Šta je novo?

Stize 8400GS

Bolje da stigne 8800gs :)

Bolje da stigne 8800gs :)
Ili barem 8600GTX? :D
Ok, 8400GS nudi DX10, ali to samo lepo zvuci, a najavljena cena od <100$ zvuci jos primamljivije :D
S druge strane, upotpunjuje kolekciju, pa ce se vecina pod uticajem marketinga i bombasticnih naziva ipak odluciti za ovu varijantu...

Poslednja izmena:
kolko sam ja 8500 gledao, vec je to krs... znaci ovo bi bilo gore... pa stvarno bolje uzeti integrisanu grafiku, makar znas sta si uzeo |))

Hmmmm, low profile (SFF) ^^

Poslednja izmena:
8500 Gt nije bas toliki krs,bar ne onaj sa ddr3 mem. a 8400gs je 100% ono Turbocache djubre... joj Boginjo...

A sta se desilo sa 8300gt? :) Kad sam ja pre nego sto je izasla 8xxx serija mislio da ce biti u rangu 7600gt :)

Ili barem 8600GTX? :D
Ok, 8400GS nudi DX10, ali to samo lepo zvuci, a najavljena cena od <100$ zvuci jos primamljivije :D
S druge strane, upotpunjuje kolekciju, pa ce se vecina pod uticajem marketinga i bombasticnih naziva ipak odluciti za ovu varijantu...

Nisam siguran da ce i jedna od tih kartica da stigne.Ako i budu izbacivali trebalo bi da bude 8800 GT po nekom nepisanom pravilu.

ovo mi lici na FX5200 onomad

ajde te...karta je samo namenjena za filmove(HD) tj. ko hoce da se prodje jeftino

Te kartice sluze da ti ne kasne slova ako brze kucash u wordu :d

Nazad
Vrh Dno