- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 619
Sutra pocinje prodaja u tehnomaniji a ja sam moj dobio ranije preko uvoznika. Mislio sam da sam srecan :S: Nakon pocetnog ushicenja novom stvarcicom, sledi otvaranje lepe plave (lokalizovane) kutije i vadjenje uredjaja. Da napomenem da nisam imao prethodni model ali da sam ga video kod drugara. Ajd da pocnem od "poklona"...vadim slusalice i onaj predajnik i nekako sve imam osecaj da drzim u ruci neku praznu plastiku (ko one imitacije mobilnih za decu). Na zalost, upotrebljivost slusalica je otprilike na nivou tih "mobilnih". Predajnik em ima jako malu snagu, em radi na FM opsegu i nema mogucnost menjanja frekvencije, i naravno umesto filma koji gledam slusam neku reklamu na lokalnom radiju cija se frekvencija poklapa sa predajnikom! Naravno, cuje se tu i tamo i film
Sve se to desava na metar od predajnika, cim ustanem i odem do kauca...narodnjaci
Mozda neko na planini gde je radio tisina i uspe da koristi ovu "korisnu" alatku. Slusalice mogu same da budu radio ali je zvuk katastrofalan, ali prijem je ok, tako da mogu da posluze samo za to.
Plejer sam poseduje FM radio, koji nista nije uhvatio na antenu koja se isporucuje sa njim, ali hvata sa spoljnom. Odmah nakon prvog trazenja stanica plejer se zaglupeo, tj. vrteo je skalu u krug i morao sam da ga gasim na prekidac. Mogu se umemorisati 10 stanica, i to ne koje ti oces vec koje on umemorise u scan modu (verovatno prvih 10). Za sve posle mora se klikce od stanice do stanice. To su znaci dve stvari koje su noviteti u odnosu na prethodni model, jedna je neupotrebljiva a druga je poluupotrebljiva.
Vratanca! Toliko se o njima pricalo, a verujem da ce jos vise
Ono je sramota! Napravljena su od tanke, krte i providne plastike i na sam dodir krcaju kao da ce se polomiti (i hoce ako ne stavljas disk na prstima). Inace disk kada se stavlja maltene se pola ugura u plejer, vratanca drze drugu polovinu. Ne znam stvarno sta bi bilo da se otvaraju celom duzinom...
Jos jedna zamerka pa cu vas ostaviti na miru
Skroz desno na plejeru je jedna plava "laser" dioda koja ubija svojom svetloscu, pa iskljucuje postavljanje plejera na ili odmah ispod TV-a jer neprijatno upada u oci. Svetli i kada je plejer "soft off", tako da jedino pomaze gasenje na prekidac ili prelepljivanje nekim parcetom crne izolir trake
Sve ostalo je kao ranije, svi izlazi su tu, cita sve sto sam ubacio, mada ce tu trebati vremena da prodje veca kolicina diskova, slika je stvarno vrhunska. Uputsvo je na srpskom i neverovatno sturo, i dovoljno da se pusti film. Quote:"...i ukoliko vam se nesto zaglavi, iskljucite DVD na glavni prekidac, sacekajte 10 sekundi i probajte ponovo...to je kao da resetujete racunar".
Daljinski je kao i onaj mobilni sa pocetka teksta...
Ovo je definitivno najlosije parce hardvera koje sam uneo u kucu, ali nikad se ne zna...mozda ce se poceni utisak promeniti, a mozda sam i previse ocekivao :d
Plejer sam poseduje FM radio, koji nista nije uhvatio na antenu koja se isporucuje sa njim, ali hvata sa spoljnom. Odmah nakon prvog trazenja stanica plejer se zaglupeo, tj. vrteo je skalu u krug i morao sam da ga gasim na prekidac. Mogu se umemorisati 10 stanica, i to ne koje ti oces vec koje on umemorise u scan modu (verovatno prvih 10). Za sve posle mora se klikce od stanice do stanice. To su znaci dve stvari koje su noviteti u odnosu na prethodni model, jedna je neupotrebljiva a druga je poluupotrebljiva.
Vratanca! Toliko se o njima pricalo, a verujem da ce jos vise
Jos jedna zamerka pa cu vas ostaviti na miru
Sve ostalo je kao ranije, svi izlazi su tu, cita sve sto sam ubacio, mada ce tu trebati vremena da prodje veca kolicina diskova, slika je stvarno vrhunska. Uputsvo je na srpskom i neverovatno sturo, i dovoljno da se pusti film. Quote:"...i ukoliko vam se nesto zaglavi, iskljucite DVD na glavni prekidac, sacekajte 10 sekundi i probajte ponovo...to je kao da resetujete racunar".
Daljinski je kao i onaj mobilni sa pocetka teksta...
Ovo je definitivno najlosije parce hardvera koje sam uneo u kucu, ali nikad se ne zna...mozda ce se poceni utisak promeniti, a mozda sam i previse ocekivao :d