Šta je novo?

Stremio

Mislim da je bio ovde:
Kod mene javlja ovu poruku, kada odem na podešavanje addon-a: "This service has been suspended by its owner." (https://titlovi-stremio-addon.onrender.com/)
Odavno je instaliran pa nisam siguran ali mislim da je to.
EDIT: probao sada onaj link da se podeli addon i nema ga.

Titlovi.com ne funkcionišu za Stremio već jedan duži period.

Rešenje je kao što je neko pomenuo: instaliranje Kodija i titlovi.com addona, pa otvaranje linka sa Stremija kroz kroz Kodi uz biranje prevoda po želji. Ili skidanje titla na hard, pa opet otvaranje linka sa Stemija iz Kodija, a onda povlačenje skinutog titla iz baze.

• Like
Reagovanja: gec
Ako se koristi PC nema potrebe za toliko komplikovanja.
Skine se odgovarajući titl, pokrene se sadržaj u stremiu i samo prevuče mišem titl u stremio.
Ako ne pusti titl potrebno ga je prebaciti u utf8. Nešto stalno zeza kodni raspored kod dosta titlova.

ja imam i opensubtitles instaliran i probao sam par stvari i ima srpski titl na svim. Na cirilici je.

Titlovi.com ne funkcionišu za Stremio već jedan duži period.

Rešenje je kao što je neko pomenuo: instaliranje Kodija i titlovi.com addona, pa otvaranje linka sa Stremija kroz kroz Kodi uz biranje prevoda po želji.

Koliko je to sve sporo na google tv-u?

Ja za sad uglavnom svugde nalazim titlove sa open subtitles.

A zbog cega titlovi.com ne funkcionisu? Jel mozda promenjen api a nema ko da izmeni plugin, ili nesto drugo? Mozda bismo mogli da napisemo plugin?
edit: Nasao sam, ako nekog zanima
edit 2: Pisao sam drugaru koji ima hosting, mozda moze da pomogne.

Poslednja izmena:
Da na to sam upravo mislio, problem sa hostingom addona za stremio.

Jedno pitanje: Da li može Stremio (ili neka druga Android TV app) pustiti RD/AD linkove koji su "ručno uneseni". Mislim na to kad na stranici u Download sekciji unesem npr. Uptobox link kako bih ga skinuo bez čekanja - da li se taj link može gledati putem nekog playera? Na Stremiu nisam našao tu opciju.

Jedno pitanje: Da li može Stremio (ili neka druga Android TV app) pustiti RD/AD linkove koji su "ručno uneseni". Mislim na to kad na stranici u Download sekciji unesem npr. Uptobox link kako bih ga skinuo bez čekanja - da li se taj link može gledati putem nekog playera? Na Stremiu nisam našao tu opciju.
Ja koristim debrid-link upravo iz ovog razloga. On ima opciju webdav foldera koji sam uneo u kodi.
Vidi da li neki od tih tvojih ima isto to

edit: alldebrd navodno ima webdav, tako da kodi

imas i ovo uputstvo za http media folder
Media folder (via Kodi)

Što se tiče titlova za Stremio, logično je da je bilo najbolje kad smo imali i titlovi.com, ali sad koristim samo opensub, prevode, srpske i engleske.

Navikne se čovek, šta da se radi... A i dosta titlova sa opensub. je u stvari originalno sa titlovi.com, što možete da vidite ako obratite pažnju tokom filma. I dobro je kad ima, nekad pobrljavi pa neće da povuče ništa.

Nisam siguran da razumem pitanje.Ako misliš na RD history ,mogu samo oni koje je sam Stremio pronašao preko Torrentia kao RD+fajl.Ako misliš na bilo koji drugi eksterni link,,radi Play url/magnet link.Na aplikaciji za PC.

Nisam siguran da razumem pitanje.Ako misliš na RD history ,mogu samo oni koje je sam Stremio pronašao preko Torrentia kao RD+fajl.Ako misliš na bilo koji drugi eksterni link,,radi Play url/magnet link.Na aplikaciji za PC.
Evo vidim da je sad dostupna celokupna RD istorija otvarana preko Stremia. Discover-Others-Downloads.

Da li će se aplikacija samo apdejtovati, pošto u aplikaciji nemam opciju da apdejtujem ili moram ponovo novu verziju preuzeti?
U pitanju je FireStick 4K max

Mislio sam na eksterne linkove koji se ne mogu pronaći putem Stremia. Npr. kad ubacim uptobox link sa Balkandownload. To ne može da se otvori putem Stremia ili nisam uspeo da nađem opciju. Za PC znam ali me zanimalo za Android TV.

Jel ja tripujem ili je kako je najavljeno izmenjena graficki aplikacija. Nekako deluju mi minimalno izmene.

Zar ne bi trebalo da se apdejtuje preko play store?

Mislio sam na eksterne linkove koji se ne mogu pronaći putem Stremia. Npr. kad ubacim uptobox link sa Balkandownload. To ne može da se otvori putem Stremia ili nisam uspeo da nađem opciju. Za PC znam ali me zanimalo za Android TV.
Ako budeš otvorio na PC-ju, imaćeš kasnije i na Android TV. Ideš u sekciju Discover-Others-Downloads.

Da li postoji neka fora da se titlovi vide i u visokoj rezoluciju, naime kada pustim neki link na 4K tada nemam nas titl a kada spustim rezoluciju na 1080 onda ga ima

Da li postoji neka fora da se titlovi vide i u visokoj rezoluciju, naime kada pustim neki link na 4K tada nemam nas titl a kada spustim rezoluciju na 1080 onda ga ima
Ovo mi se jos nije desilo. I na 4K i na FHD uvek ima nasih prevoda. Juce odgledah zadnjeg Indijanu Dzonsa u 4K i sve bilo normalno.

Moze i to ako koristite isti VPN i dogovorite koju zemlju, tipa srbija obojica i to je to.
Provereno radi.
Mozda mogu i razliciti vpn ali je onda verovatnoca da ubodete razlicite IP mnogo veca.
Sta mislis jel bi radilo ovo da ne provali alidebird jel ja mislim da bi Stremio i alidebird na drugoj lokaciji tako radio bez detekcije.Na lokaciji 2 bio bi openvpn klijent na android boxu koji se kaci na vpn server koji se nalazi na lokaciji 1.I onda na obe lokacije na boxevima se nalazi ista ip adresa.
Pozdrav

3e drugari... gde ce vam dusa..

3e drugari... gde ce vam dusa..
Moj komentar se bazira na tome da ja koristimn RD sa VPN i da onda moji ukucani moraju da koriste isti ako istovremeno gledamo.
Takodje kad sam bio na moru i poneo FTV gledao sam RD u dogovoru sa ukucanima koji su ostali kod kuce sa VPN na istu lokaciju bez problema istovremeno.
Moj komentar se odnosio na to a ne da se sharuje da bi se umanjila cena, zasta drugi to koriste je njihova stvar.

Nazad
Vrh Dno