Šta je novo?

Stigao Toca Race Driver 2 !!!

Sto se tice damage modela njega sigurno nece biti.Zvanicno je potvrdjeno_Opet ista prica ne daju proizvdjaci kola da se uvede damage model.Ali to mi nije toliko smetalo koliko skripa guma koja je ista jos od GT2.Cuje se skripa pri startu(ocajno zvuci)a kad ubacis u drugu ne cuje se nista,valjda bi trebalo da ukopa drugom,ada moj passat od 120ks kopa drugom :)

NFS je shit mada dosta ocekujem od Underground2.

..a ja bih dodao :smash:

Illiron je napisao(la):
Drajveru koja su to omiljena kola u gt2 ?:)

Ista ona iz realnog zivota :) Skyline, NSX, Supra i to ;) Ne Passat :D

W12 je napisao(la):
Sto se tice damage modela njega sigurno nece biti.Zvanicno je potvrdjeno_Opet ista prica ne daju proizvdjaci kola da se uvede damage model.Ali to mi nije toliko smetalo koliko skripa guma koja je ista jos od GT2.Cuje se skripa pri startu(ocajno zvuci)a kad ubacis u drugu ne cuje se nista,valjda bi trebalo da ukopa drugom,ada moj passat od 120ks kopa drugom :)

NFS je shit mada dosta ocekujem od Underground2.

NFSU je jedna od retkih novijih igara koje sam preshao do kraja...Dvojka ce biti naravno josh bolja, a kada neke druge voznje naprave sa takvim izborom automobila, mozda ce neka i vredeti :)

driver je napisao(la):
NFSU je jedna od retkih novijih igara koje sam preshao do kraja...Dvojka ce biti naravno josh bolja, a kada neke druge voznje naprave sa takvim izborom automobila, mozda ce neka i vredeti :)

Zna li se otprilike neki datum???

Jesen ove godine... Strpljivo cekamo :)

NFSU je djubre neopevano, nisu u stanju ni sat da sinhronizuju sa sistemskim tajmerom, a ne nesto drugo da naprave :wall:

Ni meni ništa nije jasno šta je sa ovom "modifikovanom" varijantom TOCA 2 koja je došla do nas, tj. da li normalno radi, ali nećemo o tome:) Uglavnom, igra je vrlo slična kecu, pa ako vam se on nije svideo, neće ni dvojka. Igra nikada nije bila zamišljenja kao simulacija već kao mešavina arkade i simulacije (producenti su to stalno isticali u intervjuima).

Uzgred, do kraja godine će se pojaviti poboljšana verzija za Playstation 2 sa više automobila i staza.

Što se tiče ove rasprave o Gothamu, NFS U i GT4....

Gotham je arkada koja pokušava da se maksimalno distancira od GT serijala, što dokazuje i najava Forza Motorsporta, Microsoftovog navodnog ubice Sonyjevog serijala. Naravno, to ne znači da Gotham Racing 1 i 2 nisu odlične igre sa bogovskim izborom automobila. Vredi zbog njih uzeti Xbox...ali tek posle nabavke Playstationa 2:)
FM dosta obećava, ima odličan izbor automobila (među kojima su i Porsche ili Ferrari modeli recimo) pa čak i nekakav kvazi model oštećenja (postoje, ali su jako daleko od realnih) ali što je interesantno, izgleda lošije nego GT4 na mnogo slabijem PS2. Uradio sam detaljan opis GT4 Prologue editiona, mislim da bi trebalo da ga pogledaju svi ljudi koje interesuje Gran Turismo 4, zato što je objašnjeno dosta toga, između ostalog zašto još nema oštećenja i zašto nema Ferrarija i još nekih drugih marki.
Tekst je na http://www.emulationgalaxy.co.yu/opisi-igre-gt4p.php
Mislim da će razrešiti dosta nedoumica koje imaju pojedini ljudi.

Odlican opis FD,interesuje me da li ce se u GT4 serijalu pojaviti M3??Znam da ce biti M3 GTR nabudzena verzija,ali vise volim onu klasicnu E46,onda da li ce se pojaviti BMW X5 jer je i o tome bilo price.Je li sigurno da ce se pojaviti Golf R32?

Koliko znam bice M5 sa V10 motorom.

Lukija je napisao(la):
Koliko znam bice M5 sa V10 motorom.

U stvari:

# 2004 Concept M5
# 2004 120
# 2004 120d
# 2003 320 Touring
# 2001 M3 GTR
# 1999 V12 LMR
# 1997 McLaren F1 GTR

Nije mi jasno sta ce im 120x i 320. Bolje da su stavili M3 CSL.

Inace moji favoriti u GT4 (ako je ikada budem vozio):

Amuse S2000

BMW 2004 M5

Honda
2002 NSX Type-R
1990 CR-X Si-R
2001 Civic Type-R

Lancia
1992 Delta Integrale Rally
1985 Delta S4 Rally
1977 Stratos Rally

Lotus
2002 Elise
2000 Elise Motor Sport
2000 Esprit 350 Sport
1998 Elise 190
1987 Esprit

Mitsubishi
2003 Lancer Evo VIII GSR
2003 Lancer Evo VIII MR
1999 Lancer Evo VI GSR

Nismo
2003 Fairlady Z-Tune
1996 400R
1990 Skyline GTR S-Tune R32

Nissan
Skyline GTS-R
2003 Skyline Xanavi Nismo GTR
2003 Skyline
2002 Skyline R34 GTR V-Spec II nur
2000 Skyline RSX Turbo C
2000 Skyline Turbo RS
1994 GTR VSpec II
1991 Silvia Ks 2000cc
1991 Skyline R32 GTS-L Type M

Pagani
Zonda LM Race
2002 Zonda C12S

Pugeot
1986 205 Turbo 16 Evolution 2 Rally

RUF
2000 3400s
2000 RGT
1996 CTR2

Spoon
2003 Fit
1999 Civic Type R

Subaru
2003 Impreza Cusco
2002 Impreza WRX STi
1999 Impreza WRX STi
1999 Impreza WRX Type R STi

Toyota
2003 Celica SSII Tuning
2003 Supra Woodone Toms
2001 Supra Castrol Toms
2001 Supra Esso Ultraflo
1998 Celica GT Four
1997 MR2 GTS
1997 Supra RZ
1995 Celica Rally ST185
1995 Celica Rally ST205
1992 Sera
1991 Celica GT Four RC
1990 Supra GT

Je***e kako dobro izgleda ovaj GT4, ne verujem, koliko je Playstation 2? ;)
Zasto bre ne naprave verziju za PC, pa udvostrocili bi prodaju, koji im je k***c....
Secam se da sam jednom sa ortacima iznajmio PS2 i igrali smo GT3, i znam da me mnogo odusevio, znaci grafika je bila nemoguce dobra, znaci bas realisticna kola(jos smo igrali na crnoj beloj slici, jer nismo mogli da namestimo TV na kolor)... ali mi se cinilo da se nekako previse sporo krecu kola, ali bas realno, prava simulacija, ali opet sporo, ne znam, mozda gresim, davno je to bilo....
A kupio bi plastation samo zbog ove igre, ozbiljno.... ali je skup...

Sto se tice GT4

Gt4 nisam video uzivo (samo na TV) ali igra izuva - kao i svaki serijal GT, pocevsi od prvog dela..Svaki deo je u svojem vremenu ostavljao konkurenciju za po dva stepenika iza!!!! Neznam nisam video, ali bi voleo da odigram Gotam Racing, cini mi se da su ga relativno dobro uradili..
Inace zasto GT4 ili bili kog GT nema na PC - mislim da je razlog to sto je on bas bas pisan za PS2. Znaci optimizovano za PS2. E da i igrica je Sony-eva..Pa pomalo i razlog - ako hoces najbolju voznju svih vremena, batice kupi PS (njihova politika)

inace sto se tice modova za F1C (ono iz prethodnog posta)
Instaliras f1c posle njega startujes instaliaciju Moda - pokazes modu gde je instalacija f1c - i pikas jednu od najboljih voznji na PC-u!!!
inace mod nije jedan ima ih 25 ili vise....

A na kom sajtu ima da se skinu ti Modovi, koji mi preporucujete, i koliko zauzimaju...?
A jeli to promenjena i fizika i sve, ili su samo skinovi??, mislim malo mi je glupo da mi se recimo BMW ponasa kao bolid formule....

Pa lepo ti rekose u nekom od prethodnih postova da je promenjena i fizika ;)

Ma da video sam, nego sam slucajno postavio pitanje i ovde i na Richard burns temi... ;)

Sta bi sa onim silnim postovima,o automobilima?

Obrisano, a i ako je. Offtopic klasican. Moglo se tako pricati bez kraja.

Taman sam ushao u thread da kazem dosta je bilo, da nastavimo dalje o simulaciji, a ono bane sve pobrisao ;)

Pa ti si mu mentor :)

shta driveru josh uvek igrash te "simulacije"

Ma bitno je da mi smaramo forum kad se pojavi Doom 3, a oni ga smaraju samo kad se pojavi NFSU, Toca, Midnight Racing, Rb Rally, CM Rally, Rally Trophy, ~26 F1 modova i tome slicno :d

Nazad
Vrh Dno