Ma ko zna sta su oni uradili!to sam i ja primetio. sigurno je u pitanju neka greska ili bag.
ma stigao je... na carinuIzgleda nista od 1950Pro do kraja Oktobra. Jos jedno odlaganje :cuss:
ATI-jeva preporucena cena za X1950 Pro je 199 USD! prema tome parirace mu po ceni. A prema ovome sto gledam, ATI tvrdi da 7900GS generalno ne moze da parira X1950 Pro-u po performansama...po kojoj ceni
jos nesto Nedjo: kad kazes da ce X1950pro parirati 7900GS, jet' to znaci da ce mu parirati po ceni ili po performansama? ako mu bude parirao po ceni bice strava. ako mu bude parirao po performansama bice jako, jako lose.
edit: ocekujem fantastican review u sledecem Digitalu. nemojte me razocarati. znaci dosta igara i rezolucija, a manje sintetike![]()
Jos kad bi malo spustili cenu...
Pa zar nije reporučena cena 199$? To i nije toliko visoka cena. Do pre par meseci toliko je koštala 7600GT.![]()
Pozdrav.:wave:
Mislim da je rano pričati o dual GPU modu .... driveri nisu optimizirani za "novi" Crossfire i testovi to jasno pokazuju (barem oni na Anandu). Kartica sama za sebe nudi bolje performanse od 7900GS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari