leksa je napisao(la):Jao, kako se lozi, a sto ne radi nema veze...
mora da je do jaja grafika kad i na tvom krshu od masine radidriver je napisao(la):@eternity: postoji samo DVD verzija, i igra je totalno nezahtevna, leti na medium 1024 na MX440![]()
driver je napisao(la):...druga morbidna stvar je shto Seat Cupra ide bolje od Skyline-a...
driver je napisao(la):...Skyline ima verovatno najruzniji zvuk u igri, zajedno sa turbinom koja se pri otpushtanju gasa chuje ko da neko otvara pivo![]()
driver je napisao(la):Evo napokon sam nashao vremena da odigram malo igru, i samo ukratko : sr*nje...Toliiko glupih propusta ima, da je to neverovatno...Prva stavka koju uvek istichem je zvuk....Totalno je glup i unishtava igru, a ne treba da pominjem kako nema veze sa pravim zvukovima...Recimo, Ford GT se chuje ko da ima 1300ccm, a otprilike tako i ide, a Skyline ima verovatno najruzniji zvuk u igri, zajedno sa turbinom koja se pri otpushtanju gasa chuje ko da neko otvara pivoDruga morbidna stvar je shto Seat Cupra ide bolje od Skyline-a, forda GT, chak i Ford formule
i to je ujedno jedini auto koji je odlichno uradjen...Od zvuka, preko fizike, i samog osecaja, jednostavno je najbolji...Skyline se ponasha ko da ima zadnju vuchu, regularno mu odlece dupe u krivini, tako da je cela igra totalno konfuzna....Preshao sam 10 staza (misija), sa 10 razlichitih automobila, i vishe nemam volje ni da vozim, smorio sam se
![]()
Kad se setim da sam ga zamalo platio 50e, sreca da je dosha ova legalna verzija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari