Šta je novo?

Street Fighter IV

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
street1.jpg

Release date: February 17th 2009
Platforms: PS3, X360, PC

3 najnovija gameplay-a sa PS3 verzije..

http://www.jeuxvideo.fr/jeux/street-fighter-iv/article.html

Odusevljen sam, jos uvek ima onaj stari smek iz starih verzija! :)

Video sam nesto ranije, razmisljao sam da li to da uzmem ili SF IV :) SFII HD bi trebalo da bude kao stari SF samo sa poboljsanom grafikom, tako bese..

U jebt, nisam dugo skidao update za internet slengove :D AWF, idi bre u qrac :D

Ovo je jedan od novijih, izasao je u paraleli sa E3 08 paketom KZ2 screenshotova. : P

Ma daj, pa SF nikada nije bio ozbiljna tuca, animirani film sa 5 fps :d, od prvog mi nije bilo jasno kako to neko igra :)

E ja sam vec bio ozbiljniji, krenuo u srednju shkolu kada se pojavio prvi deo :d Mada, meni je i prvi NFS bio bez veze :d

Poslednja izmena:
Daj ne rite-se samo pametujete nesto, 3.razred, ekskurzija prvi srednje, matura 68-e... :) Stari SF-ovi kao i prva tri MK-a su najbolje tabachine ikad... a SF IV vraca pravo oldschool tabanje a ne ove gluposti sa machevima..

Meni se ovo baš baš sviđa. Ostali su verni originalu i onome što je srž street fightera. Svaka čast!

Ja pre-order-ovao, pa ko bude raspolozen za fajt, nek se javi :D

Ma daj, za to uopste ne treba skill, a i otkud to da izmedju Japanca i Amera ti biras Amera?

Ne treba skill ? A za bilo koju igru koja ima animaciju od 5fps treba skill ? :) Pa zato je 3D kewa i zato igre moraju da budu fluidne, da se ne bi igrale napamet, vec da bi stvarno uchestvovao u njima :)

A shto se tiche amera i japanca, zar mislish da ja tako biram bilo shta ? :) To shto su japanci u 95% sluchajeva bolji, shta ja da radim ;)

Kad bi odradili remake prva 3 MK u hd-u kao sto je Capcom uradio sa SF-om, platio bi im kol'ko traze samo da odigram to :)

Ne treba skill ? A za bilo koju igru koja ima animaciju od 5fps treba skill ? :) Pa zato je 3D kewa i zato igre moraju da budu fluidne, da se ne bi igrale napamet, vec da bi stvarno uchestvovao u njima :)

Da bi mogao da procenis da li su bolje 2d ili 3d tuce, potrebno je IGRATI igre(znam da je tebi to najteze :) ), a ne samo ubaciti disk i na osnovu vaskolikog iskustva proceniti.
I meni je MK serijal bio drazi dok sam bio klinac, ali zna se sta je igra, a sta igrica.

Da bi mogao da procenis da li su bolje 2d ili 3d tuce, potrebno je IGRATI igre(znam da je tebi to najteze :) ), a ne samo ubaciti disk i na osnovu vaskolikog iskustva proceniti.
I meni je MK serijal bio drazi dok sam bio klinac, ali zna se sta je igra, a sta igrica.

Pa i ja sam prichao o vremenu kada sam bio klinac, ne igrash valjda ti tuche i danas :D:D:D To se nije pomerilo 10 godina, od Tekkena 2 :d

Naravno da igram, to mi je jedan od omiljenih zanrova :).
I nije bas da se nije pomerilo, T3 je bio korak napred u odnosu na T2, TTT jos veci, T4 je doneo dosta promena...

Ali je onaj isti osecaj iz prvih Tekkena prisutan i dalje, lag i nerealni pokreti, fizika, su najveci problem, i to su do sada trebali sto puta da unaprede, ali nisu :)

Tekken mi se nikad nije svidjao, upravo taj lag na primer... SF IV izgleda jako igrivo a to je najbitnije, ako je isto kao pre 20 godina onda je to mozda i dobra stvar, ocigledno "ne znaju" bolje da naprave ili mozda i ne moze bolje od ovog :) Ako su alternativa oni machevi u Soulcaliburu.. neka hvala..

SF3 je bio korak napred u odnosu na SF2, ali ljudi ga ljudi nisu igrali zbog nedostatka poznatih likova. Ovaj SF4 deluje kao korak nazad, ali ko zna, mozda i nije. Mene ionako SF2HD vise zanima.
Tekken je nekada bio zabavan, sada se sve svodi na to ko prvi krene kombo i cao.
Soul Calibur nikada nisam voleo. KOF i Guilty Gear su odlicne igre.
Ali Driver je donekle u pravu, nikako da vidimo realnu tabacinu(Fight Night je ok, ali moze to i bolje).

iskreno, svidja mi se fazon koji furaju sa sf4. onaj mk (dal bese 4) koji je otiso u 3d je tolko tesko sr*nje da se ne moze opisati. tako da mi se svidja sto su ovde ostavili stari smek.

ali i dalje stojim sa stavom o 6. razredu :)

A ***. sve hocete realno ovo realno ono... kad se setim samo komentara za GTA4 "ma super al bas ce on da izdrzi"... IGRA LJUDI, IGRAAAA!

Taj famozni gameplay o kome svi trabunjaju je u SF uvek bio do jaja. Nikad nije moglo da ti dosadi i nikad, ali nikad nisi mogao da ga igras "napamet" za razliku od MK gde kad jednom pozapamntis magije niko ti nista ne moze.
Po ovim videima izgleda da su zadrzali stari "feel" sto je meni ekstra. Sad definitivno kupujem jos jedan pad da mogu da se tabam sa ortacima (SC4 iako mi se svideo nije bio dovaljan razlog).

Pa i GTA4 je dobar najvishe zbog fizike :d Da je ostala stara, to bio bio Vice City :d

Najnoviji trailer!

5 fps FTW!

btw nadam se da se ovi "cutscene" potezi/animacije tesko izvode i da nije bas skoro svaki potez u ovim animacijama u kojima nemas kontrolu, odnosno da su neki "fatalities" ili slicno...

Or-yugen!!!:d

Nazad
Vrh Dno