Šta je novo?

Street Fighter IV

Kako samo pricate gluposti, ionako ima previse qcf likova, a uz to ih svi biraju.
Bas me Borise zanima koga bi pobedio da samo pritiskas L1 :).

Slažem se sa tobom. Borisa ne treba shvatati ozbiljno. Jedini igrač sa kim zna da igra je Ryu. Kada sam ga drao sa Sagatom, sagat je bio "šifraš", posle sam ga otrsio sa Blankom pa je i Blanka šifra... i kad ga je dokrajčio Gouken, sad mu ni on ne valja :).

Shvatati Borisa ozbiljno je isto što i verovati da se kilometraža na automobilu smanjuje tako što se vozi u rikverc.

P.S. Inače, ja protiv ljudi koji biraju Zangifa biram Blanku, tako da obožavam te što biraju Zangifa. Uvek mi donesu puno lepih poena. :)

Poslednja izmena:
Zanimljivo je kako se uvijek nadju uvrijedjeni ljudi koji igraju sa Sagatom/Balrogom/Zangiefom kada se pomene njihova jacina...

Zanimljivo je kako se uvijek nadju uvrijedjeni ljudi koji igraju sa Sagatom/Balrogom/Zangiefom kada se pomene njihova jacina...
Ja se nisam našao uvređenim. Vaš ponos, kad izgubite, se nađe uvređenim :). Tebe sam preko neta pobedio i na Joypadu, na kom inače ne igram nikad.
Kada igram sa društvom najčešće igram random (osim sa Borisom)... toliko o tome!

Naučite da igrate sa više igrača pa sudite o protivniku.

Sve veliki igraci, cutite tu i pokrite se usima jel kad pogledam one klipove sa profi player-ima isto i ja sebi kazem :D

Delimicno je bojanche u pravu ;) Treba igrati sa vise boraca, ali onaj nivo kao recimo u G2 sampionatu ne mozes dostici sa svima, odnosno tvrdim da svako, sa ogranicenim slobodnim vremenom za igranje/vezbanje ne moze sa svim likovima igrati na takvom nivou.. Da ne pomisljam kakvih frikova ima u G1.. Moze random kad se igra sa ekipom, ali da budes onako dobar ne mozes ako non stop menjas likove. Jer svaki je prica za sebe. Laiku su Ryu i Ken isti, ali ustvari se u dosta stvari razlikuju, trebas nauciti koji potez ima prioritet u odnosu na protivnikov, pa kad je pravi tajming za Ryu-eve poteze a kad za Ken-ove, dakle milion tu finesa ima, i ja stvarno nemam vremena da usavrsavam sve likove..
Inace ovaj G2 sampionat sam igrao kod Bojana na PC verziji, jako lepo radi online, dosta brze udje u mech i ima vise ljudi sa 3 i 4 crte. Doduse kad secka onda bas secka, ali kad radi onda bas lepo radi..

Poslednja izmena:
Ako neko digne sjediste sbb-a u vazduh ovih dana, znajte da sam ja u pitanju! Majmuni jedni, vec 15 dana mi je ping fantasticnih 280, sa samo povremenim vracanjem na normalu... Danas nisam mogao sa Stanisinjom da odigram ni SFIV, koji inace ima fantastican net code koliko je ocajna veza!

Kako proveravas koliki ti je ping?
Inace juce osvojih jedan G2 sampionat kod Bojana :p dva Sagata u polufinalu i finalu.. Koja je ono muka i preznojavanje, za osvojeni sampionat dobijas oko 110 poena, a za to treba 4 mecha da prodjes. A likovi imaju po 15, 16.000 poena :D Lako se nadje neko sa po 3, 4 crte na PC verziji (doduse pise 3, a kad udjes mech skoci na 4, e sad sta je od toga pravo). Ja na PS3 u zadnje vreme imam dosta muke da nadjem igrace sa 3 ili 4 crte na Ranked match, doduse nisam skoro pokusavao Championship. Da li sto je PC verzija svezija pa ima vise ljudi..

Poslednja izmena:
Pa pingujes Borise provjdera i vidis ping, neka normala u Srbiji kad sve radi Ok je oko 50ms.

Kako proveravas koliki ti je ping?
Inace juce osvojih jedan G2 sampionat kod Bojana :p dva Sagata u polufinalu i finalu..
Odem na speedtest.net tamo mi kaze i ping...
Igrao sam taj G2 sampionat, dogurao sam do njega, doduse ima od tada vec 5 mjeseci, sjecam se samo Sagat i Balrog, dok je G3 bio potpuno cool, imao si varijetet igraca u finalu i sta to govori? I onda ja kao to ne smijem da prokomentarisem po nekima... Osjecam da su u G1 80 posto Sagat/Balrog, 20 posto ostali.

Dobri su ovi filmici koje ste kacili, ali i dalje nijedan od njih ne moze da se poredi sa :
http://www.youtube.com/watch?v=VBBf0t_0cuM
Nije bas da ne moze da se poredi, ali ovo je svakako jedan od naj trenutaka u SF istoriji, ovdje btw isto igrao Justin, koji je u onome videu sto sam okacio igrao sa Rufusom, samo je ovdje, mislim bio Chun Li :(

Nije bas da ne moze da se poredi, ali ovo je svakako jedan od naj trenutaka u SF istoriji, ovdje btw isto igrao Justin, koji je u onome videu sto sam okacio igrao sa Rufusom, samo je ovdje, mislim bio Chun Li :(

I dan danas postoje ljudi koji ne veruju da je Diago ovo hteo da uradi :).
Svaki parry koji je odradio je morao da potrefi tajming, dok je u SF4 dovoljno potrefiti samo jedan.

Nisam hiljadu godina igrao online, mislim protiv nasumice protivnika, sada odigrah par meceva, igram sa Rufusom, odmah pored mene Ken, ja krenem u Ultru i bukvalno odmah poslije on krene u Ultru i cik pogodite cija Ultra je imala prioritet? :mad:

Poslednja izmena:
I dan danas postoje ljudi koji ne veruju da je Diago ovo hteo da uradi :).
Svaki parry koji je odradio je morao da potrefi tajming, dok je u SF4 dovoljno potrefiti samo jedan.

Aj malo pojasni taj parry, gledao sam taj filmic vise puta i uopste nisam skapirao sta je on tamo uradio. Barem na oko izgleda nekako cudno i neprirodno..

Parrying, sometimes known as teching, is done by tapping forward for high attacks and down for low attacks at the moment of impact. It enables the person who parries to avoid damage or to counter-attack without block or hit stun.

Kljucna razlika je sto parry moze da se radi na multihit udarce ako uspes da potrefis tajming za svaki udarac(http://www.gametrailers.com/user-movie/sf3-3rd-strike-parry-exhibition/96726), focus attack nije moguce odraditi na multihit udarce, ali zato dobijas garantovan kombo ako uspe.

Delimicno je bojanche u pravu ;) Treba igrati sa vise boraca, ali onaj nivo kao recimo u G2 sampionatu ne mozes dostici sa svima, odnosno tvrdim da svako, sa ogranicenim slobodnim vremenom za igranje/vezbanje ne moze sa svim likovima igrati na takvom nivou..

Tačno tako, ovo si u pravu. Zeznuto je jako, makar meni koji i nisam neki igrač, da igram G2 sa bilo kime. Ne smem ni da pomislim kako je u G1 :S:. U G2 sam sad počeo više Blanku da preferiram. Ma da, opet pominjem, to samo važi za igru putem Interneta. Kućne varijante i dalje idu random, tako da onaj Markov pokušaj provokacije ne pije vodu.

Inace ovaj G2 sampionat sam igrao kod Bojana na PC verziji, jako lepo radi online, dosta brze udje u mech i ima vise ljudi sa 3 i 4 crte. Doduse kad secka onda bas secka, ali kad radi onda bas lepo radi..

Sve čestitke, ja i dalje isto... do polufinala najviše stižem. Jednom sam bio u finalu i to je to - odvaljen, naravno :S:

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje na Xbox-u, igra li neko online? Ja jedva pronadjem nekog za mech na PS3 verziji, bilo u Ranked, Player ili Champiohship, non stop iste ljude mi vrti kad trazim nesto da igram. Ima ljudi bez crte, sa jednom, dve.. ali ja trazim sa minimum tri. Nigde nikog.. jel to do mene nesto ili?

To ti je zbog tvog ocajnog neta. :p
Zato si u KZ2 igrao ko iz filma Jumper. :d

Samo si ti prijavljivao da sam lagovao, da nije mozda do tvog Wireless-a bio problem :)

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje na Xbox-u, igra li neko online? Ja jedva pronadjem nekog za mech na PS3 verziji, bilo u Ranked, Player ili Champiohship, non stop iste ljude mi vrti kad trazim nesto da igram. Ima ljudi bez crte, sa jednom, dve.. ali ja trazim sa minimum tri. Nigde nikog.. jel to do mene nesto ili?

Na boxu ima ljudi, mada, prestao sam da igram SF4 dok Cveji ne stignu FightPadovi.
Mada, ako Tekken 6 ne bude bas toliki shit kao sto mi se cini i ako bude dobar netcode, verovatno cu do igrati dok ne izadje SSF4.

Na boxu ima ljudi, mada, prestao sam da igram SF4 dok Cveji ne stignu FightPadovi.
Mada, ako Tekken 6 ne bude bas toliki shit kao sto mi se cini i ako bude dobar netcode, verovatno cu do igrati dok ne izadje SSF4.

Kad si zadnji put igrao online? Ni ja nisam imao problema sa tim do skoro, ali u zadnjih recimo mesec dana bas slabo ljudi ima, porodim se dok nadjem nekog sa tri crte i molim se da ne bude "match is full", ili "unable to play"..

ray-ani1.gif
blanka.gif

Medjutim, sada se postavlja pitanje: "Da li Bojan zna da igra sa Blankom ili Boris ne zna da igra sa Ryu-om".:dhihi

Nazad
Vrh Dno