Šta je novo?

Street Fighter IV

Bitno da je 58 šoto klonova ok :p
Smor je i meni, ukakiš se dok mu pridješ ali fora je da budu različiti.

Ma razumem ja to prijatelju, ali smara brate lik. Ubije igru, sve oželi pa beži :)
može se uzeti cammy, na primer ida se kontrira, ali mi svakako smisao borbene igre nije peglati u toj meri sa distance.

Meni su partije gde je Dhalsim skroz smor :)

Poslednja izmena:
Dan Master, zaustavlja Blankinu U1 tauntom. :d Jel' mu je to običan ili super taunt?

Part 1

[YOUTUBE]smHQiaDVBsg[/YOUTUBE]

A niko ne spominje sto su Yun i Yang iz trojke skoro sigurni u arcade izdanju SSF4 (a verovatno posle i DLC na konzolama).

Bilo bi dobro da su tacne one glasine o 6 novih likova. Rekli su da ce se o ovome sve znati na Tokyo Game Show-u (a to je za dve nedelje).

Da ne bude da nisam obavestio konzolase:

Pricali smo na okupu o jos jednom turniru, sa SF kao main event. SSF4 mi se cini kao najpopularniji izbor. Za kraj oktobra ili pocetak novembra.
Da li neko zeli da dodje na turnir ili pomogne u realizaciji (ako ste se javili na drugim forumima, naglasite koji vam je tamo alias)? Ako imate neki pametan predlog, posaljite mi pm da ne zatrpavamo temu ovde.

Nesto detalja ima na pc temi: strane 74 i 75.

Ako se igra na ps3, I'm in.
Mogu i da pomognem u realizaciji :).

Mozda ovoga puta dodjem, prvi put nisam stigao da zamenim smenu.. Bese moze da se menja izmedju dva borca?

Akuma i Ryu ;)

Sto, od Juri je bas po*no :)

Hehehe, pr0n skroz. Svidja mi se :D

Alpha Chun, gle tu guzicu i butine :p Za sada mi je ALT 1 najbolji.

Par zanimljivosti sa testiranja arkadne verzije u Osaki, ostatak na SRK-u.

Ryu, Akuma:
If tatsu done in air at or before jump arc peak, becomes floaty and goes nowhere. Can no longer escape corner with air tatsu. Crossup tatsu still works.

Ken:
More recovery on jab SRK.

Guile:
Damage down, Sonic Boom does not build super meter.

Seth:
Dhalsim J.FP gone.

Blanka:
Blocked Blanka Ball now recoils at half the distance, much easier to punish.

Drago mi je sto su malo popravili Hakana, prilicno zanimljiv, ali (do sada) slab lik.
Seth vise nema J.FP? Bison U2 charge motion? Nadam se da nista od ovoga nije istina.

Tokido vs Daigo

[YOUTUBE]hUsW08bkSPw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
twkGD.jpg

Odlican kostim !

f_m.jpg

Meh

Ovaj ga je ocigledno gadno iznervirao u prethodnoj rundi :D

Ali uraditi nesto slicno na high-level turniru ... neverovatno.

Kad se ne skida sa Ryu-a 20 godina.. :) Ali mi je zanimljivo da ga dobijaju cesto na japanskim turnirima, u principu samo u americi je dominantan..

Da li je neko kupovao ili planira da kupuje kostime za SF4/SSF4 i raspolozen je za deljenje?

Vrh Dno