Šta je novo?

Street Fighter IV

Srescemo se nekada ... online, pa cemo videti :).

Na moje iznenadjenje i ja vidim po stranim forumima da vecina kaze za Sagata da je najbolji, mada generalno svaki lik u rukama dobrog igracha moze biti konkurentan protiv bilo kog drugog. Moras dosta vise krvi proliti sa recimo Fei Longom da bi dobio nekog dobrog Shotokan borca (Akuma, Ken, Ryu, Gouken, itd.. ) jer je sa njima dosta lakse biti dobar..

Jel postoji neki team battle mod online ili je isključivo 1vs1?

A sta je to tacno?

Izabereš recimo 5v5 i onda izaberete po 5 boraca s tim da onaj borac ko pobedi sačuva energiju iz prošle borbe i tako sve dok neko ne izgubi svih 5 izabranih boraca :)

Aha, nema to..

Šteta, u takvim modovima se vidi razlika izmedju onih koji su "naštrebali" jednog lika i onih koji poznaju igricu :)

Eh sad, ja bas suprotno to gledam, takvi modovi su mi malo neozbiljni, jer upravo ce dobar igrach uvek birati jednog, eventualno dva lika, zasto bi strebao sve likove, nije ovo fudbal pa da je svaki tim isti s tim sto su negde igrachi brzi/jachi/precizniji, ovde moras da poznajes poteze od svakog lika. Ako neki profi igrach sa turnira ne zna da igra sa Blankom zato sto ga nikad nije koristio i ne zna mu poteze, ne znaci da ne zna da igra :)

Koliko ja znam, u SF IV postoji 20+5 boraca od kojih je barem 3-4 bazirano na Ryu/Ken modelima?

Niko od tebe ne očekuje da znaš sve igrače jer je tako nešto skoro nemoguće, ali oslanjati se samo na 2 od mogućih 25 je po meni propuštanje igrice i isključivo trka za pobedama.

Na kraju krajeva, ja sam lupio 5v5, može i 3v3, 4v4 ali i 8v8 :d

Pa ok, ima par njih koji dele zajednicke poteze, svi Shotokan-ovci su slicni, mozes se lako prebaciti sa jednog na drugog..

Djalf, vezbas li

hadouken.jpg

Jesi namestio kabl i NAT?

Kako mi je samo zao sto nije moguce igrati x360 vs PS3 meceve.
Kakvo bi to tepanje bilo :).

Jesi ti bese uzeo na kraju PS3? Uzmi PS3 verziju bre :p

Mogu reci da sam se poprilicno uvezbao, naravno ne jos uvek da mogu da uradim Shoryuken kad mi padne na pamet, ali sam dogurao do 1000 poena (mada juce mi neki chobani budale oduzeli par stotina pa sam opet na oko 700, 800).

Ti si bese takodje neki oldschool-er kao Djalf? voleo bih da se odmerimo ;)

Nisam uzeo(verovatno ni necu dok ne izadje GT5), ortak ima PS3, ali nije nesto zainteresovan za SF, ceka da izadje T6.
A i ne igram ja SF bas toliko dobro, ali sam u Tekkenu master :).

Pfff Tekken :smack:

Djalf, vezbas li

hadouken.jpg

Jesi namestio kabl i NAT?

Hehe, gde nadje ovo majke ti?? Do yaya!
Nisam, u firmi mi PS3 vec dve nedelje, igrao sam PC (pogledaj sekciju "Moja mashina" levo :p ) a posto sam danas prodao 9600GT a tek preksutra mi stize ATI4870, ponecu PS3 veceras da se trsimo ako budes slobodan :banana:

Moci cu veceras sigurno u nekom periodu.. Odigramo do 10 pobeda recimo :)

Ovaj Djalf bre smesan :p Lepo smo se tabali, izvini sto ne mogu duze, burazer me smara da gledamo nesto, pa cemo drugi put jos... i izvini sto uzimam samo Ryu-a, mrzi me da ucim s drugima, svi su mi ostali bezveze od ovih otkljucanih, igrao bi mozda sa Goukenom i Akumom al me mrzi da ih otkljucavam :) Zaljubio sam se u Sakuru :D

Poslednja izmena:
kakvi ste vas dvojica likovi ! osecam da ste japanci da bi imali crni pojas :d

Poslednja izmena:
Ma nema frke, dobro je bilo. Nesto net zezao vise nego inace mada sam opet na wireless, moram da izmislim nacin da idem preko kabla. I treba da vezbas sa jednim, da ti bude najaci adut pa kasnije krenes sa drugima.
Da smo Yapanci sad bi bili na nekom turniru :)
A da, zovite me Alf, ono DJ je jer radim kao dj ponekad, radio sam 15 godina taj posao pa dosadilo ;)

Poslednja izmena:
Zeza te net poprilicno, ne znam kako to kod tebe izgleda ali kod mene totalno neigrivo, znaci posle 3 sekunde reaguje na komandu.. Nego kakav sam? :)

I da, gde je taj Alf u SF-u, ne mogu da ga nadjem ni u jednoj verziji? :)

Igrao sam juce 3-4 sata preko Live-a i uglavnom likovi igraju lose/solidno. Retko ko uopste koristi komboe, uglavnom se sve svodi na par poteza koji se ponavljaju + ultra.
Meceve koje sam izgubio, izgubio sam zbog x360 joypada, jednostavno nije to to kada sa prednje strane nemas 6 tastera.

Zeza te net poprilicno, ne znam kako to kod tebe izgleda ali kod mene totalno neigrivo, znaci posle 3 sekunde reaguje na komandu.. Nego kakav sam? :)

I da, gde je taj Alf u SF-u, ne mogu da ga nadjem ni u jednoj verziji? :)

I kod mene se slicno ponasao mada mislim da je sinoc net zezao svima jer sam bio kod drugara i podesavao mu onaj novi ruter huawei sa wireless-om, i ako sam mu podesio NAT Type 2 Tekken je lose radio i kada sam kasnije igrao sa njim a pre je radilo super.
Sve si bolji, vezbas se :p
ALF je bio potpis na automatu koji mi je ostao kao nadimak... :smoke:

Nije wireless za online igranje, pogotovo izgleda ne lezi PS3-u..

Pogresno se izrazih, mislio sam na wireless u pravom smislu te rechi, bez kabla do PS3 :)

Nazad
Vrh Dno