Šta je novo?

Street Fighter IV

Ma ja cu sve da razmjenim i da svedem na SFIV, neki PES i GT5!

Ma ja cu sve da razmjenim i da svedem na SFIV, neki PES i GT5!

A GOW III, a Mafia II, a Heavy Rain, sve u tom nekom periodu? smrc :( Dodaces i ti GOW III na listu, kad ti dam GOW collection da predjes :p

Za GOW 3 ti je dovoljan dnevni rental, za Mafiu 2 igra pozajmljena na 3 dana.
Ionako su to igre koje neces preci ponovo.

Ma znaaaaaam! :D ;)
Cuti, ovo se ja tjesim! ;)
Bas to sto si rekao! kako si znao... :D

Ovaj T. Hawk ce da hvata sa pola ekrana kao iritantni Zangief! :)
A Juri nesto kao Fei Long... Vidjecemo vec kada se docepamo ovoga :)

T.Hawk je gori nego Zangief jer ima hvatanja, prilicno dobar aerial potez i indijansku verziju shoryukena ;).

Dakle pravio si se pametan za Juri, jer je ipak novi karakter? :p Zvuci ovo odlicno, ali mogli su barem za kraj 2010-e da ga stave :)

Poslednja izmena:
Idi na citiraj, pa odatle uhvati link, ali dobices onu sliku sto sam ti poslao jos prije nekoliko mjeseci! :)

Poslednja izmena:
Good news for breast-loving Super Street Fighter IV fans: Capcom's decided to give one of the fighters a bit of a boost.

As reported by Kotaku, the change has occurred on the Japanese website for the game. South Korean high-kicker Juri used to have a 75cm / 30-inch bust, but now that's been increased to 83cm / 33-inch.

What's more, Juri previously listed big tits as one of her "likes" - but that's no longer the case. Presumably because of all the pain, scarring and oozing sores.

Bicu veceras poslije 21h online, pa ako je neko za malo tabacine... :)

Ja sam igrao sinoc sa Borisom, prasio me ko malo dijete, al dobro napredujem :) Ne znam ocu li moci nocas da igram, al ako stignem javit cu ti se. Ako jos ko odavde igra SF4 neka me adduje na friend listu, bas mi se igra u poslednje vrijeme.

Treba doosta u SF-u da se uvjezbas, ali samo naprijed!
Sa kime igras uglavnom?

Cuvajte se Stanisinjovog Akume, radi ultru ko da je na jedno dugme :)

Joooj ta Akumina Ultra kada te zakaci oduzme 2/3 zivota...

Ufatio sam nekako foru da odradim par udaraca i nadovezem se na Ultru, tu vec nema spasa :) Imam jos dosta dosta da vjezbam, trebace mi savjeti od vas, al za sada nije lose. Otkljucao sam sve likove al Akuma mi lezi nevjerovatno dobro, za ostale ce mi trebati vise vremena. Primjetio sam da Borisu najbolje lezi Fei Long, njemu ne mogu nista, prebrz je.

Obojica ste ''Fire from my hands'' :D

Kao da nam je malo bio jedan bokser, ne znam ko je samo mogao traziti jos jednog kuku...

Oficijelni Juri art:

Oficijelni T. Hawk art:

Dudley je odlican lik,dobro su se setili da ubace likove iz sf3.

Nema drugogo nacina, za sve mora original kod nas, pa i ono sto se ne igra online...!

Nazad
Vrh Dno