Nemam net, tj imam ali preko sezampro tako da ne znam da ga povezem sa PS3 jer nije ruter nego modem i moram da pravim na kompu konekciju da bi se povezao ili kako vec nemam pojma![]()
Pa isto kao kod meneKupi LAN kabl, spoji PC sa PS3, i omoguci share-ovanje konekcije na PC-u, jako je prosto. Bila je i tema o tome pa potrazi ako budes imao problema..
Nabavio sam i ja ps3 verziju SF4, uhh kako mi ide loseAjde de vjezbat cu malo pa dako se popravim. Super kombo i mogu da napravim (sa kenom recimo) al Ultru nemam pojma kako, jos kad vidim one klipove sta ljudi rade sa cancelovanjem kombo-a pa ulaze u ultru i to tako lako jos vise u depresiju panem! Kad mi se popuni ultra, u komandama pise da se izvodi 2 polukruga i 3x saka al nema trika da ja to mogu izvesti goddammit...
Bilo bi lepo da je freeI da sa njim overwrite-uju Sagata
![]()
![]()
Znači ja koji nemam SF4 kupim Super SF4 i dobijem igru i dodatke za manje para nego da sam kupio igru? Ili sam pogrešno pročitao?
Za nekoga ko voli SF ovo je odlicna vest, cak i najmanji tweak kompletno menja igru, a air Ultra i ovoliko likova su zaista velike izmene.
To mogu da nadomestim DLCom nekim?
Mislis, za nekoga ko voli i ko je vec kupio SF, ovo je noz u ledja?Air Ultra je bukvalno to, radjenje ultre u vazduhu?
-As this time, they're thinking of adding about 8 characters to the game. (Rumors currently have this pegged at 10 fighters total).
-Capcom is planning on adding more features to the online modes. Things so people can enjoy playing as a group. (Sounds like lobbies are in).
Eh, kako mi je samo drago sto necu morati da kupujem ovo.
Pa.. jedino da bude nekih 30$, ali nece, bice 40, 50 verovatno.. ali bre vec mi prebukirana 2010-a sa igrama koje planiram da uzmem, lako je ovima sa izolir trakama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari