Šta je novo?

stigao warhammer 40k

da, WK4*e4 :D

Skot je napisao(la):
Imao sam original i igrao na Battle net-u. To je poseban servis koji Blizzard pruza svojim musterijama za uparivanje igraca online. Igrao sam na 56k modemu koji je neki minimum i dobar je za pocetnicko igranje. Na wirelessu i cable0u je za profi igranje. Ima jako puno igraca online na battle net-u (meri se u hiljadama - a nekad i u desetinama hiljada). Imas 1v1, 2v2 i sl. Pobednik je onaj koji unisti sve zgrade protivniku ili ako protivnik napusti igru pre toga jer nema sanse da se odupre dobrom napadu. U mp igru ulazis tako sto kliknes na play game a onda ti server nadje protivnika slicnog score-a tvom i tako ulazis u igru. Ima previse detalja tako da ne mogu sad sve da ti objasnjavam. Imas par igraonica u gradu koje imaju dobar net i kojima se igra dobar war3 pa pokusaj tamo. WoW jos nije izasao final i bice mp only igra tako da se ne isplati uzimati pirata...

A taj score koji pominjes, sta je to? Kako ja koji prvi put u zivotu udjem da igram imam neki skor? Znaci, iskljucivo 1na1 i 2na2. Ja sam mislio da ima nesto tipa 10na10 pa i vise... Nisam verovao da sam modemom moze da se igra MP igra.

Ogi. je napisao(la):
A taj score koji pominjes, sta je to? Kako ja koji prvi put u zivotu udjem da igram imam neki skor? Znaci, iskljucivo 1na1 i 2na2. Ja sam mislio da ima nesto tipa 10na10 pa i vise... Nisam verovao da sam modemom moze da se igra MP igra.

Koliko godina imas ? :)

Da li je igra toliko zahtevna (ne bi se reklo - po system requirements trebalo bi da je igram iz sve snage) ili meni secka prilikom skrolovanja ekrana iz nekog drugog razloga?

Doduse, kada stavim sve na HIGH (bas sve) stuca mi vise nego kada mi kompjuter sam podesi optimalno (stavi mi recimo od 8 podesavanja 5 na med i 3 na low ili 4 prema 4) ali opet stuca. Rezolucija je 1024x768x32.

Inace, odigrao sam malo tutorial (nisam ga jos zavrsio) i igra mi se svidja. Za sada. Ima neke lepe izmene u odnosu na klasican RTS koje mi se dopadaju: pravi vise vojnika odjednom, postoji vodja, mogucnost promene oruzja pojedinacnom vojniku u vodu itd.

I meni se desilo da mi se neprijatelji priblize sto je vise moguce i da me filuju a moje jedinice stoje i ne rade nista (!?) kao da se nista ne desava. Medjutim, vec u sledecem napadu su same odgovorile cim su se neprijatelji pojavili - ja im nisam ni dao naredbu da napadaju a oni su sami pucali.

Poslednja izmena:
Igra je pre te ra na :) - nesto izmedju Warcraft i C&C - savrseno! :)

Warhammer je do sada, meni barem najbolji rts. Evo stigao sam do 11 misije i mogu da kazem da je ovaj futuristicki rts izuzetan u svakom smislu, dobro izbalansirane jedinice, nema preteranog gradjenja i skupljanja resursa, samo bitka. Multiplayer je prica za sebe. :smoke:

Moram priznati da je multiplayer extremno dinamican...

sto se tice perfomansa, ne postoji masina koja moze da izgura sve na high, a da radi savrseno tj SHADOWS obavezno iskljuciti i perfomanse ce se 2x u najmanju ruku !

Je l' ? Bas cu da probam... Mada mi nije neki trip da igram bez senki...

Evo zavrsio sam i ja danas 11tu misiju. Posle par dana vodjenja bitki za rimljane vratio sam se malo na ovu igru da vidim konacno kampanje sa drugim rasama. I na moje veliko razocarenje nema ih! Ili je meni nesto promaklo? Nije da je tu svemu kraj - mogu da igram skirmishe do besvesti ali nekako mi sada izgleda siromashna ta kampanjica...

BTW: Multiplayer kicks ass :-devil-:

Kako? Na pocetku mozes da biras da li ces da igras sa marincima, trolovima i jos nekima. Ako na to mislis.

Nego... ZAGLAVIO SAM SE! Pa da li je to moguce!?!? Znaci, nalazim se na CETVRTOJ misiji, unistio sam SVE sto se mrda i SVE neprijateljske gradjevine, unistio sam onog ogromnog trola, kao nekog dinosaurusa, stigao do kraja mape, sve sam obisao i nemam vise gde da idem, medjutim i dalje mi u OBJ pise da treba da ubijem WARLORD-a ili tako nesto i da unistim sve gradjevine i da to nisam zavrsio. Skroz na levoj strani imam neke space marince koje ne mogu da koristim i uopste ne znam za sta sluze. Na GORNJOJ DESNOJ strani MAPE i svetluca jedna tacka i kada dodjem do nje na ekranu takodje "svetluca" zemlja, siri se neki crveni krug, kao obelezeno mi je nesto ali ja ne znam sta je to ni sta treba da radim sa tim. Mozda je tu caka!? STA DA RADIM?

Nazad
Vrh Dno