Upali u settingsu od stremio hardware accelar... Nece ti posle crashCrash-uje mi Stremio kad god pustim neki film.. Jel imao neko taj problem i kako da resim? Windows 10, aplikacija.
A vidi ovo, ako zelis da gledas npr Chinatown (1974) remasterovan film, u 4K, Amazon nudi neki popust i ispada oko 23$.
Kako da ne volis posle Stremio, kad u njemu gledas za 3$ mesecno uz pomoc RealDebrid-a. Plus na to film zauzima oko 80GB, a u tvom kompjuteru ce biti 0GB, znaci i plus ustedis prostor
Ne znam da li meni kazes, ali za svaki slucaj da odgovorim da ne ispadne da kuliram odgovor. Naravno da je tako kao sto si napisao, tu varijantu i ja koristim. Nego sam napisao za tu novu verziju peticu. Na svim dosadasnjim verzijama, listam filmove recimo na IMDB, neki naslov mi zapadne za oko, kopiram ime i zalepim u pretrazivac Stremia i pogledam. E u ovoj verziji ne moze tako nego mora da se rucno kuca naziv sto em smara, em mi je tastatura daleko jer to radim zavaljen - zato bih voleo da vrate tu opciju i ako mogu da dodaju da ne moram enter stisnuti kada trazim - nego neko dugme da dodaju u okviru same aplikacije. Ne verujem da je to neki veliki posao. Ali naravno hvala im i na ovome.
A svima vama zelim srecne praznike, i puno dobrih filmova i serija!
Može li mala pomoć? Kada sve završim izlazi poruka Stream is not supported i Open in external player?Media Station X instaliraj. Imaš tutorijal neku stranicu unazad. Naravno radi samo sa RD nalogom.
Ma pre neki dan iz dosade uzeo malo da se igram sa stremiom, video da ima nekih sportskih kanala pa isprobao par njih i vidim da je to neki osrednji kvalitet slike. Najveca mana je sto su ovi adonovi bas nepregledni. Savrseno je meni jasno da je ovo sve nestabilno, i jako bi mi dugo vremena trebalo da sve ovo isprobam jer je bas lose odradjeno sto se sortiranja tice.IPTV ti treba za to @veljkoka , da bude u fulu. Treba ti oko 60e godišnje za sve zemaljske kanale u Srbiji i skoro sve van. NBA imam sve utakmice uživo, Evroliga cela, premier u 4k HDR, a meni najbitnije Formula 1 i MotoGP ukupno 64 kanala samo za to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari