vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,255
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Zdravo drugari imam više naslova za ovu temu, ali možda je najbolji
Ne može jeftinije 🙂
Ovo je nastavak teme "Stereo iz otpada (Bluetooth 5.0 TPA3116 Digital Power Audio Amplifier board)"
Cilj ove teme je popularizacija reciklaže, i smanjivanje konzumiranje "smirele" uz pomoć rada. Šta se radi u ovoj temi. Nabavio sam pre nedelju dana rasparne zvnučnike LG lhs-t6348t. To su zvučnici od 50w na 6 oma. Ovi zvučnici su bili deo popularnog DVD sistema kučnog bioskopa LG LH-T6340. Nabavio sam tri komada. Uz njih neko no name pojačalo D klase od 10 w na 4-8 oma. Povezao sam sve to i mogu da kažem da fantastično radi. Kome treba za slušanje muzike za posao, radionicu i slično. Napisaću komponente i cene:
Pojačalo D klase - 100 dinara
3 LG Zvučnika - 300 dinara
Evo kako to izgleda

naravno ovde mora da padne i mala nadogranja. Potreban mi je kondenzator 50V 4700UF da bi povećao malo snagu ovog pojačala.

A sada slike i celog sistema, ako se pitate kakva je to antena, to je zapravo moja improvizacija džampera za paljenje koji sam negde izgubio 😀 Pojačalo nije BT

Još slika

neko napajanje

Treći zvučnik, kao i u pravom životu, je višak 🙂
Ne može jeftinije 🙂
Ovo je nastavak teme "Stereo iz otpada (Bluetooth 5.0 TPA3116 Digital Power Audio Amplifier board)"
Na ovu ideju sam došao sasvim slučajno. Na poslu mi je pregoreo jedan kanal za zvučnik, i mnogo me je nerviralo to što samo jedan radi. Tada kreće igrarija. Od pripadnika jedne nacionalnsti kupim na pijaci 2 Logitech satelita za 100 dinara. Naravno neispitano 🙂 Posle kraćeg testiranja dolazim do zaključka da su sateliti ispravni, ali da je jedan kanal pregoreo. Tada preko Ebay a kupujem Bluetooth 5.0 TPA3116 Digital Power Audio Amplifier board, i posle dva meseca mi stiže :guitar: , naravno nekompletana 😀
Ovako bi trebalo da izgleda

a ovako mi stiže...
Ovako bi trebalo da izgleda

a ovako mi stiže...
- vladat1
- bluetooth 5.0 tpa3116
- Odgovora: 17
- Forum: Testovi korisnika
Pojačalo D klase - 100 dinara
3 LG Zvučnika - 300 dinara
- napajanje od nečega 🙂 - 100 dinara
- kablovi su naravno "iz odpada" - besplatno.
Evo kako to izgleda

naravno ovde mora da padne i mala nadogranja. Potreban mi je kondenzator 50V 4700UF da bi povećao malo snagu ovog pojačala.

A sada slike i celog sistema, ako se pitate kakva je to antena, to je zapravo moja improvizacija džampera za paljenje koji sam negde izgubio 😀 Pojačalo nije BT

Još slika

neko napajanje

Treći zvučnik, kao i u pravom životu, je višak 🙂