Bane® je napisao(la)::wall:
Illiron je napisao(la):Drajveru koja su to omiljena kola u gt2 ?![]()
W12 je napisao(la):Sto se tice damage modela njega sigurno nece biti.Zvanicno je potvrdjenpet ista prica ne daju proizvdjaci kola da se uvede damage model.Ali to mi nije toliko smetalo koliko skripa guma koja je ista jos od GT2.Cuje se skripa pri startu(ocajno zvuci)a kad ubacis u drugu ne cuje se nista,valjda bi trebalo da ukopa drugom,ada moj passat od 120ks kopa drugom
NFS je shit mada dosta ocekujem od Underground2.
driver je napisao(la):NFSU je jedna od retkih novijih igara koje sam preshao do kraja...Dvojka ce biti naravno josh bolja, a kada neke druge voznje naprave sa takvim izborom automobila, mozda ce neka i vredeti![]()
Lukija je napisao(la):Koliko znam bice M5 sa V10 motorom.
BitrAtE je napisao(la):Je li sigurno da ce se pojaviti Golf R32?
Da...na sve strane... :d :lupko: Ono sto si postovao u RBR threadu sam prebacio u novi thread, ovo sad vise ne moze da se prebaci u taj novi...u svakom slucaju nastavite pricu o F1C modovima ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=52370Boris Lozac je napisao(la):Ma da video sam, nego sam slucajno postavio pitanje i ovde i na Richard burns temi...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari