Šta je novo?

Street Fighter IV

Ono nije super, ono prevazilazi i humanost, ono je kao robot! Ali sada ozbiljno! Posto nemoguce je da covjek moze ono normalno i svjesno sve da uradi, bar ne vecinu, to se zove 'muscle memory' iliti memorija misica, sto ce reci on je jednostavno to ponovio toliko miliona puta da mu je to preslo u automatizam tj. sami prsti rade, ali sto jest jest, dobro rade :D ;)

Bolesno igra Daigo :) Snimio sam klip i gledo sam nekoliko puta, strasno :) Kako mu nekad ne da da dise uopste, i bas uvek zna koji je najpametniji potez u tom datom trenutku, boles..
A i mislim da mora palica za ovakvu borbu..

Poslednja izmena:
Ono nije super, ono prevazilazi i humanost, ono je kao robot! Ali sada ozbiljno! Posto nemoguce je da covjek moze ono normalno i svjesno sve da uradi, bar ne vecinu, to se zove 'muscle memory' iliti memorija misica, sto ce reci on je jednostavno to ponovio toliko miliona puta da mu je to preslo u automatizam tj. sami prsti rade, ali sto jest jest, dobro rade :D ;)

On koristi Ryu-a jos of SF2, u to vreme je igrao velike turnire.
Mislim da je jedino u SF3 presao na Kena, jer je Ken izuvao u toj igri.

Evo ga jos jedan iz moje radionice :D
Kako vam se ovo cini, malo FA i to... :p
Jadni Ryu, izmlatih ga junacki... :D

[YOUTUBE]s_cXP8jICKQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Zato janajvise volim ada ovako neko sa Rufusom ili sl. dodje do finala ili sl. pa onda nek i izgubi, a ne ovaj standardni turnir kombo Sagat, Balrog, Ken/Ryu
Koliko ja znam prvi veci SF4 turnir je osvojio lik koji je igrao sa Dhalsimom.

Poslednja izmena:
Ovo se mora pogledati!!! Evo ti ga Justin Borise... :p

[YOUTUBE]5JcQuAyI4D8[/YOUTUBE]

Koliko ja znam prvi veci SF4 turnir je osvojio lik koji je igrao sa Dhalsimom.

Pa dobro, to i kazem, ali u velikoj vecini turnira u finalu ti je neki Balrog, Sagat, Ryu/Ken, naravno da ima ljudi koji ekstremno dobro igraju i sa drugim likovima!

Poslednja izmena:
Hahaha kakv mec, znaci ladno sam ufatio sebe da aplaudiram par puta, fenomenalno! Kako ga je samo u predzadnjoj rundi (cini mi se) cekao Rufuc da sveze par comboa u ultru! Pravo uzivanje za gledanje.

Auu kakav mech :) Ovaj bruka igra sa Rufusom, ali kakvu je petu rundu odradio Ryu!

Bem vam sunce, ocu i ja da se bijem sa vama.
Alo Zmago salji taj SF 4 nemoj da ti saljem uterivace na gajbu !!!

Ali Rufus je pobijedio :) i btw moja greska, Justin igra sa Rufusom!
Ima toliko stvari u ovome mecu koje bi se mogle komentarisati, stavise mogla bi se i manja knjizica napisati... :)
Ali na samom kraju Ryu blokira, Rufus ide sa EX Mesiah Kickom i canceluje drugi, Ryu pomisli da mu je to sansa i pusti blok, a Rufus poveze jos jedan isti potez i dokrajci ga! Fantazija :)

Jooooooooooooooj...
Ovu jednu sam vec davno bio okacio ovdje, ali nije zgore da se vidi ponovo :)
Hoooocuuuuuuuuuuu...

Koliko je dobro :) Ova druga jos lepse izgleda, ali je sebicna, nije za drustvo :)

Jel to mislis da je Zangief baksuz sto mu je Ultru prekinulo vrijeme? Ako to mislis uopste se ne slazem! Naime Akuma ga je napadao i udarao citavu boziju rundu bez prestanka, a Zangief ga je samo cekao... udario je Akumu realno dva puta, ukljucujuci tu i Ultru i sta, jel to jos i zasluzio da pobijedi? Po meni ni slucajno! Em su mu udarci kao da te stijenom pogodi, em mu se jako malo oduzima energija i jos pored toga treba dva puta da te udari i pobijedi...

Poslednja izmena:
Ubedljivo lik protiv kojeg moras najsmarackije da igras, Lariat potez, koji ima NEMOGUC prioritet, potez koji prekida Ultre, se radi na samo JEDNO dugme :D Ili nek izbace smaraca u SSFIV, ili nek mu barem energiju smanje malo..

Ubedljivo lik protiv kojeg moras najsmarackije da igras, Lariat potez, koji ima NEMOGUC prioritet, potez koji prekida Ultre, se radi na samo JEDNO dugme :D Ili nek izbace smaraca u SSFIV, ili nek mu barem energiju smanje malo..

Najsmarackije je igrati protiv Dhalshima ako igras sa Ryu-om.
Lariat je dobar potez, a i ne vidim sto kukate, igrajte i vi sa Zangiefom ako mislite da je tako lako ;).

Ja igram sa onima koji su zanimljivi na oko, za igranje, ciji potezi dobro izgledaju.. Da stiskam L1 ceo mech i gledam onu strvinu kako se okrece, stvarno ne vidim uzivanje u tome :)

Potpuno se slazem sa Borisom... Protiv njega je najdosadnija igra, pa onda ostali chargeri, protiv kojih ako hoces ista da postignes ne smijes nikako da pustas blok, bas super za dinamiku igre...

Kako samo pricate gluposti, ionako ima previse qcf likova, a uz to ih svi biraju.
Bas me Borise zanima koga bi pobedio da samo pritiskas L1 :).

Kako samo pricate gluposti, ionako ima previse qcf likova, a uz to ih svi biraju.
Bas me Borise zanima koga bi pobedio da samo pritiskas L1 :).

Ne biraju ih svi dzabe :) Ok, lakse je igrati sa njima nego sa chargerima, ali ja jednostavno ne uzivam recimo igrajuci sa Blankom, Zangiefom, Hondom.. Ne mogu da charge-ujem, volim da mi je lik agilan sa atraktivinm potezima.. ali naravno respect za one koji igraju tako, samo ne odobravam Zangiefa.. a i Sagata kad sam vec tu :D

Ne biraju ih svi dzabe :) Ok, lakse je igrati sa njima nego sa chargerima, ali ja jednostavno ne uzivam recimo igrajuci sa Blankom, Zangiefom, Hondom.. Ne mogu da charge-ujem, volim da mi je lik agilan sa atraktivinm potezima.. ali naravno respect za one koji igraju tako, samo ne odobravam Zangiefa.. a i Sagata kad sam vec tu :D

Kada vec kukas, sto ne stavis i Goukena na listu:d

Nemojte vise ove video klipove sa profi igracima :D, smorim se kad ih vidim, obavezno mi pada na pamet recenica "sta ja igram koji q... :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno