Šta je novo?

Street Fighter IV

Kao sto Boris rece, dodaj nas, pa da vidimo tog tvog Sagata opakog :)
moj PSN ID je Marko__P (dvije donje crte)!
Imas li kojim slucajem BT sluske?

Nemam net, tj imam ali preko sezampro tako da ne znam da ga povezem sa PS3 jer nije ruter nego modem i moram da pravim na kompu konekciju da bi se povezao ili kako vec nemam pojma :(

Nemam net, tj imam ali preko sezampro tako da ne znam da ga povezem sa PS3 jer nije ruter nego modem i moram da pravim na kompu konekciju da bi se povezao ili kako vec nemam pojma :(

Pa isto kao kod mene :) Kupi LAN kabl, spoji PC sa PS3, i omoguci share-ovanje konekcije na PC-u, jako je prosto. Bila je i tema o tome pa potrazi ako budes imao problema..

Btw. koji ti je net?

Ma 60GB je cudo zivo, sve u jednom! ;)
Ja uz 80GB jedva da sam dobio i kabal za struju, a ne LAN kabal! :D

Pa u tome i jeste fora, kao i prodaja automobila, narocito novijih, oni u stvari zaradjuju najvise na rezervnim dijelovima...

Desni klik na PC internet konekciju, pa properties, pa Sharing.. na PS3 stavi podesavanje mreze na automatic.. ako ne uspe onda otom potom, probaj prvo tako. I ima vec tema, ili preseli ovo u PS3 temu ako budes imao dalje problema..

Capcom is planning to make a Street Fighter-related announcement tomorrow, 29th September, at 5pm Japanese time, which is 9am BST in old money.
That's according to a teaser site, whose URL includes "newwarrior". A new character for Street Fighter IV, then?

Bilo bi lepo da je free :) I da sa njim overwrite-uju Sagata :mad: :D

Nabavio sam i ja ps3 verziju SF4, uhh kako mi ide lose :D Ajde de vjezbat cu malo pa dako se popravim. Super kombo i mogu da napravim (sa kenom recimo) al Ultru nemam pojma kako, jos kad vidim one klipove sta ljudi rade sa cancelovanjem kombo-a pa ulaze u ultru i to tako lako jos vise u depresiju panem! Kad mi se popuni ultra, u komandama pise da se izvodi 2 polukruga i 3x saka al nema trika da ja to mogu izvesti goddammit...
Marka vec imam n friend listi, dodat cu i tebe Borise pa kad ste nekad online da odigramo koju, cisto za malo vise prakse :)

Poslednja izmena:
Nabavio sam i ja ps3 verziju SF4, uhh kako mi ide lose :D Ajde de vjezbat cu malo pa dako se popravim. Super kombo i mogu da napravim (sa kenom recimo) al Ultru nemam pojma kako, jos kad vidim one klipove sta ljudi rade sa cancelovanjem kombo-a pa ulaze u ultru i to tako lako jos vise u depresiju panem! Kad mi se popuni ultra, u komandama pise da se izvodi 2 polukruga i 3x saka al nema trika da ja to mogu izvesti goddammit...

L1 ti je "tri puta ruka" :) Ne moras da stiskas sve tri ruke ponaosob.. Moze, javi se kad me vidis na PSN-u (ako kuliram onda je burazer :) )

Izgleda da stizu dva nova lika

http://www.jv247.com/games/3387-IMAGE29290.html

Poslednja izmena:
Ni T.Hawk ni Juri nisu novi likovi, sem ako nisi SF noob :).

Mislio sam "nova" kao nova za SF IV :) Znam za T.Hawka, za Yuri priznajem da nisam cuo..

Bilo bi lepo da je free :) I da sa njim overwrite-uju Sagata :mad: :D

Mogu i Balroga uzput! ;) Sto se placanja tice, malo je vjerovatno da se nece naplacivati, kada naplacuju glupe kostime, ali sigurno nece biti nista znacajno, ali kako to mi da nabavimo to je pitanje? (retoricko, znam nacine, vec razumijete...)

Juri... Wooow ona u tandem sa Cammy i gdje ci im biti kraj! :D
Super je to sto rade! Samo kada bi jos ubacili onaj turnir mod, ali da prijatelji mogu da se prijave...
Inace i schmajser igra SFIV, sinoc smo se nas dvojica posteno tabali.
Samo da imam imalo vremena kako bih volio Rufusa malo da dovedem do nekog boljeg nivoa...

-Super Street Fighter 4 is tentatively set for a spring 2010 release.
-The update will be released on a disc, and won't be available as DLC (Downloadable Content) — but the game will be priced as an upgrade — not a brand new title.
-As this time, they're thinking of adding about 8 characters to the game. (Rumors currently have this pegged at 10 fighters total).
-Capcom is planning on adding more features to the online modes. Things so people can enjoy playing as a group. (Sounds like lobbies are in).
-There will be tweaks and balance changes, along with more online stuff and new features the developers are adding in.
Bonus Stages aren't 100% confirmed, but it sounds very likely they'll be making it into Super Street Fighter 4.
-You won't need the original disc to play this update, but fans who have a copy of SF4 will be, "happy to have held on to it," as they'll be receiving something nifty.
-Juri is a Korean Tae Kwan Do fighter and is very important to the storyline.
-They skipped "Champion Edition" and "Turbo" and jumped straight to "Super" for the name of this upgrade because of the scale and size of what they're planning. "

Eh, kako mi je samo drago sto necu morati da kupujem ovo :D.

O boze...

Nije valjda da te ovo cudi posle naplacivanja kostima i svih Hyper, Turbo, Super edicija SF2 iz 90-tih?
Sem toga, Capcom izbacuje doradjenu verziju RE5, sa 2 sata dodatnog gameplay-a i punom cenom.
U odnosu na to, Super SF4 jos dodje kao dobra kupovina :).

Poslednja izmena:
Znači ja koji nemam SF4 kupim Super SF4 i dobijem igru i dodatke za manje para nego da sam kupio igru? Ili sam pogrešno pročitao?

@ shin bojan

Da, zaboravio sam sva ona super-ultra-focus-giga izdanja ranijih verzija.. I sto je najgore, skoro svi ce to pazariti, i onda tuki od online igranja..

Poslednja izmena:
Znači ja koji nemam SF4 kupim Super SF4 i dobijem igru i dodatke za manje para nego da sam kupio igru? Ili sam pogrešno pročitao?

Bas tako.
Ostaces jedino bez nekih gluposti tipa - posebna boja odela, ili eventualno kostim ;).

Za nekoga ko voli SF ovo je odlicna vest, cak i najmanji tweak kompletno menja igru, a air Ultra i ovoliko likova su zaista velike izmene.

Poslednja izmena:
Za nekoga ko voli SF ovo je odlicna vest, cak i najmanji tweak kompletno menja igru, a air Ultra i ovoliko likova su zaista velike izmene.

Mislis, za nekoga ko voli i ko je vec kupio SF, ovo je noz u ledja? :) Air Ultra je bukvalno to, radjenje ultre u vazduhu?

To mogu da nadomestim DLCom nekim?

Verovatno da ne, to ostaje kao nagrada onima koji su dali 40-60e za igru :).

Mislis, za nekoga ko voli i ko je vec kupio SF, ovo je noz u ledja? :) Air Ultra je bukvalno to, radjenje ultre u vazduhu?

Zavisi kako gledas na to, GOW je igra od 10h bez MPa, a na SF4 si potrosio minimum 100-150 sati. O Air Ultri je jos nista ne zna, ali jeste, svaki igrac dobija po jos jednu Ultru, to drasticno menja pristup igri.

-As this time, they're thinking of adding about 8 characters to the game. (Rumors currently have this pegged at 10 fighters total).
-Capcom is planning on adding more features to the online modes. Things so people can enjoy playing as a group. (Sounds like lobbies are in).
Eh, kako mi je samo drago sto necu morati da kupujem ovo :D.

Sto se mene tice, ovo su fantasticne vijesti! 8 novih likova, plus izgleda ono sto smo pricali da ce moci sobe da se prave, pa kao neki mini turniri...
Ja ovo uzimam sigurno!
Svakako ne kupujem skoro nista... :)
A sto se tice dodatnih Ultri i nekako, ali to Ultra u vazduhu... samo da ne pretjeraju!

Poslednja izmena:
Pa.. jedino da bude nekih 30$, ali nece, bice 40, 50 verovatno.. ali bre vec mi prebukirana 2010-a sa igrama koje planiram da uzmem, lako je ovima sa izolir trakama :)

Mozemo samo da nagadjamo koliko ce biti, lako je meni, ja bas i ne planiram neke investicije sem GT5 i eventualno PES10, a ti Borise se drzi...!

Nazad
Vrh Dno