

Isto se i meni ponasa stremio sa real debridom, a kad koristis drugi plejer, krene trenutno. Ocigledno je nesto do njihovog resenja zeznuto...

Nazad
Vrh Dno