Šta je novo?

Stremio

Jedno glupo pitanje zašto više nema onog AD+ (alldebrid), nego samo AD?

Kolko vidim to je beta.
1735124937837.png

Probao sam taj Stremio 5 pre par dana kada se tek pojavio, i izbrisao sam ga posle 20 sekundi cim sam video da ne mogu da kopiram nista u njegov pretrazivac - neverovatno mi je da su to tako napravili, i nadam se da ce to promeniti. I jos kada bi najzad dodali da se pretraga moze aktivirati klikom misem a da ne moram pritiskati ENTER bilo bi super.

A vidi ovo, ako zelis da gledas npr Chinatown (1974) remasterovan film, u 4K, Amazon nudi neki popust i ispada oko 23$.
Kako da ne volis posle Stremio, kad u njemu gledas za 3$ mesecno uz pomoc RealDebrid-a. Plus na to film zauzima oko 80GB, a u tvom kompjuteru ce biti 0GB, znaci i plus ustedis prostor :)

Samo da ubace passtrough za audio u win aplikaciji i opcije za hdr.

A vidi ovo, ako zelis da gledas npr Chinatown (1974) remasterovan film, u 4K, Amazon nudi neki popust i ispada oko 23$.
Kako da ne volis posle Stremio, kad u njemu gledas za 3$ mesecno uz pomoc RealDebrid-a. Plus na to film zauzima oko 80GB, a u tvom kompjuteru ce biti 0GB, znaci i plus ustedis prostor :)

Ne znam da li meni kazes, ali za svaki slucaj da odgovorim da ne ispadne da kuliram odgovor. Naravno da je tako kao sto si napisao, tu varijantu i ja koristim. Nego sam napisao za tu novu verziju peticu. Na svim dosadasnjim verzijama, listam filmove recimo na IMDB, neki naslov mi zapadne za oko, kopiram ime i zalepim u pretrazivac Stremia i pogledam. E u ovoj verziji ne moze tako nego mora da se rucno kuca naziv sto em smara, em mi je tastatura daleko jer to radim zavaljen - zato bih voleo da vrate tu opciju i ako mogu da dodaju da ne moram enter stisnuti kada trazim - nego neko dugme da dodaju u okviru same aplikacije. Ne verujem da je to neki veliki posao. Ali naravno hvala im i na ovome.

A svima vama zelim srecne praznike, i puno dobrih filmova i serija!

Nisam tebi pisao, ali se slazem da nova verzija ima nedostataka. Meni je problem da v5 ne mogu da ugasim a kasnije upalim, ispada da moram da restartujem kompjuter da bi radilo normalno 😁
Vratio sam se na v4

Prvi put uzeh RD uslugu, i nije htelo ni preko kompa a ni preko mobilnog da se poveze sa Torrentiom na Stremiu.
Kada sam iskucao kilometarski kod na TV (tacnije Google TV 4K chromecast) iz prve !
:)

Posle sam samo refresovao i na fonu i na kompu i proradilo !
Priznajem, stvarno lepo sljaka - samo da potraje !

Srecan Nova godina !
:)

Mora kod, kako bi drugacije znali da koristis njihov servis :) srecna nova

Worldwide Sports TV addon

Sportski kanali iz nekoliko zemalja. Dobar kvalitet. Kanali grupisani po zemljama.

Kod Stremia me nervira preglednost ovih addona.Da bih koristio ovaj Worldwide Sports TV addon i MoveOnJoy TV moram ici u Discover pa TV channels, onda biram izmedju ova dva addona i kod Worldwide Sports TV addona imam i opciju da biram zemlju.
IMG_01-01-2025_13-46-37_8.1.011.jpg
IMG_01-01-2025_13-46-51_8.1.011.jpg
Bas nepregledno. Po default-u Stremio u Discover uvek stavlja :Movies/Popular/Default.
Dakle potrebno je pet klikova da bih pustio neki kanal.

Meni ova nova verzija jedino sta brljavi je da nece da pusti bilo sta iz njegovog plejera dok ne odradim reload na streaming playeru.Verovatno je to neki bug na novoj verziji jer na staroj mi to nikad nije bio problem.

Restartuj boks. Juče nama zabadalo, ožive posle restarta celog boksa.

Evo jos par TV addona:
USA TV

UDP TV stremio addon se moze naci u community addons.

Jel koristite još neki addon pored Torrentio za filmove i serije? Šta je ostalo da još radi uz Real debrid?

Koji je addon najbolji sto se kvaliteta sportskih kanala tice? Ppnajvise me zanimaju evroliga u kosarci sa stranim komentatorima, NBA i premier liga u fudbalu.

Ne znam da li uopšte ima linkova za evroligu i premier ligu. Probaj mediafusion mada sumnjam da ima live linkove. Postavljao je @mwsavko svašta nešto.

IPTV ti treba za to @veljkoka , da bude u fulu. Treba ti oko 60e godišnje za sve zemaljske kanale u Srbiji i skoro sve van. NBA imam sve utakmice uživo, Evroliga cela, premier u 4k HDR, a meni najbitnije Formula 1 i MotoGP ukupno 64 kanala samo za to.

Jel IPTV radi iz Stremia?

Kod mene od pre neki dan Torrentio ne radi...nemam placeno nista. Do skoro je nudio filmove i serije a sad ''invalid''. Jel on radi samo kad se plati ili sta..? Ima li opcija za free..? Ako neko zna ja bih zamolio da mi bar objasni, ja sam od nedavno u svemu ovome..pozz

Obriši torrentio add on i dodaj ponovo. Trebalo bi da možeš da gledaš bez plaćenog RD.

Hm, ja nisam uspeo da apdejtujem iako mi stalno iskače obaveštenje. Probam posle ponovo, svakako sam mislio da je možda bolje izbeći jer videh da ljudi pričaju o lošijoj verziji za PC pa pomislih, problemi se preneli i za Webos verziju.

IPTV ti treba za to @veljkoka , da bude u fulu. Treba ti oko 60e godišnje za sve zemaljske kanale u Srbiji i skoro sve van. NBA imam sve utakmice uživo, Evroliga cela, premier u 4k HDR, a meni najbitnije Formula 1 i MotoGP ukupno 64 kanala samo za to.
Ma pre neki dan iz dosade uzeo malo da se igram sa stremiom, video da ima nekih sportskih kanala pa isprobao par njih i vidim da je to neki osrednji kvalitet slike. Najveca mana je sto su ovi adonovi bas nepregledni. Savrseno je meni jasno da je ovo sve nestabilno, i jako bi mi dugo vremena trebalo da sve ovo isprobam jer je bas lose odradjeno sto se sortiranja tice.
Znam da mora da se plati ali eto, rekoh mozda ima neki zanimljiv kanal sa visokim bitrate-om.

Kanala sa visokim bitrate-om ćeš teško naći i preko iptv a kamoli na Stremio.

Prvi put sam cackao stremio, malo isprobavao, torentio ,nasao tih par adonova, ma ok je ono, narocito americki kanali, bas sam lopre gledam nekiu njihovu koledz kosarku, iskreno bolja slika, fluidnija nego ovi nasi skrnavi sbb i mts.

Nazad
Vrh Dno