Šta je novo?

Street Fighter 4 na PC

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije artwork... to su one faze kad rade specijalke pa su to izabrali... to je dakle, ingame grafika... i lepa je...

gresis. Plavilo na zubima plavusana koji na ramenima drzi drugog lika je ocigledno radiosity lightning, u prevodu, retusirana slika posto trenutno na svetu postoji sam ojedan engine koji radi radiosity lightning i to je cryengine2

dobro, nije iskljuceno i da ja gresim 😛 Na kraju krajeva - nije ni bitno. :wave:

Ajao nacekacemo se mi do izlaska ove igre.:wall:

Nije artwork... to su one faze kad rade specijalke pa su to izabrali... to je dakle, ingame grafika... i lepa je...

Ovo je grafika ko iz 2001, Sony Playstation 2 nivo. SF je bio najbolji kad je bio 2D.

simpaticno ovo izgleda, ali bih ja mnogo radije igrao ovaj high-definition remix super street fightera 2... izgleda divno, a gameplay nepromenjen. izgleda da ce biti xbox only 🙁

Mislim da je bitan gameplay skroz ! manje vise grafika! ali videcemo !

Au brate 🙂 kad se samo setim peglanja u SF 🙂 to su bili dani.

Jel se zna kad ovo izlazi za PC? Ako bude bio multiplejer...to ce biti smrt 😀
Bice multiplayer, dodje ortak kod tebe, uzmete padove i kada ga odvalis od batina, malo bacis neki kez i opusteno ga pitas, moze jos jedna 😀
Za ovakve igre to je najbolji multiplayer,)

Au, pa proveo sam 4 razreda osnovne u lokalnoj "buvari" i ostavio polovnog juga
igrajuci SF 😀
Ovo kad krenem da igram ima da osvanem .

Bice multiplayer, dodje ortak kod tebe, uzmete padove i kada ga odvalis od batina, malo bacis neki kez i opusteno ga pitas, moze jos jedna 😀
Za ovakve igre to je najbolji multiplayer,)

Kad se samo setim ...
Bila su to "stara dobra vremena"
Jedva cekam da se ovaj naslov pojavi, to nam nesto dodje kao povratak u mladost hehe

U japanu na arkadama je izashla pre 6 meseci a za konzole izlazi u februaru...na PC-u koliko sam shvatio izlazi par meseci posle toga

Nadam se da ce neko od domacih distributera igrachke opreme ponuditi neki arkadni stik (za PC) nashem trzishtu kako bi ovo mogli da igramu kako valja.

Odakle vam to, sva tri izdanja bi trebalo u isto vreme da izadju..

Poslednja izmena:
Pa to sam i ocekivao PC verzija odlozena za "JUN" a kozolasi mogu vec danas da je nabave you lucky bastard.

Nije mi teshko da sachekam 🙂 Sve shto sam video do sad izgleda veoma dobro 😉

Mislim , gubio sam oci u fliperanama na SF !!!
aj da cekamo 🙂

Nazad
Vrh Dno