Šta je novo?

Street Fighter IV

Premium tema za xbox

0604mizu.jpg

Bravo Capcom, bravo!

Hahahaha. Sjajno.

Online GodsGarden tournament

The matches are a first to 10 format, so you're going to be seeing these players get in quite a few sets.

Team Spooky is going to provide English commentary for the series of online GodsGarden Super Street Fighter 4 matches taking place soon.

http://ustream.tv/channel/teamspooky

Note, all items listed below are PST (Pacific Standard Time). Razlika je 9 sati ako ne grešim, što znači da je po našem vremenu u 14h/15h.

• Sako (Cammy) vs. Tokido (Akuma) — June 24, 5 a.m.

• YHCmochi (Dhalsim) vs. Mago (Fei Long) — June 26, 6 a.m.

• Momochi (Ibuki) vs. Daigo Umehara (Ryu) — June 28, 6 a.m.

• Makoto (Vega) vs. Uryo (C.Viper) — July 1, 6 a.m.

Šta je bre ovo, nigga Ken sa sve jambolijom na kimonou i naravno bez blinga ne može ni u šorku :d
Gadno bre mnogo :) Odličan je Rufus kakav je danas, dizajn naravno.

The recent Arcadia had a tier listing plus interview with Mago and Nemo. They compiled two lists - a "Global" list based on info they've compiled from talking to players, on messageboards, etc. And an Arcadia list that they themselves put together.

"Global" Ranking
A: Guile, Abel, Chun, Bison, E.Honda, Balrog, Rose, Blanka
B: Ryu, Sim, Vega, Ken, Rufus, C.Viper, Akuma, Fei, Cammy, Gouken, ELF, Cody, Sagat, Ibuki, Zangief, Seth, Guy, Adon
C: Sakura, Dudley, Juri, Dee Jay, Hakan, Makoto, Dan, T.Hawk, Gen

Arcadia Ranking
A: Balrog, E.Honda, Guile, Fei Long, Cammy, Rufus
B: Abel, Bison, Blanka, Chun, Viper, Ryu, Dhalsim, Akuma, Sagat, Rose, Ibuki, Gief, ELF, Vega, Gouken, Ken, Seth
C: Adon, Dee Jay, Juri, Dudley, Cody
D: Gen, Sakura, Guy, Dan, T.Hawk, Hakan, Makoto

Te tier liste uvek treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Lepo je baciti pogled na njih ali je takodje cinjenica da dobar igrac sa "svojim" likom moze svakoga da pobedi.

Jedino ovi likovi sto su na dnu ovakvih lista stvarno jesu malo hendikepirni, inace od poslednjih 7-8 likova pa na gore, sve jedno je koga birate..

Te tier liste uvek treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Lepo je baciti pogled na njih ali je takodje cinjenica da dobar igrac sa "svojim" likom moze svakoga da pobedi.

Jedino ovi likovi sto su na dnu ovakvih lista stvarno jesu malo hendikepirni, inace od poslednjih 7-8 likova pa na gore, sve jedno je koga birate..
Slažem se. Ovi skroz dole jesu malo "hendikepirani" ali mogu biti i te kako problematični u rukama kvalitetnog igrača. Lično sam iskusio to.

Ovaj tier listing nikako nije adekvatan kada pričamo o igračima koji ne znaju da koriste sposobnosti izabranog borca u potpunosti. Ako se pogleda, Akuma je jedan od najjačih ali džabe sve to nekom igraču koji ne koristi njegovu mogućnost kombinovanja i držanja distance. U tim situacijama Akuma spada među slabije jer mu brzo ponestane energije.

Ja sam dugo igrao sa Blankom dok nisam prešao na Akumu (koji je po tier listinzima jedan od najjačih boraca) i imao sam velikih problema. Dugo nisam mogao da se naviknem i dosta dugo nisam bio toliko dobar kao sa Blankom.

Akuma je u ofanzivnom smislu uvek bio malo overpowered, u svakom street fighter-u. U trojci je, procitao sam negde, bio zabranjen na mnogim turnirima, pre svega zbog zbog air hodouken-a...

Ali zarad toga on je uvek imao ubedljivo namanju staminu od svih likova. Isto je i u cetvorci. Evo liste za sve likove:

http://www.eventhubs.com/guides/2008/oct/05/stamina-stun-dash-and-jump-rankings-street-fighter-4/

(dobro Seth je jos gori od njega ali pravilo je od prilike da sto je bolji lik u ofanzivi, gori je u defanzivi)

Sve to ga cini likom koji je dobar samo u rukama onoga ko tacno zna sta radi...

Inace, cini mi se da je Guile jedan od onih koji su najvise napredovali u superu u odnosu na cetvorku..

Niko nije okacio Evo finale? Odlicna borba po ocekivanju, Daigo odbranio, ali je predobar covek sa Rufusom, da nije ovoliko skakao mozda bi ga i dobio..

[YOUTUBE]yc-VqJMnvGI[/YOUTUBE]

@ shin-bojan

Hehe, slatko. Daj sad nešto 18+ :D

Odlicna je Chun-Li, uvek se namucim protiv nje, bez obzira koliko protivnik dobro igra.
Honda i Guile su likovi sa kojima sam najlakse dosao do C ranka, iako igram prilicno lose :).

Inace, pojavila se glasina o 7 novih likova(Alex i Rolento su navodno sigurni) koji ce biti u arkadnoj verziji SSF4, a bice dostupni i za konzole kao DLC.

Hahaha, sad mu ja dodjem kao neka "tier whore" :p

Sumnjam za nove likove ali videćemo.

^
Najgori si od sve dece:) Bira uvek najjace likove:p Ne moraju novi likovi. Samo neka se pojavi pc verzija ssf4 i meni srce puno :)

Vrh Dno