- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Geek_master je napisao(la):Igracemo Opti i ja WH4K...
WH40K :smash: , molim ! :trust:
Geek_master je napisao(la):Igracemo Opti i ja WH4K...
Skot je napisao(la):Imao sam original i igrao na Battle net-u. To je poseban servis koji Blizzard pruza svojim musterijama za uparivanje igraca online. Igrao sam na 56k modemu koji je neki minimum i dobar je za pocetnicko igranje. Na wirelessu i cable0u je za profi igranje. Ima jako puno igraca online na battle net-u (meri se u hiljadama - a nekad i u desetinama hiljada). Imas 1v1, 2v2 i sl. Pobednik je onaj koji unisti sve zgrade protivniku ili ako protivnik napusti igru pre toga jer nema sanse da se odupre dobrom napadu. U mp igru ulazis tako sto kliknes na play game a onda ti server nadje protivnika slicnog score-a tvom i tako ulazis u igru. Ima previse detalja tako da ne mogu sad sve da ti objasnjavam. Imas par igraonica u gradu koje imaju dobar net i kojima se igra dobar war3 pa pokusaj tamo. WoW jos nije izasao final i bice mp only igra tako da se ne isplati uzimati pirata...
Ogi. je napisao(la):A taj score koji pominjes, sta je to? Kako ja koji prvi put u zivotu udjem da igram imam neki skor? Znaci, iskljucivo 1na1 i 2na2. Ja sam mislio da ima nesto tipa 10na10 pa i vise... Nisam verovao da sam modemom moze da se igra MP igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari