Sa tom brzinom kojom imas isplati se. Real debrid je nalog ne aplikacija. Posto vec imas stremio koristi RD u stremiu. Evo uputstva:
Stremio + Real-Debrid
The ultimate streaming solution. You get EVERYTHING ever, up to 4k, for ~$4 a month. Real Debrid is what costs money. It is cheaper than any streaming service while also giving you access to everything! It is ideal as you don’t need a vpn unlike with torrenting. It torrents movies for you and...leafguides.xyz
Ne kapiraš šta je RD. To nije bes već jednostavno osećanje da me neko ozbiljno keca u glavu sa 120 striming preskupih servisa. Da je uključena većina preko provajdera pa ajde nekako nego NF 25$, HBO 15, Paramount, Apple tv, itd. Nakarika se. Ovako za 16e imam em bolji kvalitet em dostupno sve.Ne kapiram otkud toliki bes. Uopste me nije briga za bitrate imam sta imam od TV HD, jedan ima dolby stereo, stari komp. Gledam ono sto je u HD rezoluciji, sad bez placanja RD na stremio crnog pantera gledas kao najgori Divix. Meni Je HBO u sklopu paketa i ne kapitam tvoj bes sto je Matrix, Dina i ostalo bilo na HBO. Za mene dovoljno HD, ko moze vise i ima za 4k TV svaka cast. Ispada po tebi da RD ima dil sa fimskim kompanijama i dobija master snimke i jos to sto je original oni poboljsavaju i prave jos kvalitetnije izdanje nekog filma ili serije. Ne razumme se u to ali znam da narod kaze da se od g*vana ne moze napraviti kolac. Uzdravlje![]()
Ja ne mogu. 🤓. Ionako sam pola ljudi zarazio sa realdebridom na Kodi temi. Ispasce da sam riseler. Isto i sa easynewsom. Od mene samo pomoc oko kodi addona i stremia. 🍻Neka pošalje neko referal kod da ukucam kad se već registrujem?
Uspelo! Hvala na pomoći.Ako si sve podesio kako treba dobijaces linkove sa RD i torrentio addona
Mnogi ne razumeju sta je Real Debrid...recimo da je to video klub koji ima sve filmove ikada snimljene laicki receno. To je servis koji na svojim serverima ima kesirane fajlove (filmove, serije, itd). Znaci nema cekanja da se ucitaju (tj. ceka se 5 sekundi), premotavanje je isto trenutno. RD radi samo na softverima ili dodacima koji ga omugucavaju. Kodi (razliciti addon-i za RD), Stremio, Cinema HD...Znaci samo treba ubaciti svoje korisnicko ime i lozinku i prilikom pretrage linkova prvo ce da izlaze RD linkovi. Ko jednom uplati i vidi ogromne benefite koje pruza za realno malu cenu, vise se ne vraca nazad. Ovo sto si pitao da se napravi jedan media centar, naravno da moze. RD moze da se koristi u isto vreme na neogranicenom brojem uredjaja, ali ti uredjaji moraju da budu na istoj javnoj IP adresi. Znaci recimo ti mozes sa jednog PC-a da prosledis tri razlicita filma na tri razlicita televizora, samo ti treba dobar internet (i to zavisi kog kvaliteta filmove ces gledati, naravno sto veci fajl potrebna je veca brzina interneta). Mozes da biras koji link ces pustiti, ima linkova istog filma u 4K, 1080p, ili nize. Saobracaj je kriptovan provajder vidi neki protok ali se ne vidi sta se vuce.@Antara,
U pravu si ne kapiram. Meni to sto si nabrojo je previse, toliko filmova pa to u zivotu treba odgledati. Meni dosta ovo sto ima kod provajdera. E sad kako to funkcionise veze nemam, koliko kapiram moras imati neku internet konekciju kod nekog provajdera i onda stavis stremio i platis taj RD i ubacis sta treba u stremio i gledas. E sad opet mi nije jasno ako sve to moze za tu lovu pa sto placas onda ostale servise kad je sve u tom RD. Danas sam gledao sta stremio nudi 70% filmova sam odgledao, znaci RD ima dodatnu ponudu toliko sam ukapirao. Sve u svemu po meni ako sam nesto pokapirao ti dajes silne pare za te sve servise umesto da uzmes jedan PC stavis ga kao kucni media server, stremio + RD + neki provajder kojiti je dostupan i onda od kucnog servera razvuces svima do TV bezicno li zicno i svako gleda sta mu se svidja a ti placas samo RD i zakup interneta. . Jel to tako moze ili je to nemoguca misija.
Ne znam sta si cackao, ali ja nista nisam podesavao. Prvo pokazuje 4K.Ograničio sam linkove na 720,1080,2160 i opet mi daje 480p u search opciji a 4K nigde, na kodi aplikaciji ima 4K izvoraM
Ja ne mogu. 🤓. Ionako sam pola ljudi zarazio sa realdebridom na Kodi temi. Ispasce da sam riseler. Isto i sa easynewsom. Od mene samo pomoc oko kodi addona i stremia. 🍻
Mislim da si upravo suprotno uradio i da si iskljucio 4k i ono sto si hteoOgraničio sam linkove na 720,1080,2160 i opet mi daje 480p u search opciji a 4K nigde, na kodi aplikaciji ima 4K izvora
Pogledajte prilog 368058
Jedan RD nalog za jednu javnu IP ako se ne varam, to bi trebalo da je jedno domaćinstvo onako uprostenoEvo upravo probao, radi kao podmazano, super.
Interesuje me na koliko uređaja mogu da intaliram Stremio sa ovim RD nalogom? I da li može ovaj api key na drugi Stremio?
Edit: I koje addone da instaliram u Stremio?
Mozes na neogranicen broj uredjaja ali moraju biti na istoj ip adresi. Ne mozes deliti RD nalog. Banovace te. Torentio ti je dovoljan za RD. Nema potrebe za Orion (ima dnevno ogranicenje).I addone za prevode. Opensubtitles, titlovi.com (ne rade uvek).Evo upravo probao, radi kao podmazano, super.
Interesuje me na koliko uređaja mogu da intaliram Stremio sa ovim RD nalogom? I da li može ovaj api key na drugi Stremio?.
Edit: I koje addone da instaliram u Stremio?
Op op op pa ja uopste nisam skopcao da mogu za bd da ga korisimI ja jmam real debrid godinama prvenstveno da skidam filmove i serije sa balkandownload sajta,nedavno ga povezao sa Stremiom, ma fantazija
Kako to funkcioniše?I ja jmam real debrid godinama prvenstveno da skidam filmove i serije sa balkandownload sajta,nedavno ga povezao sa Stremiom, ma fantazija
I nakon toga ga otvaram u Stremio?Ako se ne varam link za download se ubacuje na portalu RD-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari