Šta je novo?

Street Fighter IV

Da, to sam i citao kada sam jurio da podesim NAT type za Tekken 5, wireless je veoma los u PS3, moze surf i to ali nije za igre.

Jeste to tehnologija ali ne mož' to bez kAbla! :D

ako vas muci wirless sa PS 3 ja sam problem delimicno resio smanjivanjem MTU-a na 1472 i beacon time na 50 ms
pre toga je bilo uzas

ja veceras premijerno na lajvu pikao i prilicno se iznervirao. kombo koji me upropastava je xbox kontroler+lag.
svaki udarac kasni sekund, verovatno je do adsl uploada od 128kbit :(

svejedno je igra fantazija. cekamo priliku za fightstick :) s ovim xboxovim npr. shōryuken i hadouken izvodim bas lako, ali ultru nema sanse da ubodem, uzas zivi

I ja imam upload od 128, u 95 % slucajeva mi radi dosta dobro (PS3 verzija), mada ne ulazim nikad u mecheve koji nemaju minimum tri crte..

ja veceras premijerno na lajvu pikao i prilicno se iznervirao. kombo koji me upropastava je xbox kontroler+lag.

svejedno je igra fantazija. cekamo priliku za fightstick :) s ovim xboxovim npr. shōryuken i hadouken izvodim bas lako, ali ultru nema sanse da ubodem, uzas zivi

Koji ti je live account,kad produzim moj da malo odmerimo snage.:)
Ja sam igrao SFIV podosta na live-u i nisam imao nikakvih problema sa lagom osim u jednoj dve partije ali tada sam igrao protiv lika sa uzasnom konekcijom,inace imam 1024/128 adsl.
Govorim o x360 verziji (gusar edition).

Poslednja izmena:
nalog je oneiros82 :)

i kod mene je gusar edishn, tek zapoceo onaj besplatni trial month.
a za lag, u prvi mah sam pomislio kako i nije tako strasno, ali kad odigram posle toga solo vidim koliko je zapravo drukcije. svaki udarac kasni :(

Dpad + lose pozicionirani shoulder buttoni = nerviranje :).
Ne znam kako ne mozes da uradis ultru, ja sa tim nisam imao problema.
Inace, na koliko ste trenutno poena? Ja sam za 2 dana dosao negde na 1200.

Inace, na koliko ste trenutno poena? Ja sam za 2 dana dosao negde na 1200.

Ne znam da li se isto racunaju poeni u PS3 i X360 verziji? Mislim da sam procitao negde da se drugacije boduju... recimo ako dobijem nekog ko ima oko 2000bp ja dobijem oko 120, 130 (to kad sam bio na ~500 poena), ili ako mene dobije neko sa mnogo poena (3000, 4000) izgubim samo jedan poen, itd.. imao sam 1000 pre neki dan, sad sam na oko 800..

Cini mi se da se isto racuna, kada me prebije neko sa 3000 ne izgubim skoro nista.
Cak sam se jedno vreme tripovao da se manje poena dobija ako je lag prisutan :).

ljudi kako radim shoryken, nekad mi se desi da ga slucajno uradim kad ocu hadoken ali kad ocu bas shoryuken nikad nemogu da ga uradim

.........

shoryuken.jpg

Hehe, gde samo nalazis ove SF slicice Borise? Extra su!
@dodgeme
Poslao sam ti PM sa SFIV manual, da naucis, ima da te preslisam uskoro :p

achinstroke.gif

hvala na pomoci :) iako nemam nameru da igram sa kenom i ryuom dobro je znati ;)

Pa to je univerzalna kombinacija za svaki shoryuken tip poteza u bilo kojoj igri :)
Mora da se zna :)

pa znam zato i kazem :)

za sada kako prelazim polako sa svakim likom sagat i dhalsim su mi favoriti da ih mainujem, mada cekam jos da otkljucam goukena i akumu da vidim kakvi su oni...

Wtf! Dobro je ako je ono dijete prezivjelo!

moze neko da mi da neku taktiku za goukena, lako ja odradim 1 perfekt 3 ultia i 5 prvih udaraca, al zato me cika gouken posle toga odvali za medalju

PS
Igram sa akumom

PS
Nema veze upravo sam ga dobio

Poslednja izmena:
Wtf! Dobro je ako je ono dijete prezivjelo!

Citam da mu nije nista bilo :) I meni je bilo horor kad sam video prvi put, ali kad sam procitao da mu je dobro onda tek isplivava smesna strana :D Znaci identican potez kao Guile-ov Flash kick iz SF-a :D :D

Pa poruchi... mada ce te verovatno carina zakachiti, ali ako si spreman na to onda sto da ne..

Cini mi se da neko rece da ne isporucuju za Srbiju sa tog sajta!

ljudi odakle mogu da narucim fighpadove i stickove kad vec nema kod nas ?

Ako narucis preko shopto poslace ti preko TNT-a hardware. Ja sam to uradio i meni su trazili za GH3 (kostalo 49e) 100e samo njihovih troskovi bez carine (TNT izmisljeni troskovi posle 15 dana cekanja). Na kraju se ne slavno zavrsilo odbio sam paket i pozdravio se sa 50e. Imas sve detaljno opisano za narucivanje hardware-a sa shopto u onoj temi da li narucujete....da se ne ponavljamo.
Budi siguran da izbegnes TNT odakle god narucujes.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno