Šta je novo?

Street Fighter IV

Ja gledam da ima one tri crte za network minimum, ispod ne ulazim. Moze da se igra, nekad naletim i na cetiri crte (zuta boja, tako je bilo kad smo ti i ja igrali). Ne znam, ja vrlo brzo upadnem kod nekog, jurim minimum tri crte, nekad izbaci "unable to play", nekad "match is already full", onda samo idem na kocku i trazim dalje, vrlo brzo nadjem nesto... pogledacu ta podesavanja.
A taj specijal, dakle recimo ovaj Fei Longov vatreni udarac nogom, primetio sam da kad uradim sa L2 onda zasija onako i kao da vise puta udari. I svaki put mi zasija sa L2, ali samo kad imam plave kockice onda tek ima efekta odnosno vise oduzima?

Poslednja izmena:
Da, kada uradis taj specijani postrosis jednu kockicu. Revenge se puni kad primas udarce brzo, i onda mozes da uradis Ultra Combo sa L1 i L2 iskljucivo i onda trosis samo Revenge bar, plave kockice ti ostaju. Zato je i Ken tako ubitacan, njegov Shoryuken sa L1 otkida energiju.

I da Djalf, meni je PS3 povezan eternet kablom sa PC-em, dakle shareovana konekcija i nemam ruter.
Primetio sam da kad smo igrali ti i ja da nekad bas padnu frejmovi, sto mi se nije desavalo nijednom kad sam igrao online. Verovatno zato sto si bezicno povezan, i zbog tog NAT 3, probaj da stavis kabl pa vidi jel bolje..

Neki nepotvrdjeni info za patch koji navodno izlazi 31-og marta

* Replay Mode - Record, upload, and download top matches to share with the Street Fighter IV community. Players can analyze top tiered fighters matches, leave voter feedback for others, and share their own triumphant victories.

* New Points System - Two new points systems to measure your skill (Championship and Tournament Points)

* Enhanced Tournament Matching System - Skill level matching system offers improved tournament match making for beginners and mid-level players. Competitors earn Grade Points (GP) to earn entry into more advanced tournaments.

Replayevi, fak jes..

Yes vala, to fali :p
Samo se nadam da nece ubacivati Live opciju da gledas dok se drugi trse, jeste da je lepa opcija i da mozes da naucis da igras tako ali ubija internet. Znam jer Tekken 5 to ima i dosta lose radi, a u Soul Calibur 4 su to izbacili i radi extra, ocigledno je Namco uvideo da Live opcija jede mnogo internet resurse.

Može li mi neko ko ima SFIV da li je on bliži SFII ili Tekken serijalu? Tj. koliko se promenio i u kom smeru po pitanju same atmosfere u igri? Ovako dok gledam trailere i gameplay snimke rekao bih da je to nešto kao 2.5D SFII ali bolje da pitam pre nego što se odlučim da li da kupim :)

Kao moderni SF II, tako mozes da gledas :) Atmosfera je fenomenalna, sibanje nikad bolje.. ja sam navucen opasno.. 2D je gameplay, a modeli i pozadina u 3D-u, preko neta odlicno radi, itd.. Napisao sam jedan review za jedan e-magazin, ali nije se jos pojavio pa ne smem da ga prenosim ovde..

Poslednja izmena:
Ukratko, ko nije nikad igrao SF2 videce kako je to bilo. Ko je igrao SF2, SFIV ce mu probuditi nostalgiju ;)
Igra je odlicna, ne moze da se poredi sa Tekken-om jer su to dve razlicite igre a ako ste ljubitelj tabacina treba imati obe.
Preporuka od mene (nadimak Alf sam dobio zahvaljujuci SF2, bio sam ALF u potpisu :) ) 10/10!

Drago mi je da to čujem, nekako sam imao strah da SF nije skrenuo ka Tekkenu.

Nemas brige, nije ;)
Ne znam sto se svi toliko plase Tekken-a, kazem vam da svako ko igra Pimpovanje protiv mene jede patos :D Ne moze tako da se igra, igraju kao mashine i lako se "procitaju". Voleo bih da one careve sa online-a sretnem offline, pa bi videli sta je zivot.

Ma ne plašim se, samo eto, kad vidim gde je RE otišao i gomila drugih igara, nekako bih voleo da SF ostane ono što jeste a kad sam video sve one silne countere i block breakere (kako se već zovu) malo sam se pribojao da ne poprimi Tekken atmosferu. Drago mi je da sam pogrešio.

Kako se nerviram online to je strasno, bojim se da ne slomim sixaxis, mnogo puta je bilo na ivici :zgran: Kad me zakaci onaj vatreni Kenov shoryuken a znam da ce ga uraditi, PO*IZDIM, bukvalno samo to rade i samo Kena koriste, ali sad sam poceo da ih dobijam u 70 % slucajeva.. nista sladje nego kad dobijes predvidivog Kena :smoke:

Primetio sam da ga dosta uzimaju, jeste jaci zbog tog Shoryuken-a od ostalih. Treba samo vezbati i koristiti dobro odbranu, postoji tu strategija. Ja sam te koji uzimaju Ken-a lepo oprao tako :D

Ne znam kako im je zanimljivo da samo isti potez rade, ali stvarno mu je prejak taj shoryuken, takodje moram da naucim koji potezi imaju prioritet, neke sam pohvatao, recimo onaj Houricane Kick prolazi kroz Hadoukene, ima tu opasno mnogo strategije...
Takodje sam primetio da dosta losije igram protiv nekih brzih boraca, poput Cammy, Chun Li, Rose, Blanka, ne mogu da se prilagodim njihovoj brzini...

Btw Killzone se pise spojeno ;)

Poslednja izmena:
Dakle Ken = Manchester Utd. - zanimljivo, ko bi rekao, mogao sam da se kladim da je Ryu glavni baja :D

Pa i jeste, druga je stvar sto ljudi ne znaju da igraju.

Btw Killzone se pise spojeno ;)

Ispravio sam, ***, kucao sam sa Iphone-a :D
Sto se tice brzih likova, koristi ono kresanje nogama, pretisnes par puta najslabiji kick, pa jednom srednji i na kraj High ga pokosi, odlicna taktika ;)
Vezbajte sa Ryu-om i Ken-om ako hocete da budete masteri (moze i Akuma) :)

Dakle Ken = Manchester Utd. - zanimljivo, ko bi rekao, mogao sam da se kladim da je Ryu glavni baja :D

Hehe bas tako. Ja vezbam sa Ryu-om da mi bude glavni lik, a Ken je tako popularan kod noob-ova jer ima taj vatreni Shoryuken na koji se valjda loze i samo to rade, mene to nervira cak i kad ja nekom uradim, a kamoli kad mene neko zakachi s tim :)

Akuma je isto do ja*a, samo takodje ga svi zivi koriste pa su mi i njega zgadili..

Poslednja izmena:
A kako ćeš da kažeš onaj propeler nogom: vat-vat-vat-ouken? :D

Tatsu Maki Sempuu Kyaku, pa ga baci na srpski :p

Btw Djalf, kako se radi taj potez ali da ide onako levo-desno, a ne samo levo ili desno? posto tog poteza nema u listi poteza, a cesto popijem udarac na taj nacin od Kena ili Ryua..

Uradis Tatsu maki klasicno samo pretisnes sva tri Kick tastera iliti L2 kada imas bar jednu plavu kockicu dole, to je super Tatsu Maki ;)
Borise, zasta ta ti ja posla onaj tutorijal u PDF-u? :D

Poslednja izmena:
au rodjaci jel ovo japanski forum ?! :) hahaha

Uradis Tatsu maki klasicno samo pretisnes sva tri Kick tastera iliti L2 kada imas bar jednu plavu kockicu dole, to je super Tatsu Maki ;)
Borise, zasta ta ti ja posla onaj tutorijal u PDF-u? :D

Citao sam majku mu ali nisam nasao leteci tatsumaki :)

Pa svi likovi imaju specijalne poteze kao ovaj sto sam objasnio, ono zasvetle i skidaju vise energije.

Jel vi ucite da igrate sa vise likova ili koristite samo jednog dok se ne usavrsite sa njim. Mnogo mi je da hvatam poteze od svih likova i da ucim da ih izvodim

Ja ucim sa Ryu-om, mozda me eventualno zanimaju jos i Akuma i Gouken, volim njihov tip borbe, glupiranje sa Blankom, Zangiefom i devojkama me ne zanima, volim da mi lik cool izgleda i da mu dobro izgledaju potezi :)

Vrh Dno